Saturday 21 April 2012

Valentinovo Party Teme

Na dan ljubavi, Valentinovo je opet ovdje. Za neke, to je ne razlikuje dan od dana redovito, ali za ljubitelje party posvećen ljubiteljima i St. Valentine's navijača (!) To je vrlo poseban dan! Ali da li vi znate zašto Valentinovo slavi? Pa, da vam doušnik zaviriti u Saint Valentinovo povijest, Valentinovo se slavi u spomen na svetog Valentina, koji je bio jedina osoba koja potiče ljubav u 3. stoljeću. Brak i ljubav je bila grijeh, zločin za mladež, osobito vojnika. To je bio Sveti Valentin, koji podržava i pitao mlade ljude da se oženiti u tajnosti. On je bio na kraju je uhvaćen i mučen do smrti.
U ovo moderno doba, ne bi trebao jedan pozdrav mučeništva sv Valentine po slavi ljubav na taj dan? A kako možete slaviti svaku prigodu bolje nego s rocking party! Ali to nije normalna stranka, teme za Valentinovo party bi trebao biti nešto drugačije, nešto romantično. Stop stalci vaš mozak, kao malo romantično Valentinovo party teme su dati u nastavku.
Party Teme za Valentinovo
Romantični Red, Red je rekao da se službena boja ljubavi i tako očito na Valentinovo također. Dakle, što može biti bolja ideja da bi boja ljubavi jednog od Valentinovo party teme za odrasle! Ukrasi za ovaj party su vrlo jednostavna i lako. Početak uređenja stranke dvorana u crvenom bojom, za koje će vam trebati hrpe crvenih baloni u obliku srca, crveno svjetlo žarulje, mirisne svijeće, crvene vrpce i konfeti itd.
Stavite neke crvene baloni u obliku srca u strop, neki udarac s crvenim trakama i pustiti neke jednostavno ležao na podu. Dobrodošli svim svojim gostima uz par crvenih ruža te ih ponuda sa Valentinovo bombona, očito umotan u slatka bijela i crvena poklon papir! Ako imate mnogo vaze, sipati neke brusnice u njih, oni stvarno napraviti izjavu. Hrana za stranku bi trebao biti nešto poput špagete, crveni baršun torta, jagode udarac, koks, pizze ispunjen kečap i jello jigglers! The odjeće bi trebao biti klasični crveni i crni, dečki u crnoj i djevojke u crvenom. No, ukoliko želite, možete zatražiti od dečki također dolaze u crveno! Posljednje, ali ne i najmanje važno, igrati igre kao što je srce trudnice i crvene perle završiti party! Pročitajte više na Valentinovo darove.
Provodadžija stranka, a to je posebna tema za samce koji žele imati partnera za najmanje Valentinovo. To je također jedan od najboljih Valentinovo party teme za djecu. Uređenje se neće uzeti puno vremena za ovaj party. Ukrasite stranka na uobičajeni način stranci, ali dodajte neki humor i romantika da ga tako da pojedinačno ne osjećaju nervozni. Big cutouts Amora čekaju da vas udariti, možete obaviti posao. Igrajte neke romantične brojeve u pozadini. Stavite svijeće i svježe cvijeće na svakom uglu hodnika stranke, kako bi gostima udoban. Igre igraju važnu ulogu u ovoj stranci. Držite igre poput istine i usudi, parovi blagom, balon ravnotežu, zgrabite vaš čovjek, papir ples itd. Valentinovo bingo, Valentinovo obrta, pin cupid može biti neki od Valentinovo party igre za djecu. Držite hranu jednostavno, nešto što ljudi mogu lako ispuniti njihove plate i nose u kut! Pročitajte više na Valentinovo pjesme.
Perfect Pair, a to je jedan od Valentine's party tema za parove. Za ovaj party, zamolite goste da dress up kao poznati parovi Hollywooda, ili bilo koje hoda života. Stavite veliki izrez od vas i vašeg partnera, rekavši perfect par na ulazu. Ukrasite stranke dvorana s plakatima slatka zaljubljene parove. Have igre poput nekoliko kvizova, traži svoju ljubav poveze, kompatibilnost testovi itd. Valcer i papir ples također mora za party temu! Na kraju partije, proglasiti svakih nekoliko kao savršena i dati svaki slatka Valentinovo party milost.
Pročitajte više na:; Valentinovo ideje za parove, Romantic Ideje za Valentinovo: "Ovo su neke od Valentinovo party teme. Nadamo se da ćete uživati ​​u njima. Pobrinite se da svaki par ili jedan ima ulogu u stranci i da nitko nije ostao sam. Have a blast!

No comments:

Post a Comment