Friday 20 April 2012

Game Room Ideje

Igra soba je najbolje mjesto gdje možete provesti vrijeme zabava i opuštanje. Uzimajući daleko od svog rada napetosti, nekoliko sati proveo ovdje stvarno su najbolje i bitan dio vašeg rutinu. Igra soba je fave djece, bez obzira koliko su stari. Koncept promjena igra soba ovisno o dobi djece, koji će se igrati tamo. Ne samo djeca već odrasli i umirovljenici previše, vole trošiti svoje vrijeme ovdje. Dok igre biti stavljen svakako ovise o dobi ljudi koji ćete potrošiti svoje vrijeme tamo, nekoliko stvari ostaju zajednička, 'udobnost u sobi' i 'čvrste namještaja'. Dakle ovdje su neke ideje igre soba će vam pomoći da imate zabava soba, idealna igru ​​sobi.
Game Room Ideje: Boje, Vi ste rekli da ostanu daleko od podebljano boje za sve vrijeme dok slikarstvo zidove, ovo je pravo mjesto za njih koriste. Zaboravite mirna i cool tonove boja, a da odaberete boju za igru ​​sobi. Ova soba ima biti gizdav i privlačan. Koristite one klasične tamnih tonova kao što su crna i ljubičasta koji jedva da se koriste u dom dekor. Single ton je strogo ne-ne. Jedan od najboljih igra soba ideja da se odluče za dva ton boje sheme. Dva suprotna ili kontrastne boje mogu odmah začinio zidove, pa cijelu igru ​​sobi. Nakon što je alternativni zidine u kontrastu boje ili gornje i donja polovica za razliku od boje su neke dobre ideje. Sjeti se da boja igra soba shema mora biti živo i podebljano.
Game Room Ideje: Podovi; Slično pravilo vrijedi i za podnice. Učinite to izgledati sa stilom i sportski. Kako o checker uzorak za podne pločice. To će zasigurno dati sportski izgled u sobi. Možete se odlučiti za jednu od različitih podnih pločica obrasce za igru ​​sobi. Koristite neke najbolje rugs boje kako bi se poboljšala izgled poda. Provjerite je li podnih i zidnih boja ide dobro i kompliment jedni druge. Ako koristite dizajner podnice, nemojte se odlučiti za bilo koji promašaj slikarske tehnike za ukrašavanje zidova. Pročitajte više na sobnoj ukras ideje za dečke.
Game Room Ideje: Namještaj, Prije nego se odlučite na namještaju, pogledajte oko sebe i također mjere prostora na raspolaganju. Veličina soba je glavni faktor odlučivanja o vrsti namještaja i igre koje se mogu postaviti ovdje. Sjeti se ne zaboravi 'udobnost' element, a ti se ispuniti sobu s igrama i eteričnih namještaja. Neke igre zahtijevaju veliku količinu prostora za stavljanje u samoj igri, dok drugi trebaju mnogo namještaja oko za igranje. Kao i tijekom igranja igra na ploči ili bazen igru ​​morat ćete tablici, ali u svakom slučaju, veličina tog namještaja će se razlikovati. Dakle, provjeriti mjesto na raspolaganju i dobro promisliti je li prostor lijevo nakon uređenja tih je dovoljno da igraju igru ​​udobno. Jedan od podruma igra soba ideja je staviti mali igre na raznim uglovima, a veće u centru kao što ste vjerojatno imati dovoljno prostora ovdje. U slučaju male sobe, ne zaboravite da ne blokira-up, u prepunoj sobi ne bi mogli dopustiti djecu da su željeni zabave. Jedan od malih igru ​​sobi ideje je da su zidne ploče koje se mogu otvoriti prema dolje, a može se koristiti kao stolovi za igre na ploči. Nakon igranja, ponovo mogu se preklopiti ih prema gore i zaključati na zidu. Također, razmislite o ormari na mjesto glazbeni sustavi i igre na ploči kada nije u uporabi. Hladnjak je također bitno da možete staviti ako ima dovoljno prostora. Pročitajte više na šah igre za djecu.
Game Room Ideje: Ukras, dok su osnove smješten u te osnove kao što su zidovi i podovi su učinili, neka ga ukrasite. Dobiti sve fotografije i plakate je zadržao u svom ormari radna soba ili između stranica. Fotografije sportaša, sportskih ekipa maskotu ili logotipi su najbolje oklade. Vješanje okvira i umjetničkim djelima od strane djece je također najbolja igra soba ideja za djecu za zidne dekoracije. Oni će ljubav učiniti obrta unaprijediti ovu sobu. Jedan od game room ukrašavanja ideja je za objesiti stare igre na ploči ili hokej štapovi, tenis palicama na zidovima da im daju sportski osjećaj. Pročitajte više na vrhu igre na ploči.
Uz spomenute igre soba ideja, koju će sigurno imati klasičan igra i zabava prostor spreman. Istražite svoju kreativnost i zamolite vaše djece za svoje ideje previše, za uređenje ove sobe i stvaranje krajnji igru ​​mjesta za njih.

No comments:

Post a Comment