Saturday 7 April 2012

Pedikura kod kuće

Na nogama su najranjiviji dio vašeg tijela. Budući da mi ne nositi cipele cijelo vrijeme, noge naše su izloženi vrućini, prljavštine, prljavština, zagađenje, koža iritansi, štetnih UV zraka, vode i svaka druga stvar koju treba držati podalje od stopala. To je razlog zašto, naša stopala zaslužuju pedikura, svaki tjedan. Budući da, ide na salon za pedikuru, jednom tjedno, će napraviti rupu u džepu, pedikuru kod kuće je najbolja alternativa. Doing pedikuru kod kuće, pomaže uštedjeti novac, koji se mogu koristiti za kupnju učinkovite proizvode za stopala. Da bi sve na noge problema kao što su čavao gljiva, ispucale pete, starenja kože, chipping nokte, i samo strašna gleda stopala, evo nekoliko savjeta pedikuru kod kuće, za vas.
To pedikura noge kod kuće, trebat će vam:; kanta puna tople vode, sapun za kupanje, kutikule maknuti, Nail rezač, turpija za nokte, stopala čvrsto trljati (po mogućnosti s morskom soli ili marelica), 10 pamučne loptice; noktiju poljski remover ( ako nosiš čavao boje), 2 kapi eteričnog ulja, Ručnici, stopala hidratantnu kremu, kako Pedikura kod kuće?
Pedikura kod kuće Savjeti # 1; Nakon što ste se okupili sve ove opreme, možete početi s pedikuru. Nađi udoban mjesto za pedikuru stopala, jer, to će potrajati. Ispričat ću vam pedikura kod kuće lijek za suhu puknut stopala.
Pedikura kod kuće Savjeti # 2, operite noge sapunom i toplom vodom. To će očistiti površinski prljavštine na noge i otvoriti pore, za pravilno čišćenje stopala.
Pedikura kod kuće Savjeti # 3; Dalje, zaroniti noge u toploj vodi i učiniti ih mokro, potpuno, do gležnja. Istisnuti neke pročišćavati u ruci. Masaža stopala mokra sa pilinga za dobar 10-15 minuta. Pročistite područje između toenails, koji obično ostaje netaknuta, dok je kupanje. Stražnjem dijelu stopala i kosti na gležanj, su mjesta gdje se prljavština ne snalaze. Dakle, pročišćavati tim područjima dobro. Nakon što ste završili ribanje, zaroniti nogama u vodi, i operite ih očistiti.
Pedikura kod kuće Savjeti # 4; Sada, sa cuticle remover, uklonite cuticle na toenails nogama. Budite jako oprezni, dok koristite alat. Obično, ljudi koristite cuticle potiskivač, umjesto maknuti. Međutim, to je najbolje koristiti cuticle remover.
Pedikura kod kuće Savjeti # 5; Nokti su najvažniji dio stopala, estetski i iz higijene točke gledišta previše. Uz turpija za nokte, čiste nokte iznutra, grabiti iz svakog čestica prljavštine. Koristite za uklanjanje laka za nokte, da biste dobili osloboditi od boja iz vaše toenail. Pogledajte ga da boja noktiju, uklanja se iz svake pukotini vaše toenail.
Pedikura kod kuće Savjeti # 6; Držite nokti kratki ili dugi, izbor je vaš. Međutim, držati nokte u dobroj formi. Odmah, dok toenails su još uvijek mekani, dobro ih oblikovati. Koristite datoteku nokat za iste. Ako su vam nokti odlomci, samo ih rezati, oni će regrow bolje.
Pedikura kod kuće Savjeti # 7, na kraju, operite noge opet s toplom vodom i obrišite ih suhom. Sa stopala ovlaživač, masaža stopala. Da bi vaše noge miris egzotičnih, dodajte 2 kapi eteričnog ulja na noge. Nosite čarape za neko vrijeme, barem 2 sata, dok krema je natopljena, a noge su hydrated.
Pročitajte više na:; Foot Care, napukao noge home lijekova, s pedikura, svaki tjedan, noge će ostati zdrava, s velikom teksturu kože. Redovita pedikuru kod kuće, također će vam pomoći da riješite puknut petama i starenja kože. Dakle, pedikura je tajna Happy Feet. Uzeti dobru brigu o noge, da ide mjesta!

No comments:

Post a Comment