Monday 9 April 2012

Domaći recepti Ljepota

Izrada kozmetički proizvodi kod kuće je način jeftinija opcija od indulging u zelenaški proizvode za njegu tijela. Druga prednost domaćeg ljepote receptima je da su 100% prirodni. Nema kemikalije koriste u izradi ove kozmetičke proizvode, tako da ne morate misliti dvaput prije nego koristeći lice omot ili balzam za usne je napravio kod kuće. Štoviše, s nizom domaćih recepata za ljepotu kože, ne morate napraviti nikakve obveze u toplicama. Možete napraviti ove recepte kod kuće, i to nazvati dan u toplicama. Sastojci potrebni su dostupne u bilo kojem Super Store ili apoteka. Let's vidjeti što su neki od bitnih domaće recepte za ljepotu prirodnog njegu kože.
Domaći Ljepota Recepti i savjeti
Ručni Pročistite i ovlaživač, Naše ruke su najizloženiji dio tijela. Koristimo ih za sve i ništa. Zagađenja koja su izložena svakodnevno, maltretira ih još više. Ribanje ruci i vlaži kožu na rukama, jednom tjedno, da ih sprječava prerano starenje, bore i slojeve mrtve kože. Mix 3 žlice maslinovog ulja, 3 žlice vode i pola šalice šećera. Izmiješati sve dok ih nema lumps lijevo. Dodajte nekoliko kapi vašeg omiljenog eteričnog ulja za miris umirujuće. Pročistite svoje ruke za dobar pet minuta s ovim domaćim pročišćavati, njih masaža i oprati mlakom vodom. Nakon što ste oprali ruke, hidratizirati vaše ruke s mješavinom glicerin i ruža vode. Napravite mješavinu od? kup glicerin i? šalice ruža vode. Shake ovu smjesu dobro i primijeniti ga na svoje ruke. Ostavite ga na prekonoćne za najbolje rezultate. Možete koristiti ovo za noge previše.
Domaće Acne Maske, acne je univerzalni problem, koji je razlog zašto morate znati prirodnim receptima domaće ljepote za acne. Acne je rezultat viška lučenje sebuma koji dobiva zarobljeni ispod kože, što uzrokuje neželjene eruptions. Uklanjanje dodatni ulja iz kože je sastavni dio acne kontrolu. Glina maske su najbolje kada je riječ o kontroli acne. Uzmi oko 2 žlice multani mitti ili punije je zemlja, 1 žlica ružina vodica, 1 žlica meda i 2 kapi eteričnog ulja omiljenih (jojoba ulje radi najbolje). Izmiješati ove sastojke dobro. Perite lice sa toplom vodom, osušite i nanesite ovu masku na lice. Ostavite ga na 15 - 20 minuta dok se suši. Operite ga s hladnom vodom, tako da se pore na vašoj koži potpuno zatvorena. Za najbolje rezultate koristite ovu masku jednom tjedno.
Bore i linije, bore i linije na vašoj koži su vidljive znakove starenja. Izloženost suncu i otežanim vremenskim uvjetima također može dovesti do bora. Isprobajte ove jednostavne domaće recepte ljepotu oduzeti godina od vaše lice. Mix oko 2 žlice med i mlijeko, u istom omjeru, pa čak i na vaše lice i vrat. Ostavite ga na 15 - 20 minuta (čak i ako vam se ne sviđa miris), dok se isušuje. Operite ga s toplom vodom. Druga maska ​​protiv bora domaće je izrađena od meda i jabuke. Rešetke oko pola jabuke i dodati žlicu meda na njega. Izmiješati dobro i primijeniti ga na lice. Ostavite ga na za 15-20 minuta i isperite toplom vodom. Pročitajte više na borbu protiv bora proizvodi za njegu kože.
Domaći ovlaživač; Moisturizing vaše kože je vrlo bitan. Da bi domaći ovlaživač, trebat će vam, 1 šalica tekućine ulje, bademovo ulje ili avokado i ½ šalice pčelinjeg voska. Toplina dva zajedno. Ukloni iz topline i promiješati dok se hladi. Dodajte dvije kapsule vitamina E i nekoliko kapi eteričnog ulja. Sipati ga u posudu i pohraniti ga na hladnom mjestu. Još jedan ovlaživač koji možete napraviti kod kuće aa ruža krema. Uzmi oko 1 šalicu ružina vodica i ½ šalice svježih ružinih latica. Toplina ih dok ne počnu ključanja. Nakon što ga hladi, soj iz latica i dodati neke glicerin i aloe vera gel. Promiješati dobro i ostavite da se ohladi, tako da možete ga koristiti.
Dakle, to su bili nekoliko domaće ljepotu recepte koji se lako se kod kuće. Za mlađe izgleda kože, držati stres na zaljev s redovitom tjelovježbom i zdrav uravnotežen stil života. Vaša koža ogledala your mind. Dakle, A Beautiful Mind je tajna lijepe kože. Nije ni čudo što kažu ljepota je plitak!

No comments:

Post a Comment