Friday 6 January 2012

Wedding Card Izreke

Vjenčanje je poseban dan u nečijem životu, ali to je također i najveća. Morate brinuti malo stvari kao što su pozivnica za vjenčanje, ukrase, odjeću, izbornika, na popisu nema kraja. Ali jednom svadbe više ne volite otvoriti sve svoje svadbene darove i pročitati vaše vjenčanje kartice?
Wedding kartice su topao način žele par najboljih stvari u životu te ih čestitajući na svom novom početku. No, pronalaženju pravo izreke wedding kartica može biti na vrijeme težak. S obzirom na nastavku su neke ideja za savršen izreke wedding kartice.
Wedding Card Fraze, Wedding kartice riječi moraju biti lijepe kao što su oni zapamćena po par tijekom svog života. Ovdje su neke wedding kartice poruka čestitati novo srijeda par.
Sada se pridruže svojim rukama, i svojim rukama svojim srcima. ~ Williama Shakespearea. Čestitamo i sretno oženjen život pun ljubav i razumijevanje.
Ovdje se žele vam oboje najbolji život ima za ponuditi i dug i blažen život zajedno. ~ Jason
Ljubav ne čini gleda na svaki drugi, ali u potrazi zajedno u istom smjeru. ~ Antoine de Saint-Exupery. Želimo Vam blažen život u braku i sve sreće na svijetu.
Nema više lijepu, prijateljski i šarmantni odnosa, zajedništva ili tvrtku nego dobar brak. ~ Martin Luther. Čestitam i najbolje želje na vaš dan vjenčanja i svaki dan u nastavku.
Postoje tri stvari koje traje: vjere, nade i ljubavi, a najveća je među njima ljubav. ~ I Korinćanima 13:13. Slanje vas želi ispunjen sa puno ljubavi za dugo i sretan život zajedno.
These su neke wedding kartice riječi i izraze koji možete izabrati iz pisati o vjenčanju kartice.
Funny Wedding kartica izreke, Zbirka nekih zabavno i smiješno wedding kartice izreka čestitati novo bračni par.
Braka - knjigu koja prvom poglavlju je zapisano u poeziji i preostala poglavlja u prozi. ~ Beverly Nichols
Putovanja u ljubavi možete dobiti gore. Jesen u ljubavi i pada zauvijek. Nepoznato
Supružnik: nekoga tko će stand by vam preko svih problema ne bi imali ako bih ostala sama. Nepoznato
Teškoća s brakom je da padamo u ljubavi s osobnošću, već mora živjeti sa karakter. ~ Peter DeVries
Mi smo svi malo čudno i života je malo čudno, a kad smo naći nekoga čiji neobičnost je kompatibilan s našim, pridružujemo se s njima i pada mutual neobičnost i nazvati to ljubav. Nepoznato
Da bi Vaš brak prepun, s ljubavlju u pehar, kad god ste u krivu, to priznajem, kad god si u pravu, šuti. ~ Ogden Nash
Svi brakovi su sretni. To je žive zajedno nakon koje je teško. ~ Anonymous
Svim sredstvima udati, ako dobijete dobru ženu, da ćete postati sretan, ako dobijete loša, da ćete postati filozofa. ~ Socrates
Ako ste svidjela bilo od ovih smiješno wedding karticu izreke, pokušajte koristeći ih za Vašeg prijatelja vjenčanje i sam siguran oni ćete ljubav svoje najbolje željama. Ali, pazite da ih ne uvrijediti na poseban dan.
Hvala Wedding kartice izreke, hvala vam kartica je izraz zahvalnost za dar ili samo za sudjelovanje na vjenčanje. Wedding hvala bilješke također može biti dati svojim prijateljima i obitelji i svadbene planerima za sve njihove pomoć tijekom vjenčanja pripreme. Ako se pitate za neke wordings za vjenčanje hvala vam kartice uzeti pogled na ove riječi wedding hvala vam karticu.
To dovodi najiskreniju zahvalnost za lijep dar koji ste poslali. Nadamo to pomaže da ti kažem koliko to znači. ~ Anonymous
S iskrenim zahvalnost, oboje smo poslati hvala vam za tvoj vrlo lijep dar i za vaš zamišljen želje, previše. ~ Anonymous
Riječi Ne mogu izraziti radost koju osjećamo prisjećajući se da dijele početak našeg novog života zajedno. Zahvaljujemo Vam na vrlo pažljiv dar.
Hvala vam za šerif naše poseban dan kod nas, a za sve vaše pomoći kroz iz ceremonije. Nepoznato
Nije ono dajemo, ali ono ćemo dijeliti, za dar bez darivatelja je lišenog. ~ James Russell Lowell.
Zahvaljujemo na ukrašavaju naše vjenčanje sa svojim prisutnost i blagoslov nas sa svojim srcem. Mi smo uistinu zahvalni za sve vaše najbolje želje. Nepoznato
Pročitajte više na:, Wedding Hvala Cards Etiquette, Wedding Hvala Cards, Wedding Pozivnica Kartice, Vjenčanje nije samo poseban za bračni par, ali za sve uključene u pripreme. Zato sljedeći put morate poslati vjenčanje kartice ili hvala vam kartica za sve one prekrasne predstavlja i želje, ne držati tih wedding kartice riječi na umu.

No comments:

Post a Comment