Monday 16 April 2012

Kako napraviti kravatu Bow

A luk kravata obično se sastoji od jedne vrpce ili neki materijal koji se može preklopiti oko vrata na poseban način dati odjeće formalne i elegantan izgled. Možete imati različite načine izrade luk kravata oko ovratnik, ali najlakši način spominje u nastavku. Također možete koristiti bilo koju vrstu tkanine kako bi luk kravatu. Dakle, ako imate izaći na party nosi Tux, možda i naučiti kako napraviti luk kravata i koristiti ga kao osobni modni izričaj. Dakle, bacite pogled na neke osnovne korake da učine isto.
Koraci za napraviti luk kravata
Izrada luk kravata može biti kao jednostavan kao vezanje svoje cipele vezice. To je samo nekoliko osnovnih koraka puta luk kravatu. Dakle, podići tie luk, stanite pred ogledalo i slijedite ove jednostavne korake o tome kako napraviti luk kravatu.
Kako napraviti luk kravata od tkanine
Postupak vezati lukom od bilo kojeg materijala je isti. Jedina stvar koju trebate kako bi bili sigurni je da se vezati čvor čvrsto as tkanine poput satena i svile su mekane tako da oni mogu dobiti odvijao slučajno. Sljedeći koraci će vas voditi o tome kako napraviti luk kravata od bilo koje vrste tkanina. ; Prvo ogrnuti the luk kravata oko vrata i pod majicu s ovratnikom. Držite dva kraja u poziciji da je kraj to je vaše pravo je proširena o 1,5 inča niži od kraja na vašoj lijevoj strani. ; Cross kravata blizu vrata, tako da se petlja oko vrata je dovoljno velik za daljnje nabora. Križa koji je na takav način da što duže kraju bi trebao ići preko kraći. ; Sada se duže kraju luk kravata kroz petlju, stvarajući jednostavan, labav čvor pretek. ; Poduzeti druge labav kraj koji je sada je vaše pravo i preklopite na kraju natrag u obliku petlje, stegnut između palca i kažiprsta. ; Drop lijevom kraju preko desnog iz iste petlje donijeti lijevo kraja na svoj prednji. ; Držite luk između kažiprsta i palca, a zatim formira nova petlja s lijevom kraju baš kao što si učinio s prvom. ; Pinch dvije petlje zajedno sa palcem i gurnuti drugi petlja u čvor iza prednje petlje. To možete učiniti pritiskom na kraju ovog petlja u rupu od prednje petlje s Vaše desne kažiprsta. , A petlja će se u prednje strane na jednom kraju i na leđa s druge strane. ; Sada zategnite čvor povlačenjem dvije petlje zajedno i izravnajte luk kravatu. Povucite se na repovima ako želite popustiti ili odvezati luk. ; Kako jednostavno je to bilo? Ne bi li željeli znati kako to učiniti isto s vrpcom? Bacite pogled na ove sljedeće korake da vas naučiti kako napraviti luk kravatu s vrpcom.
Kako napraviti luk kravata od vrpci
Sve što trebate napraviti vrpcom luk kravata je kravata vrpce i nekoliko jednostavnih koraka da učine isto. ; Uzmi vrpcom luk kravata i stavljam ga pod ovratnik, drži dva kraja ga na isti način kao što je spomenuto ranije. , Stvaranje petlje i proći kroz duže kraju ga napraviti normalan čvor. ; Sada držite labav kraj s Vaše desne kažiprst i saviti ga u pola luk, držeći ga čvrsto. ; Drugi petlja se formira iza prvog, od kojih morate proći prvi kraja. , To izvući iz stražnjoj strani drugi petlja po tome drugom kraju luka. Zategnite luk povlačenjem petlje i pobrinite se obojica su iste veličine. ; Možete pročitati neke više upute o tome kako vezati kravatu.
To su neke brze i djelotvorne korake kako bi luk kravatu. Nadam se da sam primijetio these dolje, kao i sljedeći put kada se pitate kako napraviti luk kravata, jednostavno se može odnositi na ove jednostavne korake vezati luk i impresionirati svoje datum.

No comments:

Post a Comment