Wednesday 25 April 2012

Kako nositi Claddagh prsten

Jedan od najvažnijih kulturno značajne komada nakita u povijesti je možda irski Claddagh prsten. Irski Claddagh prsten povijest može se pratiti unatrag što se tiče više od 300 godina. Dizajn i način na prsten se nosi ima specifičan Claddagh prsten značenje. Pođimo u dubine Claddagh prsten značenja.
Što je Claddagh Prsten značenje?
Važnost Claddagh prsten nalazi u svojim značenjima. Tu, međutim, je do nekih promjena u dizajnu, ali Claddagh prsten značenja ostaju isti. Riječ Claddagh se odnosi na malo ribarsko selo u Irskoj. Prsten se prvi put napravio u tom ribarskom mjestu i zato je dobio ime 'Claddagh Prsten'. Claddagh je malo selo sa krivudavim uličicama i kućama s malim slamnati krov.
Ako pogledate na originalni dizajn Claddagh prsten, postoji srce koje je održao dvije ruke. Na vrhu srce, tu je i kruna. Početni Claddagh prsten značenja portretirao ljubav između dva srca koja su oceanima apart. U srcu stoji za ljubav, ruke za prijateljstvo i zajedništvo i krunu označava odanost.
Podrijetlo Claddagh Ring
Postoje dvije priče koji okružuju porijeklo Callaghan prsten. Prvi Priča kaže da je prva osoba koja je stvorila Claddagh prsten je Richard Joyce, rob iz Claddagh sela. Imao je prsten za svoju ljubavnicu. The Claddagh prsten značenje u osnovi se vrti oko priče o Richarda. To je rekao, Richard vratio ljubavnicu u Claddagh nakon što je bio slobodan od okova ropstva. Postoje mnoge legende okolnim priču, neki kažu kako je on pobjegao i vratio ropstvo slobodan čovjek Claddagh i nadarenih njegov ljubavnik s Claddagh prsten.
Druga priča je o Margret Joyce koji je naslijedio ogromnu količinu novca od njezina pokojnog muža Domingo de Rona. Ona remarried gradonačelnik Galway Oliver Og Francuski, in 1596 i on koristi svoj novac za izgradnju mostova u Connacht. Prvi Claddagh prsten joj je nagrada providnosti koja je drooped u krilu od strane orla. Vratimo se sada odgovor na pitanje koje vas je donio na ovu stranicu, kako se nositi Claddagh prsten.
Kako nositi Claddagh Prsten?
The Claddagh prsten značenje ne samo leži u simbolima srca, krune i ruke, ali i koje strane to je i smjer nosi krunu bodova. Kao vjenčani prsten Claddagh prsten se nosi na lijevoj ruci. Kruna bodova daleko od srca osobe koja nosi prsten. To pokazuje da je vaše srce je spojen zajedno s još jednim srcu zauvijek.
Ako osoba ulazi u novu vezu, prsten je trebao da se nosi na desnoj ruci s krunom pokazujući daleko od srca. To pokazuje da je vaše srce je osvojio netko, a ne više otvoren za nove odnose. To čini Claddagh savršen zaručnički prsten. Ista metoda podrazumijeva da one nisu zainteresirani za pokretanje odnos. Možete pročitati više na koji prst se angažman prsten ići dalje. Ako nosite prsten na desnoj ruci s krunom okrenut prema srcu, to znači da ste spremni razmotriti ljubavi ili novi odnos. To pokazuje da je srce otvoreno za ljubav i nije se bio osvojio u ruke 'nekoga.
To je sve o tome kako se nositi Claddagh prsten. A Claddagh prsten se može nositi i muškarci i žene. Zato slijedite upute o tome kako nositi Claddagh prsten, i navješćujemo svijetu svoj trenutni status veze.

No comments:

Post a Comment