Monday 2 January 2012

Ured Razvodni ormarić Pranks

A odjelenje u uredu je mjesto gdje osoba sjedi i ne njegov važno, svakodnevnom radu. Međutim, sve zamisliti što su najbolji ureda odjelenje podvale koje mogu pomoći svim zaposlenicima da se opustite za nekoliko minuta? U ovom trenutku, trebate biti svjesni da ured kubikul podvale odnosno ured kubikul praktične viceva su značilo samo za zabavne svrhe a ne za ranjavanje bilo jedan u vašem uredu. Vi ne treba ih koristiti kao sredstva za podmirenje svoje prošlosti sporova s ​​nekim svojim suradnicima. Dakle, možemo zaključiti da je bilo šega treba igrao bez zapravo prijelaz granice. S obzirom na nastavku su neke podvale ured kabine za zabavu.
Jedinstveni ured Razvodni ormarić Pranks
Promjena Look Ureda Razvodni ormarić; Jedan od najboljih ureda kubikul podvale je promijeniti izgled ili izgled kabini potpuno. Što možete učiniti je imati neki balonima i vrpcama i ukrasite cijeli kabine s njima! Vi samo mogu zamisliti reakciju osobe koja sjedi u kabini kad se vraća. Druga zanimljiv ured odjelenje obest jest stick plakata, karikaturu i smiješne slike u odjelenje. Dakle, umjesto grafikoni prikazuje tvrtke prihode, profita i prodaje, upravitelj rade u kubikul će vidjeti smiješno crtani lica za neko vrijeme! Više o uredu podvale.
Napišite Funny Dijalozi Slogani i na zidovima!; Pisanje smiješno slogani i fraze na zidovima ureda kabini gdje sjedi mekana cilj je zaista divlje ideja. Ured kabine rođendan podvale može biti pisanje rođendan parole na zidovima ili samo stavljanjem velike veličine kolač na stolu i ostavljajući tiho. Dijalozi iz neke hit komedija zvrčka ili nečemu što ste napravili na svoju ruku, također se mogu zalijepiti. Oni također mogu ukazivati ​​na prirodu osobe kojoj se obest se igrao. Međutim, ne napisati ništa što će izazvati ili smetati osoba, jer to će dovesti do nepotrebne borbe i svađe.
Igrajte neke Najnovije Music!; Pozdravljajući osoba s nekim najnovije pjesme ili glazbu će biti jedan od najboljih kabine podvale ideje. Uglavnom, kada osoba dođe u ured sa svojim umom punim misli njegova rada. Čuvši glasne glazbe odjednom, on će nakaza out i možete imati dobar smijeh mimo obličje na njegov izrazi. Neki pop glazbu ili rock pjesma može učiniti trik!
Stvorite Problemi Sa Computer; Stvaranje neki vrste problema s računalom u uredu kubikul koji se koristi za rad srodne svrhe može biti pozvan kao 'kreativni ured kabine podvale'. Možete skinuti miša s računala i to mjesto na mjestu koje je izvan dosega osobe koja obično radi na računalu. Uklonite žice, skrivanje datoteke na radnoj površini i vidjeti osobu dimljiv od bijesa! Ali, kada imate nekoliko trenutaka zabave, govoriti istinu i pomoći mu da se računalo počelo!
Sakrij važne stvari; Skrivanje important kompaktnih diskova, knjige, radovi, slika, ključeve je jedan od najlakših svih ureda kabini podvale. Očito, morat ćete to učiniti kada osoba radi u kabini nije prisutan na svoje mjesto. Možete uzeti pomoć iz neke od Vaših ostalim kolegama, ako su zainteresirane iu ove vrste podvale. Za više članaka o podvale, odnose se na:, dobro Pranks igrati; Ured Pranks: Funny Office obest ideje; ured Pranks: Praktični Vicevi na poslu; To su neke od podvale ureda kabini koja može biti zabavno i zabavni za cijeli ured. Međutim, trebate izbjegavati igrajući podvale previše često kao Internet svibanj poremetiti radni ureda.

No comments:

Post a Comment