Tuesday 17 April 2012

Kako to Maknuti Adhesive

Većina od nas su naišli situacije s ljepilom ili ljepilom talog na površinama kao što su plastika, staklo ili platno, da nema iznosa za pranje čini se da riješiti. Kao netko tko je i nespretan and voljeti obrta, to je smetnja ja često lice. Ja skoro nikad ne dolaze iz plovila projekt bez boje izlijevanja, ili neki ljepilo prenesene na moju odjeću. Pretpostavljajući you aren'ta klutz poput mene, i dalje ćete morati baviti dosadne naljepnicu / naljepnice ostatka na različite površine, da prekovremeni skupljaju prašinu, i pretvoriti se u neugledan smeđe mrlje. Dobra vijest je da postoji nekoliko načina da se pozabave ovim problemom, i nekoliko proizvoda su prisutni od oko vaše kuće koje možete koristiti da to učinite. Ovdje su neke od najpopularnijih metoda kako to maknuti ljepilo od plastike, stakla, koža itd. Čitajte na sredstvom za uklanjanje mrlja.
Kako ukloniti ljepilo s različitih površina
Plastični: Uklanjanje ljepilo ostatak što je staro ili uklanjanje ljepila od plastike je lakše nego što mislite, a koristi istu metodu. Napunite malu kantu s vodom i dodati u neki deterdžent. Dip krpu u nju i stavite ga na površini ljepila. Ostavite ga tamo za nekoliko sati za vlazenje ljepilo. Ako vam je uzimajući krpu suho, a zatim zamotajte krpom i objekt s plastičnom folijom.
Nakon oko 3 ili 4 sata, skinite plastičnom folijom i ukloniti vlažnom (do sada vlažnom) krpom. Sada koristiti čistu krpu da se od ljepilo koje je ublažene. Morate ponoviti ovaj postupak sve dok se ljepilo ispasti. Dobar dio o ovom metodom je da neće izazvati oštećenja na plastične površine. Međutim, ako želite metodu koja će ići brže, pokušajte koristiti alkohol. Navlažite vatu s nekim o tome i mrlja na ljepilo. Ljepilo će omekšati, koji će Vam omogućiti da ga obrisati sa čistom krpom. Nakon što su učinili, umočiti krpu u čistoj vodi i obrišite površinu očistiti.
Staklo: Ako se pitate kako to maknuti ljepilo od stakla, gore navedene metode će raditi i ovdje. Međutim, kao što je staklo neće dobiti uništen veliki broj različitih proizvoda, možete se odlučiti za lakši način. Jedan popularan način je da zasite ljepilo u baby ulje, i ostavite ga na neko vrijeme. U svim vjerojatnost, to će omekšati ljepilo, i kad se to dogodi, može se češati je off sa tupim nožem, a zatim oprati površinu vodom i sapunom. Ostale opcije uključuju dabbing na malo lakši fluid ili WD-40 na ljepilo, pričekajte nekoliko sekundi ili minuta, a zatim ga obrišite. Ponovite postupak dok je površina čista.
Tkanina: Postoji niz načina kako ukloniti ljepilo s odjeće. Rješenja koja uključuju rad drži kocka leda protiv ljepilo za oko 20 sekundi, a zatim koristite drugu krpu da se ljepilo off. Kućanstvo proizvod koji radi kao magija ocat, i gotovo uvijek preporučuje se za sve 'kako to maknuti ljepilo pitanja. Potopiti ljepljive dio tkanine s njom i nakon 15 minuta, isprati. Još jedno popularno home pravni lijek je mjesto upijajući papir (kao što je papirnati ručnik) na obje strane ljepila licu mjesta. Zatim stavite čistu krpu preko papir i željezo preko nje s vrućim željezom. Ponovite dok ne dobijete sve ljepila iz krpom preko ljepilo, koji bi trebao rastopiti i premjestiti na papirnatim ručnikom.
Pročitajte o:; Uklonite Wallpaper ljepila; Kako to Maknuti Carpet Ljepilo, Našao sam da je najbolji način kako to maknuti ljepilo od kože je da ga obrišite koristeći odstranjivač laka za nokte (što je aceton u njemu). Međutim, ako imate rez i ljepilo je iz benda pomoć, primjenjuju mokrom krpom protiv površinu, a zatim obrišite neke od ljepila. Ako je bilo dalje, pokušati masirati na licu mjesta s baby uljem i wiping off preostale ljepilo.

No comments:

Post a Comment