Tuesday 3 January 2012

Japanski Dragon tetovaže

Japanski zmaj tetovaže su vrlo lijepe i šarene tattoo dizajna, te su sa svojim simbolički podrijetla u mitove i folklor pričvršćena na njih. To je mistika prilogu ovih tetovaža dizajne, koja je vrlo privlačan. U velikom broju kultura, zmajevi su predstavljali dobro kao i zlo, međutim, u japanskoj kulturi, zmaj se zalaže za sreću te je također vidio kao izvor bogatstva.
Japanski Dragon Tattoo značenja
Postoje mnoga značenja priključeni na japanski zmaj tetovaže. Jedan od značenja japanski zmaj tetovaža je sloboda i biti neustrašiv. Obje ove osobine su vrlo atraktivna za većinu ljudi. Japanski Dragon tetovaže se također zalaže za skrbnika, baš kao anđeo čuvar, koji pruža zaštitu osobama koje su povezane s njim. Snaga i moć su i druga značenja koja su zastupljene ovim tetovaža dizajne. U japanskoj kulturi, zmajevi su također rekao da simboliziraju nadnaravnom moći, kao i nevjerojatna mudrosti. Postoji šest glavnih tipova japanskih zmajeva i svaki od njih predstavlja nešto posebno. Vi svibanj ištanje to pročitati na Dragon tetovaža značenje. ; Postoji King Dragon, koji je rekao kontrolirati kiši, stoga on je najmoćnija zmaja. ; Iz Hana-Riu Dragon je jedan od najvećih zmaja i je do četrdeset stopa u dužinu. Ovaj zmaj ima pruge na njenog tijela. ; Ri-Riu Dragon je rekao da su zadivljujući oči očima, iako postoje nisu mnogo više atributa zna o ovom zmaju. ; Ako vam se sviđa crvena boja i želite da se sami briljantan crvene boje tetovaža koji je također tanka, onda možete odlučiti za Ka-Riu Dragon. , Ako ste u potrazi za sreću, onda FUKU-RIU Dragon je pravi zmaj za vas. , Za ljude koji vole ptice i želite da biste dobili zmaja tetovaža, onda se odlučiti za tetoviranje Hai-Riyo Dragon. To je napredni zmaj, koji je evoluirao iz kineske mitologije. ; Japanski Dragon Tatoo dizajni
Postoji niz tradicionalnih japanski zmaja tetovaža dizajne. Neki od tetovaža dizajne su opisani kao krila, teško krljuštima, zmija poput stvorenja s malom clawed noge. Oni također mogu biti prikazana kao rogat, antlered kamila glavu. Zmaj često udružena sa morem, oblacima ili neba. Možete imati oblake, požar ili kiša uz japanski zmaj, kao dah japanskog zmaja promjene u oblake, iz kojih dolaze ili kiša ili požar. Tetovaža mogu pojaviti s morem val ili oblaka ili bisera. Čitajte na azijskim zmaj tetovaže.
Morat ćete razlikovati između japanskih dizajne zmaj tetovaža i Kineski zmaj tetovaža dizajne. Japanski zmajevi su često više vitkim i letjeti manje u odnosu na njihove kineske kolege. Druga razlika između kineskih i japanskih zmajeva je da japanski zmajevi imati samo tri kandže, a kineski zmajevi imaju pet kandži. Vi svibanj ištanje pročitati na Dragon tetovaže za žene.
These tetovaže mogu biti izrađene kao bek ili pola rukava dizajn. Oni su također pokriti ramena i / ili prsima. Neki ljudi također odlučite zamotati cijeli tetovaža dizajn oko njihovih tijela i laskati konture tijela. Plemenska zmaj tetovaža omotan oko nadlaktice je također vrlo popularna tetovaža dizajn. U ovom tetovaža dizajn, možete imati zmaj glave proširiti se na prsima, odmah iznad srca. Budući da je zmaj dugo u formi, to također može biti napravljen na rukama i nogama. Tetovaže mogu biti izrađene crno i bijelo kao plemenske tetovaže ili može se šareni. Ovih dana šareni zmaj tetovaže su u bijesu.
Za daljnje čitanje; Dragon tetovaže na leđima; Dragon tetovaže za Djevojke, Dragon Tattoo Designs za žene; se preporuča da razgovaraju na svoj tattoo umjetnik prije nego što se odlučite na bilo koju od japanske zmaj tetovaže. Ako znate kako izvući japanski zmaj tetovaže, možete osigurati tetovaža dizajniranja je jedinstveni tetovaža. A riječ oprez, tetovaže su trajne tragove na tijelu, i još mnogo mislio bi trebao ići u izbor za dizajn i mjesto, prije nego što zapravo uzimajući jedan.

No comments:

Post a Comment