Tuesday 3 January 2012

Drugo lice Oblici

Svaki i svaka osoba na zemlji izgleda drugačije i ima jedinstvene karakteristike lica. To je ono čini svaki od nas jedinstvenim kao pojedinca. Drugo lice oblici su ono što nas čini osim drugih kolega ljudi. Ipak, bez obzira na različite karakteristike lica, postoje određene karakteristike koje su zajedničke za sve oblike lica. Kada razumjeti osnovne lica kontura, to će biti vrlo korisno u odabiru određenom frizuru, sunčane naočale ili čak dekoltea vašeg odjeće. Čak i muškarci i žene imaju male razlike u lice oblike. Pogledajmo na različitim lice oblika za muškarce i žene. Možete pročitati više na lice čitanjima: lice oblik i osobnost.
Drugo lice Oblici za žene
Različite oblike lice za žene, u kojem su obično kategorizirani su:, ovalnog oblika, okruglog oblika, Oblong Face, oblik srca, Trg oblik, signal u obliku dijamanta, obliku kruške, drugo lice oblika za muškarce
Zajedničke obrisi muške oblika lica su kako slijedi:, ovalnog oblika, okruglog oblika, trokutastog oblika, pravokutnog oblika, u obliku kruške, Oblong / pravokutnog oblika, signal u obliku dijamanta, čak i kombinacije različitih oblika lica, najbolji stil za drugo lice Oblici
Sada da znate što su različite oblike lica, neka nam kopati duboko u ove konture lica. Ćete naučiti puno o različitim lice oblika u sljedećim paragrafima.
Oval; Ovalni oblik lica se smatra da je većina svestran svih oblika lica. Možete odrediti ako imate ovalno lice oblik, ako je duljina vaše lice jednak jedan i pol puta širine. Ovalne s kojima se suočavaju žena može nositi joj kosu dugu ili kratku želi, kao i svim duljinama odijelo to lice oblika. Kose koja je styled daleko od lica izgleda vrlo privlačno ovalnom oblik lica. Čak slojeva izgledaju sjajno, ali izbjegavajte debeli bangs ili hairstyles da imaju puno visine na vrhu. Možete pročitati više o frizurama za različite oblike lica.
Muškarci s ovalnog oblika lica trebaju izbjegavati blago zaobljenu kose, teške resama i šiške. Možete nositi duge kosa koja je s shags ili čak trošenje vaše kose kratko. Možete pročitati više na frizura za ovalnom lica.
Kad je riječ o odabiru sunčane naočale ili oka nositi, ovalni oblik lica ljudi imaju puno mogućnosti. Možete nježno zaobljeno trgu u obliku leće. Sharp ivica četvornih okviri izgledati preoštro. Osnovi bilo Okvir koji naglašava vašeg idealnog lice oblik je dobro za vas.
Okrugli, sljedeći kod različitih oblika lice je okruglo lice, što je jedan od rijetkih oblika lica. Vaše lice u ovom slučaju kao širok kao duljine. Your širina može biti oko ¼ ½ inča to manje od duljine. Je lice odlikuje zaobljenim brade. Žene mogu pokušati frizure s mekim valovima teče prema dolje kako bi se smanjila oblina svojih obraza. Ste potpuno trebali izbjegavati kovrčave ili stvarno ravno kosu, kao što čini vaše lice izgledati šire. Možete pokušati slojeva i dužini kose ne smije biti niža od brada duljine. Možete pročitati više na kratke frizure za okrugle lica i haircuts za okrugle lice ljude.
Muškarci potpuno treba izbjegavati frizure poput bobs, jer oni čine lice pojaviti čak i više rundi. Men frizuru za okrugli suočava uključuju i one koje su veće stil na vrhu i ispred. Trebali bi dodati volumen blizu krunu područja kao što će pomoći smanjiti oblina. Možete pročitati više detaljnije na naočale okviri za žene s okruglog lica.
U slučaju naočale ili sunčane naočale okviri, odaberite pravokutne okvire jer ravnoteža iz oblika lica. Nemojte odabrati premali leća kao oni čine vaše lice pojaviti veća. Možete čak ići u za okvir manje naočale, jer oni čine vaše lice još laskavu. Možete istaknuti vašeg lica značajke sa V-dekoltea.
Duguljast / Pravokutni; duguljast lice je dugo ovalnog lice oblik ili pravokutne, ako linija čeljusti je više kutni. Žene s duguljast licem oblika mogu pokušati brada-duljine haircuts, kao oni pomoći lice izgled kraći vizualno. Duga kosa čini lice izgledati duže. Izbjegavajte bob frizura svaku cijenu. Možete izabrati punu fringe dodati ravnoteže na vašem licu. Brow-skimming bangs, brada-duljine bobs ili rame duljine bobs odijelo dugoj lice oblik. Možete pročitati više o duguljasto lice frizura.
Muškarci bi trebali odabrati hairstyles koje su punije na strane i kraće na vrhu. To pomaže dodati neke širinu lice. Možete čak pokušati slojevita frizura koje daju neuredan ili razbarušen izgled. Izbjegavajte duge frizure ili onih koji su na ugaone na svoj kose. Možete nositi brkove jer će skratiti dugo lice. Možete pročitati više na beard stilova za lice oblik.
Što se tiče se eyeglasses tiče, odaberite okvire koji ne prelaze najširem dijelu vašeg lica. Okrugli i trg oblika okviri su dobre za duguljast / pravokutni lica.
Trokutasti / u obliku srca, a to drugačiji oblik lica se odlikuje malim, šiljiti brada, uska jawline, široka čela i jagodice. Žene bi trebale birati frizure, stilove i ideje sa slojevima ili rijetke šiške. Možete nositi vaše kose stvarno dugo ili kratko.
Možete odabrati ovalnog okvira za naočale u obliku srca ili trokutasti oblik. Visoki necklines su velike za osobe s lice u obliku srca. Možete pročitati više na okular okvira za lice oblika.
Trg, čelo, linija čeljusti i jagodicama kvadrata lica su gotovo jednake dužine. Žene mogu birati stil koji omekšava te značajke. Možete nositi svoju kosu dugu ili kratku s mekim rubova. Nemojte ići u za oštra rezanja, teške resama i bobs. Muškarci bi trebali odabrati hairstyles koje imaju čist rez oko ušiju. Dlaka treba biti blizu strane, stan vrhovima i malo duži i viši. Izbjegavajte natečen stilove kako dodati na širinu i opseg vaše lice. Okular okviri koji odijelo četvornih oblik lica su ovalnog okviri koji ne držite premali leće. Izrez da izgleda atraktivan na tebi je kašičica dekoltea.
To je neke informacije o različitim lice oblika. Možete pročitati više o različitim lice oblike i stilove koji odijelo ih, na Internetu. Lice oblik je vrlo važan dio tražite dobro i atraktivan. Ako možete naglašavaju značajke povezane s različitim lice oblike, sigurno ćete biti najatraktivnije jedan u gradu. Govori vašim stilista vezi vaše lice oblik i izaberite hairstyles skladu s tim. Nadam se da će informacije o različitim oblicima lica dokazuje korisne za vas.

No comments:

Post a Comment