Wednesday 25 January 2012

Kako učiniti nešto lijepo za svog dečka

Ponekad, samo probuditi i shvatiti 'O, moj Bože! Ga volim toliko jako puno! ', Da postoje jedva riječi ga opisuju. Vi stvarno osjećati kao neèemu, ali završiti uzimajući zbunjeni. Evo nekoliko ideja o tome kako učiniti nešto lijepo za njega.
Pismo Žao nam je: Ako ste imali borbu sa svojim dečkom, napisati pismo da ga objašnjavajući što je pošlo po zlu, kako ste se ispričavam o svoj dio i koliko ste ga ljube. On će osjećati da se brinete za njega i želite odnos raditi. Muškarci stvarno poput isprike! Ovdje su neke načine reći žao tvoj dečko.
Sing jedan Song: Siguran sam znate napjev on pjeva češće. Praksa jedan od njegovih većine omiljene pjesme i ga otpjevati za njega, ili ga snimiti u tvom glasu i dati mu CD. Ako ste dobar gitarista, ga otpjevati s glazbom. To može biti jedan od slatka stvari učiniti za tvoj tip.
Pisanje i Sastavljanje Song: Sastavljanje romantičan pjesmu za tvoj dečko. Nemate biti dobar tekstopisac ili pjevač za taj tvar. Tvoja pjesma treba da odražavaju vaš istinski emocija i ljubavi za njega. On neće vjerujem, ali ćete sigurno biti poljubi za ovu!
Poruka u boci: Da li nešto romantično za vaš dečko. Napišite pismo ljubavi, pisati o svim stvari koje vam ljubav o njemu. Zapiši ovo slovo na papiru dajući joj kao žrtvu izgled, odnosno spali rubova radu pažljivo. To će dati papir nevjerojatna izgled. Nakon ste napisali ovo pismo urolajte i stavio ga u praznu vina bocu. To bi moglo pomoći u rješavanju Vaše pitanje o tome kako učiniti nešto lijepo za njega.
Cook: Dečki ljubav dobre hrane, pogotovo nešto svojim djevojkama kuhati za njih. Cook njegova omiljena jelo i ukrasite stola uz svijeće, vino a hrana. mu Iznenadite romantičnu večeru.
Napravite Poziv: Ako on radi, prvi tekst mu da trebate razgovarati s njim. Nakon što ga zovu, pravedan pustiti ga znate koliko vam ga ljube. Jednostavna?
Tekst: Kada se posljednji put ste imali poslao mu je slatka poruka? Čak ako je sinoć, poslati tekstualnu poruku koja će otopiti njegovo srce. Reci mu koliko ste njega ljubav i brigu za njega, i on je 'osoba' s kojom želite provesti cijeli život s.
Okvir fotografija: Ako ste još uvijek pitate kako učiniti nešto lijepo za svog dečka, frame neki poseban fotografija vas oboje, ili neki rukom pisani uspomene, i to dar njega. Ako želite dodati osobni dodir, čine okviri kod kuće sve po sebi.
Masaža: Postoje mnoge posebne stvari možete učiniti za tvoj dečko, i jedan od njih je lijepo tijelo masaža. Dajte mu umirujuće, opuštajuće masaža leđa. To će učiniti ga smiriti, i on će vas ljubav više za ovu. Masaža glava također će učiniti čudesa.
Shopping: Idi shopping za njega, ali ne s njim. Kupiti mnogo stvari, a ne nužno expensive sebe, ali zbirka sitne darove. Naprimjer, njegov omiljeni nogometna momčad ključ lanac ili kapu, t-shirt, čarape, olovke, cool torba, itd. Skupite sve ove stvari i poklon ga mu u veliki poklon-zamotan kutija. Više o personalizirane darove za dečkom.
Cards: Napravite slatka mala kartice s nekim ljubavi citati napisan na svakoj kartici. Stavite nekoliko tih kartica u džepu, neki u svojoj novčanik i neke u njegovoj vreći, kada on nije primjećujući.
Bazen 'Em Up! Recite dečko koji želite igrati igre na bazenu. Prvo, on možda stvarno iznenađen, ali onda on stvarno će cijeniti da ste previše uzimanje neki interes u njegovu hobijima. Igrajte samo jedan igra i znat ćete zašto je on toliko ovisnik o bazen!
Catch Match: Sportovi su nešto svakih momak voli gledati. I sve djevojke 'morati' razumjeti njihove ljubav za sport (mogu nikad!). Dajte mu iznenađenje kupnjom njega ulaznice gledati njegov omiljeni sport, jednom opet smo žene mogu poduzeti neke interes stvari koje oni željeli učiniti, to nije tako teško.
Kava: Napravite toplom šalicu kave i staviti ga u termos. Drive do njegovu kuću, mu pokupiti i ga odvesti vrt, ili park, ili čak u vašem terasu za toplom šalicu kave.
Pročitajte više na:; Romantični Stvari učiniti; Stvari napraviti za tvoj dečko; Zabava Pitanje pitati tvoj dečko; Ti su neke savjete o kako napraviti nešto lijepo za tvoj dečko. Dakle, ako ste slažete s bilo gore ideja, ići naprijed i staviti ih koristiti sada, on će vam ljubav za to!

1 comment:

  1. Posebno hvala dr. Agbazara za POVRATAK moje voljene u roku od 48 sati. Nemam što drugo reći osim da vam zahvalim i da vam kažem da sam sretna .. Moj ljubavnik se prema meni ponaša bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom sada govoreći koliko me voli kao i uvijek .. Ako Imate problema s voljenim kontaktom dr. Agbazara putem e-maila: ( agbazara@gmail.com ) ili WhatsApp ( +2348104102662 ) jer je on rješenje svih problema u vezi

    ReplyDelete