Sunday 8 January 2012

Kako za Izrezivanje svoju kosu

Osnovna ideja podrezivanje je da izrezati kraja dijelove kosu (mrtve dlake), za preostale kosa i dalje raste duže. Podrezivanje također pomaže ako želite dati sebi svježi, novi izgled. Bez obzira na razlog, jednostavno možete naučiti kako smanjiti svoju kosu i to učiniti kod kuće, sami. To je vrlo jednostavan i brz proces koji će vam pomoći uštedjeti novac i vrijeme koje provodite u salonu.
Kako za Izrezivanje dugu kosu za žene, morat ćete šampon i stanje vaše duge kose Prije podrezivanja. Suhu kosu s ručnikom, tako da oni ostaju vlage. Lakše je smanjiti vlage kose. Držati bocu sprej vode ruci, kao što svibanj potrebna dok podrezivanje, ako vaše kose dries out. ; Češalj kosu ravno natrag i osigurati da je zaplet besplatno. Sada koristeći češalj, dio iz kose od vrha do dna, za vas trim jedan odjeljak u isto vrijeme. ; Koristeći prste, označite dio kose ispod kojeg želite trim kosu, tako da je drži između indeks i srednji prst. Izrežite dio kose ispod prste pomoći škare. , Da li to za sve dijelove i biti oprezni dok izrezivanje, kao i vaša kosa treba biti u ravnoj liniji, nakon obrezivanja. Nakon što su svi dijelovi urediše, vi ste spremni da se vijoriti Vaše self-ošišanu kosu. ; Pročitajte više o; Haircuts za duge kose, Šišanje Ideje za duge kose, frizura s bangs za duge i srednje kose; Kako za Izrezivanje vlastitu kosu s Clippersima, morat ćete ili oprati kosu i dobiti ručnik sušene ili sprej neke vode na njemu kroz sprej bocu kako bi ga vlažnom. ; Češalj this vlažne kose natrag i to podijeliti na različite dijelove, clipping svoj top kosu pomoći jedrenjaka. ; Držite dijela kose koju želite smanjiti između dva prsta, a uz pomoć škare, odrezati dio ispod prstiju. , Da li to za sve dijelove kose se Vaš morati napravio. Uklonite jedrenjaka kada su vam učinili i dive tvojoj ošišanu kosu. ; Pročitajte više o korištenju šišala.
Kako za Izrezivanje svoju kosu za muškarce; vrlo dobro mjesto za trim svoju kosu se nalazi kupaonica, kao što je lakše očistiti mjesto nakon obrezivanja. Također, će zahtijevati dva ogledala, prednje i stražnje, da bi dobili bolji pogled i razumijevanje vaše kose. Prije početka, provjerite da je vaša kosa potpuno osuši. Ti sad podrezivanja kosu od vrha. Uz pomoć palcem i kažiprstom, podupirem dio kose tako da je uvijanje. Ostrići ovaj dio uz pomoc škare. Učinite to kroz kožu dok ste zadovoljni s dužinom kose. ; Koristite gore metoda za podrezivanje kose s obje strane. Možete biti inovativan u ovom dijelu i trim kose čak i kraća od one na tjemenu. ; Najteži dio je podrezivanje kose na vratu liniji. Morat ćete koristiti električni brijač ili jedrenjaka na trim kose u ovom području. Podrezivanja od vrata i premjestiti u smjeru prema gore, polako. Držati oko na ogledalo da vidim kako trim izgleda. U redu je. Sada se okupati li ukloniti dodatne kose i stilu, kao i po vašim željama. ; Kako za Izrezivanje Tvoj Vlastiti Kosa: Savjeti i upozorenja; svibanj vas ne dobiti željeni šišanje u prvom par pokušaja, ali ne gubite nadu. it Prakticiranje još nekoliko puta će vam pomoći da dobijete dokučiti ga i vidjet ćete poboljšanje sami. ; Ako nemate luksuz dvaju ogledala, možete mjesto CD ispred vas i koristiti ga poput ogledalo. ; Uzmi skrb dok izrezivanje kose s škare oko vaše uši kao što svibanj cut vaše uho nenamjerno. Ne brzo, budite strpljivi umjesto. ; Škare se koriste za rezanje kose trebaju biti oštre i po mogućnosti onog koji se koristi za rezanje kose. Dok izrezivanje kosu, držati škare kreće stalno u jednom smjeru. Nemojte savijati prste ili ih nagib, kao što to može pokvariti frizura čineći ga neujednačena. ; U slučaju da ste ne ugodno u događaj određene dijelove sebe, uvijek možete uzeti pomoć od prijatelj ili član obitelji. ; Pročitajte više o Šišanje Stilovi Ideje
Nakon učenja kako to riš svoju kosu, sigurno ćete biti u iskušenju da ga probati kod kuće. Nema zla u događaj tako uvijek možete ići u salon, ako stvari ne materijaliziraju po Vašoj želju.

No comments:

Post a Comment