Monday 9 April 2012

Princess Izreži Diamond Naušnice

Princess rezati dijamant je izumio u 1960. U smislu popularnosti, princezu rezati dijamant zauzima drugo mjesto u svijetu, nakon što je okrugli briljantan rez dijamanta. Oblik lica princeza dijamant je kvadratnog oblika, dok su strani oblik pojavljuje kao obrnute piramide. Princess rezati dijamant je najpopularniji među svim rez smanjuje dijamanata. Taj rez se koristi u izradi princezu rezati dijamant naušnica u bijelog zlata, platine i žuto zlato. Također se koristi u izradi princezu rezati dijamant privjesci i fingerings. Ako je kvaliteta princeza cut dijamant je da se procjenjuje, uvijek tražiti pjenušava aspekata u dijamant koji proizvode sjajan učinak. Princeza cut dijamanti imaju više svjetlucavih faceta od dijamant okrugli rez koji je obično više od 58 godina. Pročitajte više o vrstama dijamant rez.
Princess Izreži Diamond Naušnice, a princeza cut dijamant naušnice su simboli vječne ljubavi. Ove naušnice popularizirati svadbene darove, Valentinovo pokloni, pokloni godišnjicu i rođendan poklone. Princezu rezati dijamant naušnica obećanje da će potaknuti protok ljubavi i romantike. Jedan takav dizajn u princezu rezati dijamant naušnica je vise srca dijamant naušnice. Ove naušnice su sigurno oduševljava za svaku ženu! Princeza cut dijamanti su obično na raspolaganju kao uho dugmad, hoops, a ponekad u zlatnim prstenjem s dijamantnim pad i luster naušnice. Pročitajte više na dijamant naušnice.
Princess Diamond Cut Naušnice - White Gold; Ništa definira eleganciju i luksuz u isto vrijeme, koliko para princezu rezati dijamant naušnica u bijelo zlato učiniti. Svjež kutovi trga u obliku dijamanta čine naušnice izgled bold i sjaj od strane kamenja, to rijetki dio luksuza. Bijelo zlato princezu rezati naušnice dolaze u različitim stilovima i karatima. Obično, ove princezu rezati dijamant naušnica postavljena su u 14k i 18k bijelog zlata. The karat vrijednost princeza cut dijamant varira od 0,03 karata do 20.00 karata. Veličina princezu rezati dijamant ovisi o njegovoj veličini karata, 0,03 kao najmanji i 20,00 je najveća veličina dijamanta. Bijelo zlato princezu rezati dijamant naušnica dolaze u različitim vrstama dizajna kao što su dugmad, petlje sa offset strane kamenjem i obruči s kutna kamenje koje dodali obična savršenstvo u naušnica dizajn. Cijena ovjerene par tih blistav čuda početi od US $ 300 i može ići čak i iznad US $ 5000 ovisno o veličini karat dijamant.
Princess Diamond Cut Naušnice - Platinum, Platinum je najrjeđih metala i tako su princezu rezati dijamant naušnica u platina! Princess rezati dijamant naušnica u platine igrati trešnja-on-the-top ulogu kada je u pitanju dijamantni nakit dizajna. Neki od najboljih dizajna princezu rezati dijamant naušnica nalaze u platine. Metalni sama zrači toliko sjajnih ljepote, da se ne može uzeti svoje oči s njega! Oni su relativno jeftinije od onih u bijelo zlato. Ona dolazi u više različitih izvedbi kao što su dugmad, petlje i luster naušnice. Platinum princezu rezati dijamant studs može se nositi na formalne odjeće i casuals kao dobro. Loops i kapi su ženstvene i oni kompliment haljina proljeće / ljeto i prom-haljina te! Luster naušnice idu najbolje uz posebne prigode poput vjenčanja, svečane večere i na romantično prigode kao što su Valentinovo i medeni mjesec. Platinum naušnice su dostupni u 14k i 18k i cijene početi od US $ 200 i ide do US $ 5000 ili više, ovisno o karat veličinu princeza cut dijamant. Čistoće platine se mjeri u 3-znamenkasti broj, na primjer, 950 platina znači 95% čista. Vi svibanj također željeli čitati na platine vs bijelog zlata.
Princess Diamond Cut Naušnice - Žut Zlato, Princess rezati dijamant naušnica također su dostupne u žuto zlato. Žuto zlato je relativno jeftinije od platine i bijelog zlata. The karat raspon u žuto zlato 10k, 14k, 18k i 24k. 24K žuto zlato je najčišći oblik žuto zlato, ali dijamantni nakit u žuto zlato samo je osmišljen u 14k i 18k zlata. Žuto zlato dodaje vintage look na naušnice. Nakit u žuto zlato je nesumnjivo classiest kao što je bio u uporabi od uzrasta, čak i prije platina i bijelo zlato bili otkriveni.
Savjeti prije kupnje Princess Diamond Cut Naušnice, dok kupujete nakit treba biti extra oprezan. Autentične certifikat od najviših autoriteta kao što su IGI (International Gemological Institute) ili GIA (Gemological Institute of America) je ono što bi trebao bdjeti vanjska strana za. Razvoj ljudskih potencijala je najbolje poznata tvrtka za certificiranje dijamant. Ona se zalaže za Hoge Raad voor Diamant. Dijamant iskaznica je dokaz da je dijamant je originalna i to je dokument koji provjerava rez, boju, jasnoću i karat težinu dijamanta. Uvijek pitati za certificiranje dijamant prije kupnje dijamantni nakit. Platinum, bijelo zlato i žutog zlata i obilježja potvrde također su bitne prije kupnje ovog nakit. U izboru metala i dizajn, te bi trebao vidjeti što pozdravi svoje kože i osobnost. Bijelo zlato i platina ide s hladnijim tonovima kože, dok žuto zlato ide sa toplim tip kože i dodaje žuti sjaj na jednom licu. Pročitajte više na:; Što su certificirani dijamanti; Kako kupiti Diamond Naušnice, dijamanti su rijetki i uzeti tisućama godina u obliku, duboko ispod Zemljine kore. Možda, vrijednost dijamant je izvan dolara i funti. To je krv i znoj dijamant rudara i vještinu perfekcionist dizajnerica nakita, što ga čini čarobni kamen vječne ljubavi i vječne ljepote. Let's platiti naše poštovanja čast svima iza glitterati od dijamant. Poslije rečenog da, ja sam na čekanju za moj par princezu rezati dijamant naušnica! Ovo je mjesto gdje ću odjaviti. Dobrodošli u začaran svijet, dame!

No comments:

Post a Comment