Tuesday 24 April 2012

Kako to Maknuti Tile injektiranje

Tijekom vremena, injektiranje formirana u porculana ili keramike površine počinje izgledati vrlo bijednu i prljavo. Pločice su sami po sebi prilično mnogo u redu. Umjesto zamjene pločica, to je uvijek bolji izbor za uklanjanje pločica za injektiranje. Većina od nas su dvojbe kako to maknuti crijep talog. Jednostavno možete to učiniti uz pomoć raznih sredstava za čišćenje domaće injektiranje ili čak i određene alate, objašnjeno u nastavku.
Kako to Maknuti Tile injektiranje
Postoje različiti načini za uklanjanje talog od pločice, ovisno o tome koristite onu koju su zadovoljni. Neki od uobičajenih načina kako ukloniti talog od pločica opisane su u nastavku.
Soda za pečenje, Vi svibanj biti iznenađeni, ali pečenje soda je vrlo učinkovit kućanstvo element koji se može koristiti za uklanjanje pločica za injektiranje. Sve što trebate učiniti je pripremiti tijesto za miješanje sode bikarbone i vode i ribati ga na mort formirana na pločice. Možete koristiti AA četkicu za zube ili specijalizirani za injektiranje čišćenje četkom za ribanje.
Varijacija od gore navedenih metoda je mix pečenje soda i sok od limuna u obliku paste, koji će vam pomoći ukloniti talog od pločice. Ova mješavina limuna radi jer ima određena svojstva koja kiseli reagiraju s blago oštre prirode soda za pečenje, tako vam pomaže da biste dobili osloboditi od injektiranje i prljavštine iz pločice.
Snažnije i moćnije verzije iznad tijesto, može se formirati miješanjem octa uz soda za pečenje. Koristite bijeli ocat u obliku paste i vaše ga razrijedite s malo vode. Nakon što se tijesto formira, jednostavno ga primjenjuju na injektiranje i neka ostane za neko vrijeme. Scrub i to sprati sa vlažnom krpom, primijetit ćete da injektiranje nestalo iz vašeg pločica.
Pročitajte više na čišćenje talog s peroksida i sode bikarbone.
Proizvodi za izbjeljivanje, izbjeljivanje Razni proizvodi dostupni na tržištu su također vrlo sposoban u pomaganju da uklonite crijep talog. Neki od zajedničkih one su navedene u nastavku.
Klor bjelilo, morate miješati vodu zajedno s klor bjelilo, i ostavite ga da ostane na crijep mase za oko 10 do 15 minuta. Pročistite it off s četkicom za zube ili bilo koji drugi filtar vi posjedujete. Samo budite oprezni ako ste neispravnim pločice, kao i klora na njima može dovesti do blage promjene boje.
Kisik Bleach, kisik bjelilo je izuzetno jaka sredstva za čišćenje. Unatoč tome, to se smatra sigurnom jer ne obezbojiti pločice na korištenje. Koristite toplu vodu zajedno s kisikom bjelilo, dok primjene na mase, i to pročišćavati off. Kisik ioni lako će uništiti sve teške mrlje.
Vodikov peroksid; Još jedan vrlo moćan i učinkovit izbjeljivanje agent je vodik peroksid. Razrijediti vodikovog peroksida u vodi prije korištenja. Jednostavno primijeniti rješenje o nečiste mase, i to obrišite s vlažnom krpom nakon nekoliko minuta. Osim što je vrlo učinkovit u uklanjanju crijep talog, vodikov peroksid je također blagi dezinficijens, čime se sprječava sve buduće formiranje mildews i plesni na pločice.
Komercijalni proizvodi; niza tržišnih čišćenje proizvodi dostupni na tržištu mogu se učinkovito koristiti za uklanjanje pločica za injektiranje. Prilikom odabira ovih proizvoda, pročitajte naljepnicu razumjeti pH ravnotežu u proizvodu. To bi trebao biti neutralan, jer u suprotnom može obezbojiti Vaše pločice. Također pročitajte upute na etiketi prije uporabe. U slučaju bilo kakvih nedoumica u vidu, pokušajte s primjenom proizvod na malom prostoru, prije odlaska punopravnog s njom. Pare dostupni na tržištu su korisni u labavljenju se nakupljene prašine od pločica.
Injektiranje Maknuti Alat; Postoji mnogo alata za uklanjanje dostupan za injektiranje koji je uspješno ukloniti talog od pločica.
Injektiranje Scrapper, Pick up za injektiranje scrapper sa karbidnim vrhom. Koristite čekić i odvijač prekinuti malo injektiranje, da bi polazište. Škripac Vaš ispuniti scrapper u ovom trenutku primjenjivati ​​pritisak na njega u smjeru prema dolje. Idi oko pažljivo, kao što ne želite oštetiti keramičkih pločica. Kao talog počinje izlazili jednostavno, možete povećati svoju brzinu. Obriši sve ukloniti talog pomoću četke.
Power Grinder; Power brusilice pomoći u brzom, crijep talog uklanjanje. Možete jednostavno zaposliti jedan iz lokalne trgovine. Nemojte utikač u moć brusilica dok ste osigurani svi aranžmani u mjestu. Škripac pribor dao za injektiranje uklanjanje na brusilicu. Sada ga uključite i uključite uključite. Počnite koristiti na talog pažljivo i polako, osiguravajući vam se ne rade u istom području za dugo vremena. Uredno, ići oko koristite brusilicu na žbuku, čime se štite vaše pločice u tom procesu.
Čekić i odvijač, korištenja stana vozač vijak, i držati na podu na 45 stupnjeva kut. Uzmi čekić u druge ruke i nježno, započeti udaranje glave svoje odvijačem, tako da talog čips van. Ne slavine je jako teško kao što ste mogli završiti uzrok štete na svoj pločice. Nastavite to dok ste uklonili sve injektiranje iz pločice. Nakon toga će zahtijevati četkom očistiti talog i obrišite područje sa vlažnom krpom.
Injektiranje Hvatač Kit; ove setove sadrže klipni mase koje pomažu ukloniti crijep talog. Oni također imaju dodatne privitak u obliku karbida oštrica. Oba ova lopatice može učinkovito ukloniti crijep talog za oko 200 metara, u ravnoj liniji. Proces je isti kao i onaj s grout scrapper.
Pročitajte više o; crijep talog Čišćenje Metode: Kako očistiti crijep talog; Kako očistiti crijep talog, talog Maknuti Alat: Kako ukloniti talog; Nadam se vaš dvojbe kako to maknuti crijep talog su stavili da se odmori. Ne štetu ili uništiti svoje lijepe pločice u ovom procesu, odlaskom o zadatku studiozno.

No comments:

Post a Comment