Sunday 1 January 2012

Creative Načini pitati Guy na ples

The nazire strah od odbijanja je uvijek razlog zašto smo cure izgubiti na najbolje ljude okolo. Što ako bi ga pitao se? The odgovor mogao bi biti da previše. Ali, ukorijenjenim strahom ostavlja malo prostora za povjerenje i racionalnosti. Milijun dolara pitanje o tome kako pristupiti tip će biti odgovoreno ako se nositi sa svojim strahom. Dakle, ako ste u potrazi za kreativne načine pitati dečko na ples, ne tražite dalje! Ključ za biti kreativan je misliti jednostavna. Jednostavnost je uvijek cijenjena iznad razmetljiv načina postavljanja van dečki. Pusti nas da vidi što će se to dobiti da na odgovor.
Fun Načini pitati Guy na ples
Treasure Hunt, Clichéd kao što svibanj zvuk, ali je mali blagom je vaše rješenje za kako postaviti tip out. Studija njegov dvorištu dobro i napraviti zabilježite oko 3 - 4 mjesta za skrivanje svojeg tragove. Razmislite masivno slatka i romantičkih clues i ih sakriti u pravim mjestima. Sljedećeg jutra isporučiti prvi na umu da ce dobiti lovu počeli, kako bi vaš partner's pragu. Uvjerite se da je trag je poziv i ima svoj broj. Budite spremni za potpuno oduševljen poziv iz vaš partner unutar pola sata!
Jurnjava automobila, Ako tome kako da biste dobili primjećen, još uvijek izgleda kao teško orah za ispucati, pokušajte ovo jedan od ideje za molba jedan momak na ples. Posuditi you klinac brata's daljinski upravljač automobilom. Sakriti iza stabla ili ograde. Stick poziv na vrhu automobila. Knock mu vrata s autom i povucite ga natrag. Kad je odgovore na vrata, voziti se autom i dostaviti poziv.
Torta Walk; Creative načine pitati dečko na ples ne može dobiti bilo više kreativni od ovoga. Pecite tortu mu (očito njegov omiljeni okus!). Završiti svoju poruku u aluminijsku foliju i stavite ga ispod glazura, tako da ga nalaza s prvih par zalogaja. Ne da izgledaju kao kolač hoda?!
Tajni obožavatelj; Pošaljite slomili snimljenu vrpcu. Poruka mogu biti:
Vaš datum, treba da se odlučite da ga prihvati, bit će s ________ u _________ (vrijeme) na ________ (dan). Vi ćete biti pokupila osoba nosi ________. Vaš datum će se osjećati kao ona / on može samouništenje ako ne odgovoriti putem ________.
Ne dati svoje ime. To će biti zabavno igrati tajni obožavatelj do D-danu!
Do smrti činimo Osim, Vi ćete morati konop u prijatelja da bi ovo jedan od kreativne načine pitati dečko na ples raditi za vas. Provesti ovaj trik negdje u noći. Pitajte prijatelj tvoj privući vašu obris na njegovom prilazu kući. Ostavite voditi računa da postoje govoreći, ja bih umrijeti tisuću života da ide za samo jedan plesati s tobom. Pobrinite se također da ostavite svoje ime i broja. Ovaj trik može izaći da se dosta Fatalna privlačnost!
Wanted!; Dobiti puno poster tiskan s plesom poziv na njemu. Imati pravilan htjela obavijest tiskan na njega. staviti ga po cijelom dvorištu i kolovoz. Ponuda nagradu kad vas zove ili dolazi preko. Ne mislim da moram da objasni što treba nagraditi!
Pročitajte više na:; Kako postaviti tip da ples; Kako postaviti Guy se svog dečka: "Ovo su neki od kreativnih načina pitati dečko na ples. These slatka budalaštine će da padne preko ušiju vam, zbog čega on neće reći ne. Dakle, povući svoje čarape, okupiti sve svoje borbenost i snalažljivost i dobiti spremni podijeliti zatvoriti ples s njim. Srecno.

No comments:

Post a Comment