Wednesday 11 April 2012

Cinija Flower

Cinija je mali cvijet pronaći iz američkog jugozapada prema Južnoj Americi, ali uglavnom u meksičke regije. Ovaj cvijet živi samo za godinu i godišnji cvijet. The cinija biljke rastu brzo i cvjeta teško i na kraju ona umire tijekom prvog mraza. Ako je sjeme cinija biljke pada na golom tlu, cinija biljka ponovno može rasti brzo u narednom sezonu proljeće. Cinija biljka ima određene sorte koje mogu rasti kao velika kao tri metara visok.
Cinija cvijeće napraviti prekrasna cvijeća za vrtove i okućnice. Cvijet cinija, dolazi u različitim bojama i brojne sorte. Cinija cvijet je velik i intenzivan cvjeta koji daju veselo pogledajte na bilo koji vrt ili dvorište. Cvijet cinija, pojavljuje se u mnogo različitih sorti od jedan red latica na kupolastim cvijet, a boje poput žute, crvene, bijele, Chartreuse, ljubičasta, i lila. Lišće od cinija cvijet su suprotno i uglavnom su našli bez stabljike s oblikom koji se razlikuje od ovate na linearne i boja varira od svijetlo zelene do svijetlo zelene sredine!
Cinija cvijeće se uzgaja iz sjemena, većinu vremena. Ali, najbolji način da budu sigurni od cvijet cinija je da raste zdrav od samog početka, što je razlog zašto cinija sjeme treba posijano u lonce, a zatim ga ponovo biljka u dvorištu ili vrtu, nakon što sadnice su razvijeni. Izbjegavajte sadnju cvijeća sjeme cinija prerano ako niste sigurni u mraz. Redoviti cinija cvijet tip treba prostor oko 4 inča do 6 inča izdaleka. Ako ste izabrali velikih verziju cinija cvijet, ja bih predložiti da bi trebali biti na udaljenosti od najmanje jednog stopala jedni od drugih. Cinija cvijeća cvatu od sredine ljeta do početka mraza sezone. Biljke su vrlo otporne na bolesti i insekata, a ako se pojavi bilo kakav problem, trebali biste odmah liječiti zinnias fungicidima ili kemijskih repelenata. Pobrinite se ove proizvode iz organskih tvari. Vi svibanj ištanje to čitanje na organsko gnojivo recept.
Cinija cvijeće i ljubav-drenirani, vlažnom i bogata tla iako ove biljke može tolerirati prosjeku nešto siromašnih tala. Ako dodate komposta na svoj tla, može poboljšati kvalitetu i plodnost tla, koji će prinos you zdravije biljke i cvjeta. Bogata, dobro oplođeno tlo će prinos svijetle boje, punije cvijeće. Zinnias su i otporne na kemikalije u štetočine i insekticida. Cinija cvijeće se široko koristi za unutarnju prekrasna cvijet dekor. Velik ideja je izrezati neke zinnias te ih organizirati u grozdovima za lijepu sredinu. Također možete trim nekoliko cvijeće cinija i organizirati ih u veliku vazu za izvrstan izgled. When cinija cvijeće su teamed up s bebe dah, čine egzotični buket karanfila.
Cinija cvijet značenje; Značenje cinija cvijet je dublji od većine cvijeće cvatnje u sezoni sredine ljeta. Cvijet cinija, simbol trajne ljubavi, dobrote, misli odsutnog prijatelja, postojanost i dnevni sjećanje na dobre uspomene. Stanje cvijet je cinija Indiana. Značenje cinija cvijet se razlikuje ovisno o njegovoj boji. Žuti boji cinija je simbol dnevnog sjećanja, bijeli cinija predstavlja dobrotu, grimizno predivo cinija predstavlja stalnost, magenta cinija cvijet je simbol trajne ljubavi i naklonosti, a mješoviti boji cinija znači da razmišljate odsutnog prijatelja. Prvi cinija cvijeće otkrivene su u ranim 1500-ih u pustinji Meksika. These zinnias su vrlo neugodni, dosadno i neumoljiv. Aztec, meksički car tijekom 1500-ih njih zove, a to je značilo trn u oku. Danas je zajednički naziv za cvijet je cinija vrt Pepeljuga, koja podrazumijeva stupanj transformacije koji cvijet je otišao preko. Više o cvijet značenja.
Uzgoj cinija Cvijeće, Ovdje se nalaze korisni koraci, ako ste s obzirom da raste jednom u svom dvorištu. ; Zinnias obično se uzgaja iz sjemena. ; Cinija biljka treba dobro drenirani, vlažnom i plodnom zemljom koja je bogata humusom. U ovom tipu tla, zinnias će se reseed in naslijedivši ljeta. ; Cinija cvijeće potrebu pune sunca i dobre kvalitete plodno tlo da izrastu u zdrave biljke i cvatu u prekrasnim cvjetovima. ; Sijati sjeme cinija stavljanjem jednog sjemena u jednom kvadratnom metru. , Rake sjeme krevet malo i posijati sjeme ove ¼ inčni duboko. ; Dodaj gnojiva, ako je potrebno. Obično, opće namjene gnojivo djela i dodati jednom mjesečno. Voda sjeme krevet redovito, ali ne nad-voda, jer to bi oštetiti sadnica. ; Tijekom sušnih razdoblja, vodu zinnias jedanput ili dvaput tjedno. Sjeti se da je tlo treba biti samo vlažna i ne mokri. Više o cvjetnim vrtovima. ; Pročitajte više o vrtu.
Cinija Cvjetni Care, zaboravite ukloniti sve mrtve cvijeće, kako bi se poticati novi rast novih cvatova. Podrezivanje leđa stabljika zinnias koji su odrasli dugo, je odličan način za poboljšanje izgleda velikih zinnias. Zinnias su godišnji cvijeće i ranjivi su na mraz. Ponekad, oni mogu preživjeti početkom mraz uz malo oštećenje ali teško mraz ne može se opire cinija cvijeća i oni imaju tendenciju da hoćeš daleko.
Dakle, s ovim podacima cinija cvijet, siguran sam da želite da biljka nekoliko u svom dvorištu s obzirom na malo održavanje oni zahtijevaju. Dakle, širenje ljubavi i sa zinnias - Get Vrtlarstvo!

No comments:

Post a Comment