Wednesday 4 January 2012

Living Room uređenje Ideje

Živim sobe su sobe gdje ćete provesti većinu svog vremena, tako da bi željeli vaš dnevni boravak mora osjećati ugodno i pozivamo. Vaš dnevni boravak ili Den je mjesto gdje ćete opustiti i provesti vrijeme sa svojim prijateljima i obitelji. Tako, on mora odražavati vašu osobnost i stil. Vaš dnevni boravak mogu biti velike ili male, no s pravom dnevnim boravkom ukrašavanja ideja za apartmane, moguće je transformirati ovu sobu, a čine ga dobrodošli boravište za opuštanje. Ukoliko su na budžet, a ne biti demoraliziran. Evo nekoliko jeftini ukrašavanje ideje za dnevni boravak.
Living Room uređenje Ideje na proračunu
Ako želite stvoriti moderan prostor, vi ne morate razbiti banku. Postoji mnogo jeftine ideje za uređenje dnevnog boravka. ; Možete dodati akcent zid u svojoj dnevnoj sobi. Paint jedan od zidove prostorije, u mračnoj boju koja nadopunjuje ostatak zidova. Možete, primjerice, mogu slikati jedan od zidova u tirkizno plavo kada ostatak zidova su bež ili off bijele. Alternativno, također možete slikati gornju granicu od dnevnog boravka u svijetle boje. Slikarstvo samo jedan zid različito je odličan način da se odmah razmetati se sobu. Pročitajte više o slikarstvu ideje za dnevni boravak. , Tako da proračun ne protežu se na kupnju nove ili kauč ponovno tapeciranje vašeg trosjed. Možete veoma lako dati makeover svoj stari kauč tako da je uređenje s nekim novim jastucima. Pokušajte miješanje jastuci u različitim oblicima i različitim bojama i tekstura. Ako imate svijetle boje kauč možete udružiti jastuci u narančastoj i žad, na uljepšati svoju sobu. Više o dnevnoj sobi uređenje ideje na proračun. , Još jedan odličan način da dodate neke stil u vaš dnevni boravak je korištenje atraktivan i neobična svjetlost nijansi. Oni mogu biti smješteni u kutu, ili na stoliću. Možete pretraživati ​​vaše lokalne tržištu buha da biste dobili velike ponude na starinski svjetlo stoji i nijansi. Na ovaj način, jedan kut vaš dnevni boravak može pretvoriti u kutak za čitanje. , Ništa ne čini sobe izgledaju više poziva nego uređenje sa svježim cvijećem. Možete koristiti jedan elegantan vase držati prekrasno cvijeće kao jedan korijen od beli krin, ili jedna orhideja. Također možete ukrasiti tablice centra pomoću jednog procvat u zbirci prozirnih boca. Vi svibanj također željeli čitati o tome kako ukrasiti dnevnim boravkom. , Sjetite se, da je stvoriti elegantan i skladan prostor, ne trebate napuniti svaki kutak i kutak vašeg dnevnog boravka. Manje je više. Ukoliko gužva vaš dnevni boravak s previše knick knacks, vaš dnevni boravak završiti izgleda kao muzej. Više o, Ukrasite Dnevna soba na proračun, uređenje Ideje za Dnevna soba, Dnevna soba Design Ideje, Dnevni boravak uređenje Ideje za male prostore
Ako imate malu dnevnu sobu, postoje mnogi trikovi za bi se pojaviti veći i prostraniji. , Instalirajte ogledalo na zidu da bi čak i najmanji od dnevne sobe pojaviti veća. Dekorativni ogledalo će odražavati svjetlost i čine prostor izgleda svjetlije i veće. Također možete staviti ogledalo nasuprot prozora kako bi odražavati svjetlo. , Jedan od najboljih spavaće sobe ukrašavanja ideja za stanove koji nisu jako velike, da je objesiti plafonu zavjese. Koristiti svjetlo težini zavjese za vaš dnevni boravak prozora. Izbjegavajte korištenje vrlo teške tkanine kao što će se pojaviti dnevnog boravka manjim i ograničen. Pročitajte više o draperija ideje za dnevni boravak. , Različite vrste rasvjete možete promijeniti izgled i dojam sobi. Nadzemni rasvjeta čini boravak izgleda vrlo kliničke. Za stvaranje topline u sobi, korištenje stolni svjetiljke, ili instalirati dimmers kako bi vaš dnevni boravak ugodnom ambijentu. , Jedan od najučinkovitijih načina da se mali dnevni boravak pojaviti veći, jest smanjiti nered iz sobe. Ako vidite više stambene površine, prostorije automatski izgleda veće i više prostranu. Pročitajte više na dnevni boravak dizajna za male prostore. , Dakle ovdje je nekoliko dnevnim boravkom interijera ideje. Ako imate TV u svojoj dnevnoj sobi, možete ga montirati na zid, da više štede prostor. Koristite šarene rugs i tepisi će ukrasiti sobi. Uz malo kreativnosti i domišljatosti možete imati elegantan sobe živi.

No comments:

Post a Comment