Sunday 8 April 2012

Bambus Plant požutio

Bambus houseplant, popularno poznat kao sretni bambus zapravo nije bambus na sve, ali otpornije član obitelji ljiljana, koji je u stanju raste u mraku ili s niskim osvijetljenom okruženju. Zbog ove sposobnosti, utvrđeno je u tropskim kišnim šumama jugoistočne Azije i Afrike. Botanički naziv za sretan bambusa je Dracaena. Dracaena ili sretni bambus houseplant čini savršenim houseplant ili ureda biljka zbog svoje niske održavanje. Međutim, nepravilne njege može dovesti do nekih problema, od kojih je jedan bambus biljka požutio. Uglavnom, možete vidjeti lišće požutio. Međutim, u nekim slučajevima gore bambus biljka stabljike također mogu promatrati kao požutio. Neka nam pogled na razloge iza što uzrokuje bambus postrojenja za požutjeti, i rješenja za oporavak biljka zdravlje.
Što uzrokuje Lucky Bamboo Plant ostavlja požutjeti?
Ovdje su razlozi koji bi mogli biti uzrok lišće bambusa biljka požutjeti, i mjere koje možete poduzeti kada je sretan bambusovog lišća se okreće žute.
Okoliš Problem: Ponekad lišće biljke će požutjeti, ako odgovarajuće brige za okoliš faktora kao što su svjetlost, toplina, vlaga se ne održavaju. U tom slučaju možete promatrati savjete od lišća požutio. U tom slučaju ćete morati smanjiti lišća i za rezanje sretni bambus savjete koristite oštre škare čist.
Voda probleme vezane uz: Ovo je čest problem koji rezultira u lišće bambusa biljke požutio. U slučaju da primijetite smeđi savjeta, to znači da biljka nije predviđeno vodu za dugo trajanje. Drugi problem bi mogao biti nastalim zbog korištenja vode iz slavine zagađena kemikalijama poput klora ili fluora, u ovom slučaju možete koristiti izvorske vode koja je na sobnoj temperaturi.
Nedostatak hranjivih tvari: Pokušajte dodati malo blagog bambus gnojiva, da se utvrdi lišća i stabljika biljke, i zadržati svoje prehrambene ravnoteže na optimalnu razinu.
Sunčevo svjetlo: Neadekvatna izloženosti ili više izloženosti također može dovesti do požutjeti i pada na lišće. Provjerite je li biljka nije kep kositra vrlo hladnim temperaturama ili da niste stavili biljka pod AC oduška. Kada kontejner vrtu sretan bambusa, pobrinite se da se ne nalazi na mjestu gdje se dobiva suncu duže vrijeme, jer to uzrokuje problem sretan bambusovog lišća požutio zbog opekotina od sunca.
Što uzrokuje Lucky Bamboo Plant stabljici za Uključiti Žuti?
Ovdje su razlozi koji bi mogao rezultirati u stabljici ili stabljike od bambusa biljka požutio, a mjere koje možete poduzeti kada je sretan stabljike bambusa biljke ili stabla je požutio.
Problemi s vodom: Provjerite da li ste zalijevanje biljka adekvatno, kao i bambus biljka stabljike požutio je prouzročio najčešće zbog neadekvatne zalijevanje. Kemijski zagađene vode ili toksičnih kemijskih gnojiva također može dovesti do žute stabljika. Zbog toga, pobrinite se da koristite blagi gnojiva i flaširana izvorska voda.
Hladno Vrijeme: tijekom zime, ako se promatra stabljike požutio, onda je to zbog izuzetno niske temperature. Za zatvoreni u vrtu tijekom zime, provjerite da li dati sretni bambus mlakom vodom, i držati ga na toplo mjesto.
Grinje: Ako promatramo li remenje, smeđe ljepljiv materijal na lišću ili stabljici, to bi mogao biti znak pokazuje na grinje problem. U tom slučaju možete koristiti blage pesticida, ili zamjena postrojenja, pogotovo ako ne pokazuje napredak, čak i nakon korištenja pesticida.
Gljiva: Ovo je vrlo čest problem u jeftino proizvedene sretan bambusa biljke. To uzrokuje prerane smrti biljka, što znači da uvijek treba kupiti ovu biljku od kvalitetnih dobavljača. Ako ste iskustvo yellowing od stabljike zbog gljivične infekcije, onda je bolje da biste dobili osloboditi od biljke. Više o brizi za sretan bambusa.
To su problemi vezani uz bambus biljka požutio. Čak i nakon što rješenja, ako biljka ne pokazuje bilo kakav napredak, bolje je da biste dobili osloboditi od njega. Ponekad, ako vaše biljka je više od 4 do 6 godina starosti, a zatim stabljike će požutjeti, jer dolazi blizu njegove prirodne smrti.

No comments:

Post a Comment