Sunday 29 April 2012

Dječji tuš igre za muškarce

Tko je rekao muškarci nisu dopušteni za bebe tuš? Naravno da su i trend postaje vrlo popularan ovih dana. Tuš par beba tuš ili coed beba je jedna od vrsta i donosi veliku zabavu u stranci. Coed beba tuš se razlikuje od tradicionalnog beba tuš potrebe neke kreativne ideje koje mogu impresionirati muške goste. Igre su neizbježan dio bilo koje stranke, jer oni pomažu održati party raspoloženje. Za tuš coed beba, potrebni su vam neki pravi uzbudljiv i aktivan igre koje se mogu zabavljati muške goste. Dakle, ako ste uređenje jedne takve tuš par beba, onda ovdje su neke ideje i prijedloge o beba tuš igre za muškarce.
Zabava beba tuš igre za muškarce
Dok je uređenje tuš coed beba, trebate izbjegavati one tipične djevojke igre. Muškarci na baby tuš će se naći onih igara dosadno i svibanj pojaviti se djetešce razgovarate jedni s drugima. Osim toga, trebate kako bi bili sigurni, ako je to-biti-roditelji su u redu s igranje igara na baby tuš. Neki muškarci i žene mogu pronaći neugodno igrati igre na baby tuš. Igre na coed beba tuš treba biti pristojan i ne treba uključivati ​​priče od trudnoće. S obzirom na nastavku su neke baby tuš igre za muškarce i žene koji možete uključiti u svoj tuš coed beba.
Pivo u boci, a to je sve vrijeme omiljeno beba tuš igra za muškarce. Materijal od vas će zahtijevati da igraju ovu igru ​​su, bocice po broju ljudi na baby tuš. Ispunite these boce s bilo koje piće, ali pivo čini dobar izbor za odrasle osobe. Predati pivo boce punjene svim ljudima, a zatim postavite timer na nulu. Započnite računati uz pomoć timera i čovjek koji završi piti pivo prvi je pobijedio. Da biste dodali više zabava to igra, možete koristiti bocu nipples s malim rupama koje ga čine teško piti pivo.
Stavite na pelene, još jedan popularan baby tuš igra je stavljanjem pelena na baby doll. Za igranje ove igre, od vas će zahtijevati gole lutke beba, pelene igle i krpom pelene. Napravite parovi muškaraca i žena prisutan na zabavi i mjesto materijal potreban ispred njih. Par je da zamotate beba s krpom pelene koristeći samo jednu ruku svaki. Oni su slobodno koristiti bilo koje s jedne strane, ali se strogo ne smiju koristiti s druge strane. Recimo, ako čovjek odluči da koristi lijevu ruku onda on ne bi trebao koristiti desnu ruku tijekom igre, ista je primjenjivo za damu. Igra je više kao timski rad, a momčad koja pelene beba prvi je pobijedio.
Vješanje odjeće, a to je jedan od najatraktivnijih smiješno baby tuš igre za muškarce. Za igranje ove igre će zahtijevati dovoljno prostora za vješanje clothesline. Možete objesiti clothesline ili u zatvorenom prostoru ili na otvorenom ako imate travnjak ili tako. Materijali vas će zahtijevati da igraju ovu igru ​​su clothesline, baby odjeću i odjeću igle. Svaki čovjek ima za objesiti sve baby odjeću na clothesline i onaj koji visi odjeću u manje vremena, pobjeđuje u igri. Inače možete imati pobjednika kao onaj koji visi najviše odjeće u jednoj minuti. Dok vješanje odjeće, tip je da koristite samo jednu ruku. Možete dovesti više uviti u igri govoreći sudionicima objesiti odjeću s baby doll u jednoj ruci svaki.
Pročitajte više na:; Baby Shower Games Ideje, zabavna party igre za parove, Coed Baby Tuš Ideje: "Ovo su bili neki zabava baby tuš igre za muškarce. Nadam se da ovaj članak će pokazati korisnima, a vi ćete imati velik vrijeme na vaš tuš coed beba. Sve Best!

No comments:

Post a Comment