Monday 2 January 2012

Treadmill problema

Problemi treadmill mogu grubo svrstati u elektronički probleme, pojas problema i mehaničkih problema. Većina problema povezanih s ergometar može riješiti jednostavno, bez puno problema. Čitanje pomaže korisnički priručnik u određivanju većinu treadmill problema.
Treadmill rješavanje problema, a problemi su treadmill lako nositi se s, ako su odgovarajuće korake poduzeti. Potrebno je savjetovati stručnjak u slučaju tehničkih problema izvan našeg razumijevanja. U slučaju problema povezanih s motorom, treba uvijek konzultirati stručnjaka. Mnogo puta motori zamjenjuju nepotrebno. To se događa zbog nemogućnosti osobe da razumije stvarnom ili temeljni problemi motora.
Tu bi mogao biti primjercima motora isključuje odjednom. Trenja prepreka između pojasa i palube mogao biti jedan od razloga iza njega. Treadmill također mogao isključivanje u nepravilan način / ritam. Neispravan kontrolnoj ploči ili labave kraju žica mogao biti razlog. Te točke uz neke navedene ispod će vam pomoći u rješavanju problema treadmill. Pročitajte više na vježbe oprema.
Zajednički problemi treadmill, Ovdje su neke bodove koji će dokazati da bude koristan za rješavanje problema treadmills. Rješenja za rješavanje problema ergometar su također dali s njom. ; Treadmill može usporiti iznenada tijekom uporabe. Taj se problem obično događa ako koristiti produžni kabel da se spojite na treadmill žice u električni priključci. Treba izbjegavati ovu praksu, te provjerite je li pojas je više-zategnuti. , Treadmill može isključiti, dok u uporabi. Prva stvar koju treba učiniti u takvim slučajevima provjeriti da li su žice pravilno priključeni rezervirati prekidača prisutan na traci za trčanje također treba provjeriti. Ključ treba biti uklonjena i ponovo umetnuti. , Problem pogreške porukama prikazanih na konzolu ili zaslon mogao pojaviti ponekad. Kako bi riješio taj problem, ključ bi trebao biti uklonjen i tada re-umetnuti. Ako problem i dalje nije fiksna, kupac usluga trebao biti pozvan. , Sklizanje pojasa je jedan od problema povezanih s ergometar. To bi mogao biti fiksna u tri koraka. Jedan prvi treba popustiti pojas, to repozicije i zatim ga zategnite natrag. Korisnički priručnik dokazuje biti od velike pomoći u bave takvih problema. , Automatsko nagib može istrošiti, a ergometar je još uvijek u redu stanju. Problem je prouzročio zbog neispravnosti motornih. Motora koriste za rad nagib može zamijeniti lako, jer ne cijene mnogo. Kako instalirati novi dijelove, treba kontaktirati službu za korisnike. , Proform treadmill rješavanje problema, a Proform treadmills ne zahtijevaju mnogo održavanja. Da bi se otklonili probleme vezane za moć, jedno prvo treba provjeriti da li je val zaštitnik temelji ispravno i utikac ispravno umetnut u zidnu uticnicu. Prekidača također treba provjeriti. Tu bi mogao biti jedan mogućnost prekidača da iskočio. Iu takvim slučajevima, treba pričekati na 5 minuta i zatim pritisnite prekidač kako bi se resetirati prekidač. Pojas za hodanje mogu odmak od centra grada. Da biste ga pravilno poravnati, jedan prvi bi trebao maknuti ključ od konzole i iskopčajte kabel. Pojas mogao pomak ni lijeve ili desne strane. Au slučaju da pojas pomaknut na lijevu stranu, lijevo straga valjak vijak treba biti pretvorena ½ u smjeru kazaljke na satu način. Ako je remen je pomaknut na desno, desno stražnji valjak vijak treba biti uključen ½ u anti-u smjeru kazaljke način. Pročitajte više o savjeta za treadmill popravak.
Informacije o otklanjanju poteškoća treadmill nalazi se u kratko u članku gore. This treadmill informacije o otklanjanju poteškoća će Vam omogućiti da se pravilno brine o stroju. Bilo bi stoga, djelovati kao vodič za rješavanje problema ergometar.

No comments:

Post a Comment