Wednesday 4 January 2012

Domaći Kozmetika Recepti

Kozmetičke industrije je narasla financijski, kao i popularnost u posljednjih nekoliko desetljeća. Osnovni razlog za to je povećana ljepota svijest da je pobudila kod ljudi, posebno među ženskadija. Međutim, iako te kozmetiku ili kozmetičke proizvode činiti se biti na snazi ​​u početku, ono što ljudi ne shvataju da je većina tih proizvoda od kemikalija koje mogu imati negativan učinak na kožu u dugoj vožnji. Jedan od načina sebe spas od tih štetnih kemijskih proizvoda na bazi, a još uvijek zadržava u smislu da su na jednom licu i tijelu je da se početi koristiti home temelji kozmetičkih proizvoda. Domaći recepti cosmetics nije novi izum. Umjesto toga, oni se nešto što su koristili naši preci, jer nekoliko stoljeća. Dakle, ako ste stvarno zainteresirani za usvajanjem ovih prirodni proizvodi, ovdje su neke domaće kozmetike recepata koje možete pripremiti na svoju vlastitu. Pročitajte više na domaće proizvode ljepotu.
Ručno Kozmetika Recepti
Najveća prednost korištenja domaće kozmetike jest da su sigurni jer ne sadrže nikakve kemijske konzervanse ili druge. Vi ste na prednost u kontroli sastojaka uključujući i njihove količine, kao i kvaliteta. Osim toga, jedna od najboljih stvari o izradi vlastitog kozmetike, kao i ljepotu proizvoda je u tome što je prilično jeftin u odnosu na one komercijalne jer ćete biti koristeći sastojaka koji se redovito koristi za kućanstvo svrhe. Kao što postoji toliko mnogo prednosti korištenja domaće kozmetike, sigurna sam da želite pogledati neke od receptima kako bi domaće kozmetike. Pročitajte više o prirodnim receptima za njegu kože.
Lica Maska
Sastav: 1 žlica cvjetova kamilice, 1 žlica mrkve, potpuno mashed, 1 žlica nevena cvijeće, 1 žlica pšenične klice ulje, 4 unci vode, 1 žlica Lecitin granule, bademovo ulje, koliko god je potrebno; Priprema
U srednjima spremnik, uzeti 4 unce vode i pustite da zakuha. Kada voda dostigne točka ključanja, skinite ga iz peći i sipati u posudu koja sadrži neven i kamilica cvijeće u njoj. Dopusti cvijeće ostati u vodi za neko vrijeme tako da je pokrivanje čvrsto s poklopcem. U međuvremenu, uzeti pire mrkva u zdjelu i dodajte ulje pšeničnih klica na njega. Izmiješati dobro, a zatim, ispustite vodu iz cvjetova i dodati ih u zdjelu s mrkvom. Stavite u granule lecitin i uklopiti temeljito blender. Dodajte malo badema na ovu smjesu i miješati. Za primjenu ove smjese, prvo opere lice s vodom i smjesu proširila po cijelom licu. Ostavite smjesu ostati na vaše lice za petnaest minuta, a zatim ga skinite s tkiva radova. Isperite lice mlakom vodom a zatim osvježavajuće hladne vode. Pročitajte više na domaće lica maske i domaće facials.
Face za čišćenje
Potrebno je: 1 žličica meda, 1 žličica maslinovog ulja, 2 žličice jabučnog sirćeta; Priprema
Upućivanje lica cleanser jedna je od najjednostavnijih domaće kozmetike receptima. Štoviše, to je učinkovit domaći proizvod, jer su njegovi sastojci poput maslinovog ulja i meda poznato da kožu mekom i podatnom. Da bi to čišći, sve što morate učiniti je da se miješati sve tri sastojke u zdjelu. Kada su potpuno uklopljena, primijeniti ga na lice i vrat i oprati s toplom vodom, nakon 15 minuta.
Toner lica
Sastojci: 1 šalica vode, 3 žličice limunovog soka, 1 vrećicu čaja mente, ¼ šalice vještica ljeska; Priprema
Uzmi vode u posudi i kada se počne brzo ključanje, stavite u vrećice čaja u vodi. Neka vrećice čaja strmim u vodi za petnaest minuta. Kada se to učini, skinite vrećice čaja iz vode i pustite da voda ohladi na sobnoj temperaturi. Kada voda postane hladno, staviti u sok od limuna i vještica ljeska i dobro miješati. Uzmite čistu posudu stakla i trgovinu rješenje u njemu. Koristite toner svakodnevnog, nakon čišćenja lica. Znati više o domaćim tretmane ljepote.
Ovlaživač / Face Cream
Sastojke, 2 žlice pčelinjeg voska, naribanog, 6 žlica jojoba ulja, 2 žlice ruža vode, 3 žličice vitamina E ulje, 4 kapi eteričnog ulja ruže ili sandalovine 8 kapi eteričnog ulja, 3 žličice čiste aloe vere; Priprema
Nakon što ste učinili s čišćenja i toniranje, sljedeći važan korak je da moisturize lice. Da bi domaća krema, prva stvar koju treba učiniti je uzeti jojoba ulje u zdjelu i stapa se s pčelinjim voskom i vitamina E. Prokuhajte vodu u plitku posudu i stavite posudu u njoj i topline do pčelinji vosak istopi u potpunosti. Izvadite zdjelu iz kalupa i držati ga za hlađenje pri sobnoj temperaturi. Iako je bio hlađen, uzeti Aloe Vera i roze vode u hrani procesor i mješavina. Kada se to učini, sipati ulje u hladi procesor i spoj na velikom brzinom dok se sve sastojci su u potpunosti miješati. Stavite u nekoliko kapi sandalovine ruža ili eteričnih ulja u ovu smjesu i dobro izmiješati. Prijenos ovu mješavinu na staklenka i primijeniti ga umjesto redovite krema. Pročitajte više na lice kreme i prirodne lice krema.
Prirodni Lip Gloss
Sastojci, 2 žličice pčelinji vosak, 1 žličica meda, 7-8 žličice bademovog ulja; bilo 5 kapi eteričnog ulja, vitamin E kapsule, pripremu
Ako želite znati o domaćim make up receptima, možete isprobati ovaj recept sjajilo. Uzmi voska i ulja u mikrovalnu prijateljski jelo i mikrovalnu ga za 1 - 2 minute. Uzmi jelo iz mikrovalne i odvojeno. Uz pomoć igle, bušiti kapsulu vitamina E i stavite sadržaja u jelo slijedi med. Promiješati smjesu dok se u cijelosti je postavljena, a zatim ga prenijeti u malom kontejner. Pročitajte više o tome napraviti sjajilo za usne i domaći usana gloss.
Da biste znali o nekim više domaće kozmetike receptima, možete pročitati:; piling pročišćavati, Natural Skin skrbi; organsku Natural Skin Savjeti, Kao što vam je sad znati o domaće kozmetike recepte, ja se nadam da ćete ih pokušati napraviti po svome . Iako izradi ovih kozmetike kod kuće, ne uzeti vrijeme, krajnji rezultat je definitivno vrijedan truda. Osim toga, jednom kad znate učinkovitost tih proizvoda, od vas će sigurno uzeti u obzir da se postupak nagrađivanja jedan.

No comments:

Post a Comment