Tuesday 17 April 2012

Lodge uređenje Ideje

Nakon mučili real hard tijekom tjedna, sve nas gledati prema naprijed da se odviti vikendom. Neki od nas idu na kampiranju, a neki traže utjehu u obližnje planine rasponima. Međutim, za one od nas kojima niti je to moguće, možemo donijeti mir šume i planine našim vlastitim domovima. Kako? Uz pomoć lođu ili brvnara. Kuća je svoj brlog, gdje možete pobjeći od energičnost i žuriti u gradu i ukrasti neke miran trenutke sa svojim najdražima. Očito, morate staviti u neke napore kako bi vaš dom izgleda kao planina odstupnica. S obzirom na nastavku neki su podnijeti ukrašavanja ideja koje mogu vam pomoći da dizajn vaše brvnara. Više o log home dizajn interijera.
Lodge uređenje Savjeti
Boja i podova, Drveni podovi nesumnjivo najbolji izbor za podove kada je u pitanju doma dekor. Ako imate cijelu kabinu izgradio u drvima ili drvenih dasaka onda, nećete morati gnjaviti oko boje boje. Međutim, u slučaju da su potrebne za boje zidova, uvijek ići za ovozemaljskim nijanse poput smeđe, tamnozelene boje, tirkizno plave i sl. kao što su ovi nijanse uistinu prikazuju karakter šume i planine. Štoviše, ove boje također donosi coziness u sobi. Ako želite ići za svjetlije nijanse, a zatim vam svibanj ići za tonovima žute i narančaste donijeti toplinu na svoj dom. Drveni podovi trebaju biti pokrivena s rugs ili tepiha s podebljanim grafike. Životinja rugs koža će izgledati apt u svoj dom.
Zavjese i posteljinu, zavjese i posteljinu treba po mogućnosti biti izrađen od čvrstog materijala poput pamuka ili platna. Fancy i osjetljivih tkanina poput svile i satena su najbolje izbjegavati. Zemljani shema boja treba slijediti za lan i zastori, kao dobro. Animal grafike izgledaju odlično za prekrivača, kao i zavjesa. Debeli, ručni rad popluni in zapušten nijanse možete zaštititi od hladnoće, dok je još uvijek izlaganje sirovost prirode. Omiljeni dizajn obrazaca za zavjese je podebljano grafike ili amrelčina plaids. Amrelčina plaids, osobito izgledati odlično u kuhinji.
Dodatna oprema i namještaj, Rustična, krupan namještaj je potrebno u brvnari. Prijavite nogu stolova i drvene stolice knobbly kompletan izgled brvnara. Odaberite namještaj u neutralnim ili zemljanim nijansama. Krasiti zidove s borovom vijence ili životinjske kože rukotvorine. Vi svibanj također odlučiti za prikaz puška zbirka stakla ili drvene izlog, koji mogu služiti kao središnja točka vašeg dnevnog boravka. Ako Vaši posjetitelji mogu podnijeti pogled na glavu los ili divlja koza montirati na zid, vi svibanj kao i izlog vaš lov talent za njih. Više o brvnara namještaja.
Više o tome kako izgraditi brvnara.
Ostali uređenje Ideje za dom, izgradili su i veliku stjenovita kamina do priviti tijekom zime. Ako to nije moguće, stavite lonac trbušasti željezo štednjak u vašem dnevnom boravku. ; Trzaj neke svježe divlje cvijeće i stavite ih u vazi u dnevnom boravku. Također možete objesiti pregršt suhog cvijeća na zidovima. ; Mjesto neke svježe divlje plodine i lokalne voće u zdjelu na kuhinjskom stolu. ; Bubbling fontana rock zajedno s nekim prirodnim lišće može odražavati suštinu šume. ; Ostali dom ukrašavanja ideja uključuju vješanje rog jelena chandeliers i drvo lampshades, koja će izgledati savršeno kod kuće u svoj dom. ; Nadam se doma uređenja ideje navedeni u ovom članku će vam pomoći da stvorite svoj vlastiti planine odstupnica, gdje su vaši prijatelji i obitelj će ljubav da se vrati. Vi svibanj također pratiti temu kao što je lov ili ribolov u vašem dom dekor.

No comments:

Post a Comment