Saturday 14 April 2012

Cool tetovaže za Djevojke

U davna vremena, tetovaže imao simboličko značenje, kao što su duhovna uvjerenja, kao član određene grupe ili plemena, identifikacija za kazneno razloga ili jednostavno kao uspomenu za volio jedan. Today tetovaže imaju više komercijalnih značaj i uzimaju se kao stil kvocijenata. Za jako dugo vremena, žene ili djevojke sportske tetovaže su razmatrani atraktivna. Tetovaže za djevojčice učiniti ih izgledati delikatna i graciozan. Ako želite dobiti jedan, pogledajte neke stvarno cool tetovaže za djevojke, dano u nastavku.
Cool Tattoo Designs za djevojke, svaka tetovaža ima značenje i simbolizira nešto. Većina djevojaka izabrati tetovaže znaËenjima. Postoje razne cool tetovaža ideje za djevojčice koje možete izabrati iz. Neke od njih su:
Zvijezda i Shooting Star tetovaže: A zvijezda simbolizira svemir i nije vezan za bilo koje specifične vjere ili religije. These tetovaže također simboliziraju vječnost i smatraju se najstarijim tetovaža dizajne. Snimanje zvijezda je simbol želje dolaze istinito. Jednostavan crni obris zvijezda ili lanac zvijezde padalice na vratu ili gornjem dijelu ruku, izgleda cool i atraktivan.
Fairy Tattoos: Fairy tetovaže su cool tetovaže za djevojke kao vile predstavljaju nevinosti i uglavnom su preferirani među mladim djevojkama. Fairy tetovaže se može izvući sa zvijezdama ili cvijeća. Poznati crtić bajka 'Tinker Bell', također se koristi kao dobra ideja vilinski tetovaža.
Heart tetovaže: Heart tetovaže za djevojke su neke od najtraženijih tetovaža dizajne sported djevojke. U srcu predstavlja ljubav i romantiku i omiljeno dizajn pogotovo među damama. U srcu s vašim imenom ili jednostavno pregled srca također može izgledati vrlo atraktivno. Heart tetovaže mogu biti u pratnji dizajne poput krila, kruna, vatre, cvijeće, a lastavica ili bilo što drugo da izgleda dobro sa srcem.
Zodiac tetovaže: Star znakove ili znakove zodijaka također mogu napraviti cool tetovaže za djevojke. Možete pitati tattooer za upis vašem znaku s bilo kojim od vaših omiljenih dizajna i učiniti da izgleda vruće. A lava za Leos ili Koi rukav tetovaže za znak Ribe se mogu koristiti. Više o Koi Riba tetovaže za djevojke.
Leptir i cvijet tetovaže: Ovo su opet neki od najpoželjnijih tetovaža dizajne koristi djevojke. Cvijet bilo koje vrste i leptir preko nje može napraviti nevjerojatan dizajn i možete promijeniti ove dizajne za crtanje različitih cvjetova poput ruža, ljiljan, suncokret i hibiskusa. Leptir i cvijet tetovaža dizajn zalaže za čistoću, milosti i ljepote, kvalitete žene personificira. Oni također mogu napraviti cool tetovaže za djevojke. Pročitajte više o hibiskus tetovaže.
Dolphin Tetovaže: Dupini su povezane s nevinošću, kvalitetu personificirana djevojke, stoga može biti slatka i funky tetovaže za djevojke. Djevojke koje su ribe fanovi mogu nabaviti ovaj cool tetovaža na bilo koje mjesto na svom tijelu. This tetovaža dizajn izgleda dobro kad popraćen valovima ili na suncu. Možete čak dobiti svoje ime napisano s dupina tetovaža.
Tribal Tetovaže: Tribal tetovaže može značiti sebe identificira s određenim plemenima kao što su Borneo, Haida, Indijanci, keltska plemena, itd. Ako ste ljubitelj određenog jezika kao što su korejski ili urdu ili bilo kojeg drugog, onda možete dobiti swanky, vruće tetovaža svoje ime napisano u jednom od ovih skripti. Također možete sport simboli iz kulture poput egipatskih, meksičkih, irski i havajski kao tetovaža dizajn. Više o plemenske ned tetovaža i plemenske tetovaže za žene.
Celebrity tetovaže: Famous slavne osobe poput Angeline Jolie i Davida Beckhem imaju tetovaže na njihova tijela. Dakle, ako ste fan određenih celebrity ili rock zvijezda, možete imati njihova lica tetovirala na leđa ili ruke. This tetovaža dizajn je omiljena s mladim djevojkama širom svijeta.
Mali križ tetovaže: Mali križ tetovaže je velika tetovaža ideje kao što je i vjerski i modernim izgledom. Oni su uglavnom izbor djevojke koje žele tetovaže za prvi put jer je jednostavan dizajn za napraviti. Oni su svestrani i ženstveno. Multidisciplinaran se može izvući sa cvijećem ili oblaka ili bilo koji drugi dizajn. Pročitajte više na mali križ tetovaže za djevojke.
Dragon tetovaže: Dragon tetovaže su drugu ideju tetovaža dizajn, gdje možete imati zmaj lice nacrtana na bilo kojem dijelu vašeg tijela. Dragon tetovaže se može izvući sa vaše ime ispisano na njih. Leteći zmaj s vatrenim ustima također može dohvatiti nekoliko komplimenata. Dragon tetovaže uglavnom su preferirani od strane dečki, ali smatraju uniseks sada-a-dana. Više o Dragon tetovaže za djevojke.
Možete dobiti svoj tetovaže su na bilo koji dio tijela, ali pobrinite se da nema kost u tom dijelu, jer to može uzrokovati ozljede koje treba vremena da ozdravi. Dno, donji dio leđa, vrat, leđa od vrata, trbuha, ramena, bokovi, noge, noge, nadlaktice, zglob, itd. su neke od idealnog mjesta za tetovaže. Sve gore navedene dizajna može se koristiti kao cool natrag tetovaže za djevojke.
Više o; stopala tetovaže za Djevojke, Hip tetovaže za Djevojke; Nije uzimajući tetovaža zabavna i avanturističkog? Ako bilo koji od ovih cool tetovaže za djevojke ste zainteresirani, kažem, sve vas dame vani dobiti jedan za sebe.

No comments:

Post a Comment