Sunday 1 January 2012

Kako da biste dobili Akril Nokti Off

Stavljanje na akril nokte se u stvar ovih dana. Ljepota od žena je nepotpuna if pogled ruke i noge zapušten. I što bolji način za uljepšavanje ruke nego što dugo, prekrasna, boja noktiju. Od suvremenog života, koja je dala svakoj ženi superwoman koji obrađuje rad i ognjišta, ne daju dovoljno vremena za ženu za održavanje i rast prirodne nokte, žene su otkrili zgodan i bolje izgleda opcija u obliku akril nokte. Prijava i uklanjanje tih lažnih akril nokte vrši se većina žena u salonima. Međutim, radi isto kod kuće je također vrlo jednostavan. Ako želite znati kako da biste dobili akril nokte off lako, sjedi kod kuće, zatim tu su neke učinkovite načine rade isto. Radi Vaše udobnosti, imam ih podijeljena u dvije sekcije, tj. kako poletjeti akril nokte bez aceton, slijedi kako učiniti isto s acetonom. Pročitajte više na kako ukloniti akril nokte.
Kako dobiti Akril Nails Off bez Aceton
1. korak, kako za uklanjanje akrilne nokte može učiniti na području gdje ćete provesti cijeli proces uklanjanja vrlo neuredan, pa sam predlažemo da se prekriju ga neke stare novine. Stavite na neke glazbe previše jer će vam opuštenije.
Korak 2; Jednom ste udoban, cut vaše akril čavle da vrlo male veličine, koristeći grickalica. Kraći akril nokti su mnogo više lakše ukloniti.
Korak 3; Uzmite zdjelu i staviti odgovarajuću količinu alkohola u njemu. Potopiti noktima u zdjelu za oko pola sata. To je ulov prilikom uklanjanja lažne nokte bez acetona - nokti moraju biti namočen za gotovo dvostruko više vremena u alkoholu u odnosu na u acetonu. Natapanje noktiju na jednom od ova tvari, pomaže otapanje gela koji se koristi za štap s lažnim akril nokte svojih prirodnih noktiju.
Korak 4; Kada mislite da je akril noktiju je postati labav, počevši od jedan čavao u isto vrijeme, oljuštiti lažni nokat od prirodnih jedan.
Korak 5; Ponovite isti postupak i oljuštiti lažne nokte iz svih prstiju. Ako ste okrenuti neku vrstu teškoća u povlačenjem akril nokat van, to znači da je gel iza njega nije potpuno otopljen. Dakle, morat ćete umočiti čavao ponovno alkohol za neke više vrijeme prije nje ljuštenje off opet.
Korak 6; Jednom kada ste uklonili sve akril nokte, operite ruke sapunom i DAB some hidratantnu kremu na ruke i prste kako bi se spriječilo bilo kakav suhoće.
Pročitajte više na:; Kako skinuti Akril Nails Bez Aceton; Kako skinuti Akril Nokti kod kuće, Kako da biste dobili Akril Nokti Off acetonom
Ako me pitate kako da biste dobili akril nokte off brz, JA će predlagati izravno koristite aceton ili vam svibanj također koristiti odstranjivač laka za nokte koji sadrži aceton. Postupak je skoro isti kao i gore spomenuto. Jedina razlika je da nokti morati biti namočen u acetonu za samo petnaest minuta i gel automatski dobiva otopljen. Ako koristite odstranjivač laka za nokte koji sadrži aceton umočite nokte malo više za oko dvadeset minuta.
Pročitajte više na:; Kako skinuti akril nokte acetonom, kako Take Off Akril Nails lako, nadam se da sada znate kako da biste dobili akril nokte off kod kuće. Ponekad, može se dogoditi da ne imati bilo koji materijal, kao što su odstranjivač laka za nokte ili acetonom ili alkoholom dostupan s tobom, onda u tom slučaju brzo savjet o tome kako skinuti akril nokte, je da se samo kuhati vodu i natapanje nokti u to za četrdeset pet minuta. Ova metoda uklanjanja lažne nokte, zahtijeva mnogo strpljenja na Vašoj strani, ali može biti vrlo zgodan, u vrijeme hitne.

No comments:

Post a Comment