Thursday 5 January 2012

Znakovi da su radni nedaleko

Ovo je vaš prvi trudnoće, i ste suočavaju nekoliko 'firsts' u ovaj put. Prvu jutarnju bolesti, prvo iskustvo udaranje, prvi put da se nadutost, prvi neobjašnjivih hrane poziva koje ste imali. Dakle, i nekoliko drugih prve misli poroda - "Trebam li jesti tu? ' 'Trebam li spavati na moj natrag?'. A sada da ste dobro u svoj trećeg trimestra i datuma isporuke polako pristupima, ste ispunjen s živčani uzbuđenja koji ne možete objasniti. A s koje dolazi jedna povratan misao 'Što se znakovi da rad je blizu?', 'Kako ću znati znakovi da rada se približava?', Itd. Nema potrebe brinuti. Neka tvoj um bude u mirovanju i samo pročitati sljedećim članak razumjeti znakove da rada je blizu. Pročitajte više na; Što ne jesti kada trudna; Stvari Izbjegavajte Tijekom Trudnoća; Early Znakovi koji Labor nedaleko
Gnijezde poziva, Gniježđenje je prirodni i emocionalni proces kojim se majka će 'Spremite' za dolazak svoje dijete. U drugim vrstama, to provodi priprema gnijezdo, skupljajući lišće i slično. Kod ljudi, međutim, to je iskusni činjenica da majka će početi čišćenja kuće. Ona će prašine, organizirati i čist kuću u varirao stupnjevima. Ovo je samo instinktivne reakcije za bebe dolaska - pripremiti everything unaprijed. Samo budite oprezni kada prašine ipak. Poduzmite mjere opreza kada to učinite. Dakle, ako sutra se iznenada su prevladati trebate očistiti kuću, shvatiti da je to jedan od znakova da je rad dolazi uskoro.
Doživjeti Proljev; Druga pokazivač koji categorizes znakovima koje rada je blizu, je činjenica da možda početi suočili proljev. To je zapravo tijelo je način vi pripremate za rad. To će otpustite kemijske prostaglandini što dovodi do labav bowel movements. Kontrakcije da vam iskustvo tijekom bowel movements su slični onima iskusnih tijekom poroda, stoga pomaže. Dakle također, ona pomaže u pražnjenje utrobu tako da beba se isporučuje ispravno. Pročitajte više na dijareju i trudnoće.
Baby Kapi; angažman 'ili bebe padaju' kao što se zove, će se pojaviti vrlo rano u žena u prvih trudnoća, dok je za žene koji su imali djece prije, doživjet će to samo prije stvarnog poroda. U ovom, beba će se niže u područje zdjelice u položaju za porod. To omogućava ženi da lakše disati kao beba nije sama gura u prsnog koša. Žgaravica i opći nemir će također smanjiti.
Krvavi Show; Vaginalni iscjedak (bijeli i debeli) koja se javlja tijekom trudnoće, može povećati. Ali, uz to, također se može primijetiti crvene tragove i veliki sluzav kvržice. Ovo je sluz čep koji štiti otvaranje cerviksa iz bakterija i klice od ulaska. Radne snage dolazi blizu, sluz plug će ispasti, a možda primijetiti da je tinged s smeđe, crvene ili ružičaste crte (to je razlog zašto iz krvavog show). Pročitajte više na žuti iscjedak u trudnoći.
Kontrakcija, a ponekad, žena će doživjeti oštar bol u ranih kontrakcija, i možda pogreška ih biti jedan od znakova da je radna snaga je u blizini. Ali ako ovi kontrakcija nemaju stvarne uzorak im onda oni pravedan moć biti Braxton-Hicks kontrakcije. To su rijetki i samo će pomoći maternice prakse i pripremiti za pravi kontrakcije. To će također pomoći maternice omekšati u sklopu priprema za isporuku. Kada se to mijenja redovite ritmičkim obrascima, to je zasigurno znak da radne snage u blizini. To rezultira zatezanje trbušne mišiće i osjećaj sličan onom iskusili neke žene za vrijeme menstrualnog grčevi. Osloboditi bolova tijekom trudova i kontrakcija, najbolje je napraviti neki oblik trudnoće vježbe. Pročitajte više o tome što osjećate kao kontrakcija.
Voda Breaking; Ovo je vjerojatno najpoznatiji i poznata znakove svih znakova da rada je blizu. To će se dogoditi kada se amnionska sac koji je ispunjen tekućine (oko bebe), pukne. Tekućina zatim počinje teče dolje vaginu ili u curiti ili jak jaka kiša. Ovaj znak je jamstvo da rad brzo približava. Ponekad, liječnik može imati do rupture nekoliko membrana za vodu razbiti i započeti isporuke proces. U nekim slučajevima, voda će se slomiti prije kontrakcije počinju i kod drugih nakon. Pročitajte više na; nadolazećom Znakovi rada; Rani Znakovi rada; Ovi znakovi toga rada je blizu, će vam pomoći identificirati li idući ići trudovi uskoro ili ne. Pa kad dan isporuke počinje približava, samo držati paziti za ove znakove i biti budite uvjereni da će sve biti poduzeti njegu. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment