Sunday 8 January 2012

Kako odsvirati Smoke Rings

Iako mnogi consider pušenje biti loše i odvratno navika, gledajući pušač prstenova udarac dima uvijek je napustio ljude pun straha. Da, smatra se cool onih koji mogu to učiniti, pa čak i one koji ga gledaju. (Bez obzira što oni zapravo misle o pušenju i pušačima, to je sasvim očima!) Impresionirati svoju publiku pomoću ove vodič o tome kako puhati pušiti prstenje i mastering ovom jedinstvenom tehnikom.
How do Blow Smoke Rings
Čak na trošak gleda cool, ljubazan accolades upuhavanjem dima prstenovi i mastering drugih pušenje trikove, i pokušavate impresionirati publiku, pušenje ne preporučuje pod bilo okolnostima. Štetne nuspojave pušenja su nešto što su svi dobro svjesni.
Prije ste pročitali ove upute, i odlučiti izravno obavljanje ovog podvig pred velikom publikom, je mudrije početi vježbajući sama. Vi ne želite završiti izradu budalu od sebe proizvodnjom samo još redovne oblak dima. Također, ovaj proces treba effortless. Ako se nastojanje in blowing jedan pokazuje dima prsten, to oduzima svu slavu iz prikaza! Čak i ako aren'ta redoviti pušač morate dima biti u mogućnosti da puhati dima prstenje. To je samo nije moguće da bi mogli naučiti kako puhati dim prstenovi, bez pušenja.
Korak 1: Odaberite pravu cigaretu. Čineći to je prvi korak u biti u mogućnosti puhati pravilan, guste, pune dima prstenje. Odaberite punu okusom cigaretu. Također možete odabrati cigaru jer je relativno lakše naučiti kako puhati dim prstenje s cigaru.
Korak 2: Pack u duhanu. Dodirnite cigarete ili cigaru naopačke na ravnu površinu, za duhansku prikupiti usko unutar. Ovo je važan korak u biti u mogućnosti puhati dobre dim prstenovi.
Korak 3: Light up ali nemojte biti u rogoz. Kada light up your cigareta ili cigaru, ne biti u rogoz početi puše dim prstenovi. Umjesto toga uzeti nekoliko drags, a zatim nastavite s njima puhati. U svakom slučaju, nećete biti u mogućnosti to udarac dima prstenje s početnom vuče kao dim je lakši u početku.
Korak 4: Početak uzimanje u većim vuče. Da biste mogli puhati lijep i pun dima prsten, bolje je da se veliki otpor. Međutim, osiguralo da ne udisati previše i postaviti off dugo bout kašlja. Također, izbjegavajte gori grla ili jezika udisanjem previše puši. To izbjeći kašljanje svibanj morati udisati neke od dima.
Korak 5: Držite usta zatvorena. Dok je tvoja usta zatvorena, roll jezik u unatrag, prema grlu. Držite ga taj način da ga dopustiti iz dolaze u način i disrupting dim prstenovi.
Korak 6: Promijenite oblik vaših usta u "O", ali uzdisati na način bi reći 'oo'. Nemojte borba previše dok stvaranje krug, i ne izgledaju prejakim. To bi trebao pojaviti prirodnim.
Korak 7: Start izdisanjem dima u malim količinama. Nemojte napraviti bilo zvukove dok izdišete. Niti bi trebao primijeniti previše pritisak dok izdišete, jer to će poremetiti dima prsten.
Korak 8: Kao dim lišće tvojim usnama, dok imajući to ukazujući naniže, gurajte jezik gore, zajedno s donje vilice. To će proizvesti dim prsten koji će ostati u mjestu.
Spreman za impresionirati gužve, sada da znate kako puhati dim prstene? Ako želite da ga ostavite na samo impressing, a ne odvratno gužve, nemojte puhati dima u nečije lice. Isto tako, kako biste izbjegli veliki performanse od fizzling van, ne izvesti taj trik na otvorenom pušenja, zbog povjetarac faktor. Sada ste spremni pokazati off svoj novi i jedinstveni vještinu!

No comments:

Post a Comment