Friday 6 January 2012

Kako je uzeti kosa s straightener

Dok kosu straighteners i stan Okovi su svakako blagodat za sve one žene s kovrčavom, neposlušnu kosu, znajući tajnu o tome kako kovrčati kosu s straightener je nešto što većina žena će umrijeti. Tako da možete zapravo kovrčati kosu s straightener kao modnim časopisima podnijeti zahtjev? Pa, dobre vijest za sve one žene nedostatku odskočiti, raskošnih kovrče je da stan Okovi vam mogu pomoći nakovrčati your Kruna. Jedina stvar je da se metoda pravo i uskoro sa svojim lošim hair dan prijatelj, možete dobiti zadivljujući gleda kovrče ni u kojem trenutku. Evo nekoliko savjeta o tome kako kovrčati kosu s straightener ili flat iron.
Savjeti o tome kako Curl kosu s straightener
Prije nego možete početi curling kosu, trebate proizvoda kao kosu, profesionalni češljeva bez šavova, styling i toplinske zaštite proizvoda, isječke i kose straightener s keramičkim pločicama i zaobljenih rubova na pečat i glatke vlasi kose. Pročitajte više na kosu straighteners koji ne oštetiti kosu.
Pripremite kosu, nakon što alati za curling kose, morate početi pripreme kosu za proces. Šampon i stanje vaše kose koristeći dobre proizvode za njegu kose koji su značili za kosu tipa. Za curling i styling kosu, morate osigurati da je dlaka u potpunosti suha. Iako neki stan Okovi tvrde da rade dobro s vlažnom kosom, istina je da prekomjerne vlage ga čini teškim za kosu držati stila. Najbolji izbor u tom slučaju je blow suhu kosu pomoću reketa četkom, a imajući mlaznice za kosu blizu smjeru kose četkom. Ovo pomaže u zatvaranju cuticles i ravnanje kose za savršen početak. Sada počešljajte kosu za uklanjanje poteškoća i spremni ste započeti.
Primjenom topline zaštite; serum toplinske zaštite kao što TCI Toplinska Protector pomaže u stvaranju zaštitnu ogradu na kosu nitima. To štedi kose iz 'frizzles' i opekline uzrokovane prekomjerne topline od kose straighteners. Pokušajte izbjegavajući ulje temelji proizvode koji mogu vagati kosu dolje i ne dopustiti stil postaviti rezervirati
Podjela na sekcije kose, sada da imate serum toplinsku zaštitu na kosu, češalj ga i dio kose u obradiv dijelova. Ostavite sekcije blizu potiljak i vrat odakle će početi. Iako ovisi o tipu kose, ½ inča do 1 inch sekcije su prilično lako raditi s, pogotovo, ako ste početnik. Koristite isječke kosu za osiguranje pojedinih dijelova kose.
Curling kose, a sada se dijelu ošišan hair nitima i mjesto kosu straightener što bliže korijen kose kao što možete. Sada se u nježan i fluid motion, klizanje prema dolje, a istovremeno okretanje željeza jednom ili dvaput. Uvjerite se da je pokret grčevit i sporo. To osigurava tighter kovrče. Za rasute kovrče, pobrinite se da pomicanje straightener brže. Nastavite s ovim za ostatak sekcija, počevši s leđa i kreće prema naprijed. Nakon što su učinili s sekcije, zapečati rotor s Hairspray. Zapamtite da je trik za curling kose s straightener je da je tanji dijelovi kose, više intenzivan i dugotrajan rezultati će biti.
Pročitajte više na:, kako Curl kosu; Kako napraviti ravno kosu Kovrčava, kako bi vaša kosa Kovrčava, svršiti s jedan zadnji sloj laka za kosu ili lak i koristiti prstima odvojiti kovrče i češalj kosu putem. Dobar dugotrajan, fleksibilan lak za kosu držite može vam pomoći u održavanju stil za dugo vremena. Znajući kako kovrčati kosu s straightener za kratku kosu ili dugo tresses svibanj izgledaju jednostavno, ali postići željeni izgled nije instant proces. Dakle, morate pokušati to par puta da savršen izgled.

No comments:

Post a Comment