Monday 30 April 2012

Emerald Izreži angažman prstenje

Vjenčanje je važan korak u bilo koju osobu život i odabiru pravo zaručnički prsten za svoju fiancee je apsolutno presudno. Ako zadržite svoj stil, ukus i osobnost na umu, možete joj kupiti zaručnički prsten i da će njegovati zauvijek. Tradicionalno dijamant je najpogodniji kamen za angažman prsten, ali također možete ići za različite kamenja kao smaragd, safir, rubin i topaz. Ako ste odlučili na dijamantni prsten, naći ćete da postoji mnogo vrsta dijamantni rez. Jedan od najpopularnijih cuts za angažman prsten je okrugli rez, a slijedili su smaragdno rez. Za par koji je zainteresiran za tradicionalne i još zadivljujući izgled, smaragd rezati angažman prstenovi su lijepe i pristupačne opciju. Neka nam raspraviti o različitim krojeva i boja dijamanta i kako odabrati najbolji angažman prsten.
Emerald Izreži dijamant angažman prstenje
Najvažnija stvar za zapamtiti dok kupujete dijamant angažman prsten je četiri Cs - boja, rezano i jasnoća i Carat. Jasnoća se odnosi na preglednost ili transparentnost kamena. Dijamant koji je besprijekoran, vrlo je rijetka kao i neke mrlje nastaju tijekom formiranja i poliranje dijamanta. No dijamant koja ima manje uključaka su bolje mogućnosti reflektiraju svjetlo što Shine s sjaj. Postoje boje dijamanta dostupna i uglavnom bezbojan dijamanti su najcjenjenije. The karat se odnosi na težinu dijamanta i veći dijamant je rijetko i skupo nego jedan manji. Posljednji, ali najvažnije od četiri Cs. Postoji mnogo različitih cuts dijamanta i oni su okrugle, princeza, smaragd, Asscher, markiza, oval, blistava, kruška, srce i jastuk. Smaragdno rez je pravokutnog oblika, korak izrezati. Korak izrezati sastoji od jednostavnog ulazi u kamenu i iako nemaju toliko sjaja, kao briljantan tesanog kamena, kamena predstavlja elegantno i carski izgled zbog svog izduženog površinu. Oni su cijene malo niže od konvencionalnih okrugla ili princeza cut dijamant. Kompaktni i trim linije smaragd rezati dijamant daje sofisticiran i elegantan izgled za jednostavni ili profinjeni, prsten postavke. Možda želite znati više o vrstama dijamant reže i reže dijamantni objasnio.
Emerald Izreži zaručnički prsten
Emerald smanjiti angažman prsten, iako nije konvencionalne izbor, su vrlo elegantna mogućnost ako ste u potrazi za angažman prsten. Jer oni nisu kao skup kao tradicionalni okrugli cut diamond, možete si priuštiti da kupi puno veći kamen. Zbog svoje pravokutnog oblika, smaragd rezati dijamant zahtijevaju četiri pronged postavka za bolje stabilnosti. Zbog svoje izduženog oblika i duge faceta, smaragd rezati angažman prstenovi su upareni sa strane kamenja, posebice baguettes dijamantima ili drugi nakit kamenje kao safir ili rubin. Bočni kamenje su obično manji i razmjerno središnjem kamen. Žene sa dugim prstima su najviše odgovara ovaj, ali to nije prikladno za žene koje imaju debele, kratke prste. Pročitajte više o tome kako kupiti dijamant angažman prsten.
Angažman prsten je znak zajedništva i ljubavi. Dakle, to bi trebao biti savršen i zapanjujući. Starinski smaragd rezati angažman prstenje i berba angažman kolutove smaragd rezati su inspirirane stilove koji su bili najpopularniji u različitim povijesnim razdobljima. Victorian, Edwardian i Art Deco stil spada pod ovu kategoriju i ovi prstenovi odlikuje zamršen filigranskog rada. Za one parove koji su na proračun, a ne može si priuštiti pasijans, oni mogu ići za utrti smaragdni prsten smanjiti angažman. U ovoj vrsti angažman prsten, nakupine malih dijamanata su postavljeni u prstenje bend vrlo blizu zajedno. Možda želite znati više o; Diamond Posjekotine i oblici: Emerald Izreži karo, Antički stil angažman prsten, dijamantni prstenovi: Zaruke, vjenčanja i godišnjice prstenova; angažman prsten ima puno sentimentalnu vrijednost, pa odaberite jedan prsten prema nositelja osobnost i ukus. Ako želite elegantan i jedinstven izgled, odaberite smaragd zaručnički prsten rez.

No comments:

Post a Comment