Thursday 5 January 2012

Kako da biste dobili osloboditi od Mice u vašem domu

Pa odgovor kako da biste dobili osloboditi miševa u vašoj kući trebao biti kao jednostavan kao "dobiti mačka ', ali često to nije. Miševi su apsolutna smetnja i želite znati samo ako ste živjeli s njima. Na tim vremenima stambene krize, ne želite podijeliti svoju kuću s kim, kamoli dosadan miša. Miševi propast presvlake, grickati namještaj, jesti hranu koju ostaviti na stolu i još gore, umiru u većini damnedest malo kutke u kući ostavljajući iza sebe strašnu smrad kao konačni osvetu. Dovoljno razloga da se miša iz kuće? Evo kako da biste dobili osloboditi od miševa u vašem domu.
Dobili osloboditi od Mice u kući
Sada su miševi odlučno stvorenja koja odvratno prljava vašem divnom dom i širenje svih vrsta odvratno stenches. Ovdje su neke načine kako bi dobili osloboditi od miševa u vašem domu.
Mouse Trap, najstariji trick u knjizi, ali nisam odnosi na miša zamke koje smo vidjeli u crtanim filmovima sa sirom na njega. Ono što trebate je miš zamka da neće ubiti miša. Ne zato što osjećate loše jer ubijanje, već zato što je mrtav miš može napraviti pravi nered u kući. Sofisticirani miša postoje zamke which trap miša u kavezu bez izlaza. Tada sve što morate učiniti je pokupiti kavez i Chuck miševi van. Postoje također humaniji ljepilo klopki: miša dobiva na njemu i ne mogu sići.
Miš Killers, postoji puno pesticida koji će vam pomoći da biste dobili osloboditi od pesky stvari. Ali proizvode smo dobiti još danas dolazi uz blagi razlika. Kao što sam rekao, mrtav miš u kući mogu biti dio posla, tako da ovi sporo djelujući miš ubojice koji ubijaju miš nakon što je dobro iz kuće.
Mačka nosila, dok mačke mogu ili ne mogu uhvatiti miševe, ništa scares živi daylights iz miša kao mačka nosila. To je zapravo je dobro prihvaćena teorija da miševi stvarno su je zastrašivao po mirisom mačka nosila (ili možda ne mogu podnijeti), a oni rasprodati kao lukobran Piper izbrisani štakori from Hamelin.
Metvica-paprena ulje, drugi pouzdan prirodnih lijek da biste dobili osloboditi miševa primjenjuje bombona ulje u miševa 'ari'. Miševi ne mogu podnijeti miris bombona ulje i dobar je dovoljno da ih otjerao. Just uliti par kapi paprena metvica ulje na pamuk obrisak i to mjesto u blizini miša rupu.
Miš Beepers Ti dobiti ove beepers koje čine jako visok zvuk. Dok se ljudi ne mogu čuti zvuk tako visoke frekvencije, miševi mrzim to gotovo koliko smo ih mrzim!
Preventivne mjere
Oni kažu bolje spriječiti nego lijek. Ovdje su neke načine spriječiti miševa iz ulaska vaše kuće i čuvanje svoju kuću miš besplatno zauvijek.
Čistoća je Pored Mouselessness, jedan od mojih vlastitih fraza, hvala. Miševi ne mogu stajati čiste kuća. Osim, čišćenja kuće redovito će pobrinite znate da postoje miševa u svoju kuću i miševi će znati bolje nego živjeti u kući upozorenje vlasnika. Također dobiti deratizacije operaciju radi redovito.
Miš-Out, Seal sve unose. Often miševi uđu u kuću kroz zemlju ili kroz rupu u zidu. So plug sve rupe. Miševi nikada nisu ograničeni na kućama i češće nego ne da je problem cijelog susjedstva. Tako da svi od vas može doći zajedno i boriti se miševi.
Izrežite Hrana i vodnoga pribor; U stara vremena, vojske položi sieges neprijateljskim tvrđavama i pokušao ubijanje i ih slabljenje rezanjem njihovu hranu opskrbe. Ti bi mogao učiniti isto. Ne ostavljajte hranu leži oko kuće. Koristite hermetičan kontejnere zadržati svoju hranu. And zalediti ništa koji se hladnjaku. Nakon svega, povijest se ponavlja!
Više, više, Više načina da biste dobili osloboditi miševa! Čitajte na. , Kako uhvatiti miša, Kako da biste dobili osloboditi miševa, glodavci kontrolu Metode: Prirodni Glodavci kontrolu; Glodavci Pest Control: Elektronska kontrola Glodavci, tako da su to bile neke od najčešćih rješenja za pitanje kako riješiti miševa u kući . Važno je da biste dobili osloboditi od miševa u vašem domu kao što su potpuno može uništiti vaš lijep dom i širenje bolesti.

No comments:

Post a Comment