Friday 20 April 2012

Apartman uređenje Ideje

Eksperimentiranje sa različitim idejama stan ukras, može biti zabavno, a rezultat lijepo uređen apartman će vam dati ogromnu zadovoljstvo. Možete odabrati temu i ukrasite svoj stan, što također odgovara vašem stilu i ukusu. Ili, možete otići za dom uređenje shemu koja će dati mnogo prostora iluzije, čak i ako vaš stan je mali. Ili, možete samo skupljati stvari od bježi tržišta, i stvoriti potpuno jedinstven, ali cool izgleda, ako tražite apartman uređenje ideje na proračun. Evo, theme su ideje za uređenje vašeg stana, koje možete ići.
Theme Apartman uređenje Ideje
Djevojka Apartman, za zidne boje ići za nijanse ružičaste, da .. da znam da je tipična djevojka boji. Ali, vi samo nemaju na štapiću, s ružičastim. Možete dodati akcente roza na svoj zid TRIMS, ili boje zid bijela s ružičastim vertikalne debele pruge. Ostale opcije uključuju zid boja žuta, ljubičasta, zelena, narančasta, itd. Također možete ići na svjetlo nijanse tih boja i boje vaše sobe. Također, možete eksperimentirati s nekim interijera boja boje i ideja, kao prugasti učinak, ili dobiti zid teksturom ili gumeni pečat jednom zidu s multi-boji cvijeća i ostaviti ostatak od tri zidovi bijeli. Koristite krevet plahte s nekim lijepim dizajnom, neki prilično boje svjetiljke, vaze i zavjese za dekoriranje vašeg stana. Za dodatnu svjetla, možete ići za kineski papir svjetiljke, koje su prilično jeftini i dostupni u raznim bojama. Možete isprobati neke DIY projekt kao što su platnu umjetnosti ideje, te ih objesiti na zidovima. Uvijek možete zadržati svog stana malo prazan, i držati dodajući da je ukras kasnije, kada ćete naći pravu stvar.
Guy Apartman; Wall boje poput smeđe, sive ili nijanse plave boje mogu se koristiti za boje zidova. Također možete eksperimentirati s nekim idejama zid boje, kao i boja zidova u dnevnom boravku u svjetlu nijansu sive i objesiti na jednom zidu vaš LCD TV. Na zidu nasuprot TV-om, boja cijeli zid u crno, a zatim boja veliki bobs fluorescentnih boja boje dati twist na vaš dnevni boravak dekor. Idi za stavke koje imaju njegovan izgled, kao i moderni namještaj od čelika svjetiljke, čašu kava stol s čeličnim nogama, metalne stolice s crnim namještajem sjedala, backrest, itd. Mix neki crni kožni namještaj s čeličnim ukrašavanja predmeta, a vi ćete morati ultra-cool i moderne tražite stan.
Funky Apartman, Za sve one koji cijene boje i ne smeta njihovom stanu u potrazi nešto koji je dio 70-ih možete ići na ovu temu kako bi stvorili jedinstveni dom dekor. Idi za neke svijetle nijanse boje kao što su, zelena, crvena, ljubičasta, žuta, itd. Ideje poput bijele točkicama na ljubičasto zid, cvijet gume marke na zidovima, prugasti zidovi, itd. će također pomoći u davanju funky izgled to Vaš apartman. Možete ići na neke slike koje svijetli u crno svjetlo, i zadržati neke fluorescentne stvari oko stvoriti funky noć temu koja će sjaj kad se svjetla u stanu su off. Dodajte bilo čudno ili u obliku modernog namještaja poput stolice i stol, možda voda krevet ako je udoban, i imaju kat-sjedi u vašoj dnevnoj sobi, za držanje tepih i nekoliko jastuci, nargile i dodati više djelovanje.
Obiteljski apartman: "Za obiteljski stan, trebat će vam da razmislite o svakom pojedincu i da će morati slikati pojedine prostorije skladu s tim. No, za prostorije gdje su svi poput posjeta, dnevni i kuhinja, možete ih boja u bilo koju boju želite. Za dnevni boravak možete ići za off-bijeli zidovi, sa trešnja ili smeđe nijanse namještaja, crne LCD TV, veliki kauč u tamnu nijansu (koža crni kauč jer ide uz sve i dati moderan izgled), te prateći stolice. Idi na crno aparate i čelika, namještaja za kuhinju uređenje, a boje u boju lavande, za modernu kuhinju izgled.
No, male veličine veća Tražite stan, ako imate manji stan, uz neke pametne ideje možete stvoriti iluzija više prostora, i otvoriti prostor. Idi za bilo nijanse koje su blizu bijelo kao svijetlo sivo, off-bijele i žute. Stvar koju trebate učiniti je koristiti interijera plan na takav način, da jedan dobiva iluziju više svjetla u stanu. Dakle, pokušajte uzimajući dodatno svjetlo čvora povećati količinu svjetla. Držite stan uncluttered, i ići za namještaj koji izgleda kompaktan, ali vam daje puno prostora za pohranu unutar njega. Pokušajte da ne dodati više stavki u uređenje vaše sobe, samo su neke stavke 2-3 po sobi će učiniti, kao što je lampa, vaza, kuću biljka ili slika. Ova tema je također odlično funkcionira za ljude u potrazi za jeftini apartman uređenje ideje.
Kupaonice i spavaće sobe su prostori koji se ne bi trebao biti overdecorated. Spavaće sobe su značilo da se mjesto za jednog da se opustite i spavati. I, kupaonice su značilo da se za uzimanje kupelji i dobro znate ... Nemojte koristiti previše svijetle boje stavkama ili zid boje za ovaj prostor. Možete zadržati neke svijetle boje i svoj osobni omiljene stavke ukrasiti svoju spavaću sobu, ali za kupaonice ići za bijelim ili off-bijele hlad, i držati stvari uncluttered. Da ukrasite svoju kupaonicu, koristite male zatvoreni biljka kao sretan bambusa, neki visi drvene police za pohranu Vaših losione i sapune, i objesiti lijepo lampu kako bi vaš stan kupaonica izgleda veći. Pročitajte više na, dizajn kupaonica ideje za male prostore.
Više na:; Studio Apartman uređenje Ideje, mali stan uređenje Ideje, dobro, ja mogu ići na i na. Ali, mislim da je dobio ideju. Čak i ako ne slijede ideje stan ukras određenu temu, pobrinite se da ne staviti neke stvari koje potpuno neslaganje s ostalim namještaj ili zid boje. I pobrinite se prijelaz iz jedne sobe u stanu u druge sobe, bi trebao biti gladak jedan. Osim ove dvije stvari, isprobati svoje vlastite ideje s navedenim ideje i sve će ispasti sasvim u redu, a vi ćete imati lijepog izgleda stan ukrašen od strane najpoznatijih osoba za vas, što je 'vi'! Dakle, zabavite se uređenje vašeg stana!

No comments:

Post a Comment