Thursday 26 April 2012

Sjenilo Savjeti

Mnogo puta, pitamo se o tome gdje da stavim ono što boje, i kada? Pa ja ću vam reći neke osnovne, svakodnevne tehnike koje možete pratiti na posao ili u školu. These sjenilo savjeti su osnovne konture za savršenu primjenu oka šminka. Koristite bazu eyeshadow krema na cijelom kapku koja je lako dostupna u većini šminka linije u boji. Uz vašu domali prst, mrlja neke od baza na, to će pomoći sjenilo na štapiću i neće napustiti bilo koju bore ispod očiju. Također se čuva boju na više i to je nabor otporan. Postoji mnogo različitih boja naći u krem ​​sjenilo baza kao žuto-zlatna, roza, bijela, bež ili. Utakmica s vaš tip kože i / ili šminka linija se osjećate udoban sa. Sada kada imamo sjenilo bazi vrhnja, zašto ne pogledati neke jednostavne sjenilo savjete i trikove za četiri različite boje očiju. Pročitajte više o tome kako primijeniti šminka za oči.
Savjeti za sjenilo smeđe oči, smeđe oči su svestrani i kompliment gotovo sve sjenilo boje. Moj top boja pijucima of sjenilo za smeđe oči će biti cool blues, bronce, led-zelje, prilično roze, smokey-crno, toplo i pjenušaca. Odaberite 3 različite boje za svoju eyeshadow šminka od iste boje obitelji. To znači da ćete odabrati najlakši boja za kapka (treperave bronca), jedne nijanse tamnija na nabor (tamno smeđe), i highlighter na underbrow (treperave neutralan). Jedan od glavnih savjeta za sjenilo smeđe oči je koristiti crni ili tamno smeđi eyeliner. To će donijeti iz lijepe smeđe oči i čine ljudi primijetiti. Kad god se primjenjuju 3 različite boje eyeshadows na, pazite da ih pomiješati zajedno kako bi naglasiti oči. Bacite pogled na neke savjete za sjenilo prirodne šminke tražiti smeđe oči.
Sjenilo Savjeti za Blue Eyes, sjenilo Posebne savjete i trikove treba slijediti za svaku boju očiju. Tipično, jedna od glavnih sjenilo savjeta za plave oči bi se da ne odgovara sjenilo boje s odjeće i oči. Vjerujem da je breskvast, šljiva, siva, zlatna i smeđa boja učiniti iznenađujuće eyeshadow za plavi oči. Ne idite za to prirodni izgled jer će učiniti vaše oči izgledaju zapanjujući plave dosadno. Odaberite od boje predložio gore na očnom kapku and nabor, i ti si dobar to ići. Check out neke jedinstvene šminka tehnika za plave oči.
Savjeti za sjenilo zelene oči, odaberite boje iz ljubičaste i marelica obitelji, smeđe, bakar i zlato treperave, kao što su boje poput ružičaste i blues su veliki no-no za zelene oči. Suptilna kombinacija sjenilo za zelene oči će biti mješavina 3 boje iz iste boje obitelji. Tipično, svaki dan oka šminka za zelene oči mogu uključiti tupe boja za kapak, a osnovna boja za rub, i duboke smeđe, zelene, ili treperave bakar kao treći izbor. Ako ste u potrazi nekog eyeshadow savjeta za zelene oči za večernju zabavu, dodajte istu boju na očni kapak i ispod donjih trepavica, kao dobro. To će dati veći naglasak na svoje glamurozne more-zelene oči.
Sjenilo Savjeti za Hazel Eyes, Isto kao beba plavih očiju, sjenilo for lješnjak oči ne bi trebao biti usklađen s bojom svoje odjeće i oči. Oči će ti nedostaje sjaj i čini vas izgled blijedo. Nosite duboko purples, roze, zelene, tamnocrvena, treperave bronce i drugih neutralnih boja. Iako sam spomenuo ljubičasta u popis eyeshadows, budite oprezni pri primjeni ove boje, jer ako idete u more s njim, te mogao kraj gore gleda kao imate mamurluka. Samo lagano primijeniti neke labave prah u kutu oči i pomiješati s nekim svjetlije nijanse od purpurne boje obitelji. Da biste dovršili cijelu izgled, check out neke izvanredne ljeska savjete oka šminka.
Za sve eyeshadow šminka, morat ćete miješanje četkom, nabor (kupolom) kist, i obrva četkom. Isprobajte nove eyeshadows i zadržati eksperimentiranje sa svojim izgledom. Nakon što naučiti neke cool sjenilo savjete za sebe, vi ćete biti u mogućnosti to stvoriti izvanrednu izgled za svaku prigodu.

No comments:

Post a Comment