Thursday 19 April 2012

Bodljikave žice ograde

Bodljikave žice se široko koristi kao što su oni najjeftiniji i najlakši vrstu ograde u gotovo svim dijelovima svijeta. Bodljikava žica je također koristi na vrhu zida i obično se koristi za utvrda u pozicijski rat. U nekim regijama, bodljikava žica ograde je naširoko koristi ograničiti stoke na određenom području ili za koje graniče usjeva, kako bi se spasiti usjeva od životinja i drugih uljeza. Ona se može koristiti u kombinaciji s drugim vrstama ograde previše. Uz tkani žičane ograde, to može spriječiti velike životinje od ulaska u nekretnine i spriječiti malih životinja iz kopanje rupa u ogradi. Uzmimo detaljan pogled na različite aspekte bodljikave žice ograde.
Bodljikave žice ograde
Bodljikava žica dolazi u različitim vrstama i dizajna. Odabirom pojedine vrste bodljikava žica temelji se na svoju potrebu. Od bodljikave žice ograde mogu biti izrađene u različitim stilovima, kao i po zahtjevu, kao i za poljoprivredne svrhe, zaštitu stoke, označavanju imovine, itd. Također se može koristiti u kombinaciji s drugim vrstama ograda, ako je potrebno. Obično, 12 ½ gauge, pocinčani, pocinčani čelik žica se koristi u poljoprivredne svrhe. Broj niti potrebne za tu svrhu je odlučio prema životinjama, želite ograničiti unutar ogradu i prema životinjama, želite spriječiti od ulaska u ogradu. Primjerice, u slučaju ovaca, trebate barem sedam traka po ogradu, pri čemu se veći životinja, kao što je, konja i goveda potrebno najmanje pet nitima. Ako želite osigurati imovinu iz intruding ljudi i ostalih neželjenih posjetitelja, onda možete ići za napredna verzija bodljikava žica, zove brijač žica ili traka brijač. Ukratko, možete odabrati onaj koji je najprikladniji za vaš zahtjev. Sljedeće su neke savjete i smjernice o bodljikava žica ograde instalacije.
Pročitajte više na:; Kako instalirati Pileći žičane ograde, konjski mačevanje, Pas Ograde; Kako instalirati bodljikave žice ograde
Kao što je spomenuto gore, instalacija bodljikave žice ograde je vrlo jednostavno, u odnosu na druge vrste ograda. Da bi se podići jednostavne bodljikava žica ograde, potrebni su vam neki fence postova, post rupa kopači, bodljikava žica po vašem izboru i utvrđivanju uređaja, kao što su spajalice. To ne zahtijeva bilo koji stručnost, kao i bilo koji nestručne osobe može učiniti taj zadatak. Sljedeće smjernice mogu pomoći u razumijevanju o osnovama bodljikave žice ograde instalacije. , Kako mislite da podigne bodljikava žica ograde, prva stvar koju morate učiniti je, izmjeriti prostor biti ograđen i kupnju potrebne bodljikava žica i druge potrepštine. , Nakon što su spremni s materijalima, označiti točke (obično na udaljenosti od 50 metara se održava između dva mjesta), gdje vam je potrebna ograde postove. Možete ići na metal T-poruka ili koristiti drvenih stupova, kao i po vašim potrebama. ; Sada, kopaju rupe u točkama označeni za radna mjesta s Digger post rupa. Obično je napravio rupe u tu svrhu su tri noge duboko. Sada, popraviti mjesta i popuniti rupe koristeći tla i drobljenog kamena (za dodatnu stabilnost). , Sljedeći korak je da se pridaju bodljikave žice na postove. Počnite od najniže strane prvog posta. Normalno, na udaljenosti od jednog stopala od tla održava, za pričvršćivanje najniža žica. ; Osigurajte bodljikave žice na ogradu post koristeći fence isječaka, koja mora biti stroži s kliještima. U slučaju drvenih stupova, možete čekić fence isječke na post. , A sada, kao prva točka sigurno je osiguran, povucite žice čvrsto na sljedeći jedan. ga pričvrstiti na tom mjestu previše. Ponovite postupak dok posljednji post je osiguran i gotovi ste s najnižim cjedilu svoje bodljikave žice ograde. ; Nastaviti proces, tako da ste završili željeni broj niti za svoje ograde. Najmanje četiri niti su potrebne za standardnu ​​bodljikave žice ograde. Pročitajte više o ukrasnim žičane ograde. , A sada, znate više o bodljikave žice ograde i kako instalirati jednu. Ipak, najvažnija stvar da se pamti je osobna sigurnost. Morate nositi zaštitnu opremu, poput rukavica kako bi se izbjegle bilo kakve ozljede od oštrih krajeva bodljikave žice. Trošak bodljikavom žicom ograde ovisi o vrsti od bodljikave žice kupite, ograda dizajn i područja koje se pokriva. Spomenute je jedan od osnovnih načina postavljanja bodljikave žice ograde. Možete napraviti potrebne izmjene, kao na tvoj zahtjev.

No comments:

Post a Comment