Saturday 7 January 2012

Curly frizure za muškarce

Neki vjeruju da kovrčave kose je dar od Boga, dok drugi jednostavno žaljenje što kovrčavu kosu i želim da je fino i svilenkasta hair. Čak i ako imate kovrčavu kosu, sigurno možete nositi frizura koje će vas izgledati stilski. Neki ljudi su fino i ravno prirodne kose, ali samo na sport these trendy kovrčavu kosu stilovi za muškarce, oni vole da nakovrčati njihovu kosu.
Održavanje kovrčava kosa
Kovrčava kose svibanj biti teško održavati, međutim, postoje neke dobre kovrčava kosa stilova za muškarci koji iskljuccio potrebu održavanja takvih hair uz pridonoseći otmjenost nosilac. Za muškarce s kovrčavom kosom, bolje je da nose kratke frizure, jer nećete morati brinuti o skrbi za kosu puno. Možete nositi duge kovrčave kose stilova muškarci, ali ćete morati uzeti u obzir malo za njegu kose. Iako odabirom određenog kovrčavu frizuru, te isto tako morati uzeti u obzir ako to odgovara vašem obliku lica.
Best Curly frizure za muškarce
Buzz; buzz frizuru je vjerojatno najbolji kratki frizuru za kovrčavu kosu, jer zahtijeva najmanje iznos kose održavanja. Ovo je frizuru kojem je dlaka cut kratka i prilično blizu tjemena. To je jedan od najboljih frizura za pojedince čije hair su thinning, jer smanjuje izgled gubitka kose.
Male Afros; Mali Afro frizura postaje više popularan kao odnosu na duže Afros. Ovo je bolji izbor za muškarce vlasništvo čvrsto uvijen kose. U jednostavnim uvjetima, ovo je jedan frizuru koja ima loptu kose nad kosa, baš kao oblak kose na kruni. Za dobivanje ovaj izgled, možda morati zafrkavati kosu u smjeru prema gore pomoću češlja i kvalitetan lak za kosu.
Surfer Šišanje; surfer šišanje mogu nositi muškarci s vitičasta kose kao i muškarci s ravnu kosu. U ovom frizura, kosa jednostavno opušta i proteže se od krune na sve strane glave do ramena. Ako imate kovrčavu kosu, a želite nositi ovu frizuru, pobrinite se da kosa nije previše na strane, s manje količine kovrče.
Se povukli frizuru, ako imate kovrčavu kosu koja stalno pada pred vašim očima, možete odabrati frizuru se povukli. Kao ime sugerira, ovaj frizuru uključuje kosa se češljana u unatrag smjeru i osiguran sa stretchy kika držač. Stil kosu na takav način da se čini kratko s prednje strane. Ovo je velika frizura za ljude koji imaju cool stav i osobnost.
Cut ošišan, a to frizura je nešto slično zujati rez, ali jedina razlika je da kosa izrezati malo duže nego što se u zujati rez. Možete izrezati kosa kratka na odgovarajuće duljine, a šiljak gore koristeći kosu gel.
Pročitajte više na:; Men's frizura; frizura za Muškarci s vitičasta kose; Ovo su tek nekoliko cool kovrčava kosa stilova za muškarce. Postoji mnogo kovrčave frizure za muškarce koje izgledaju voguish s manje količinu kose njegu. Jednostavno imajte na umu da više kovrčavu kosu, više kose za održavanje vas će zahtijevati.

No comments:

Post a Comment