Tuesday 10 April 2012

Pilana Podovi troškovi montaže

Danas, kada ljudi misle podova instalacija, a većina njih radije tvrdo podnice od bilo koje druge vrste. To je zbog trajnosti da tvrdo podnice donosi, toplina koja se dostavlja u vaš dom, a povećanje u kući vrijednosti. Međutim, kada razmišljate o sjedinjavanje tvrdo na podu, tvrdo podnice troškovi ugradnje su najvažnije da se smatra, kao i oni mogu ići čak i do tisuću dolara. Ako ste mislili na tvrdo podnice instalacije kao ne-to-sami projekt, imate samo potrošiti na tvrdo i materijale potrebne. Vi naravno, možete spremiti na znatne troškove rada. Pustiti nas znati više o determinantama tvrdo podnice troškova instalacije, ako je projekt biti učinjeno od strane home poboljšanje profesionalnog.
Odrednice Pilana Cijene Podovi instalacije
Vrsta drva, glavna odrednica tvrdo podnice troškovi ugradnje je vrsta drveta koje se koristi za podnice. Ako se odlučite za brazilske trešnje ili australski čempres tvrdo, troškovi će se znatno povećati u odnosu na obično na raspolaganju, kao što su drvo bambusa. Ako odaberete tvrdo izrađene od bambusa, morat ćete platiti $ 6 za četvornih podnožju. Ako idete u više superior one, možda ćete morati platiti po stopi od 13 dolara po kvadratnom metru.
Vrsta Pilana Podovi, tvrdo podnice troškove instalacije također računati na vrstu tvrdo podnice koristi. Obično, postoje tri vrste tvrdog drveta, kao što su masivnog drveta, projektirana, i laminat. Čvrsta drvo podnice je najskuplja među tri, no cijena ovisi o vrsti koju odaberete. Trošak masivnog drveta podnice izračunava se na $ 4 do $ 14 po kvadratnom metru. Drugi najskuplji je projektirana podnice uz raspon cijene su $ 3 za 14 $ po kvadratnom metru. Trošak laminata pada u istu kategoriju kao inženjer one. Trošak ovisi io ako tvrdo je tvornica završena ili je potrebno završiti na mjestu. Cijena pre-gotovih tvrdo može u rasponu od $ 2 u $ 4 po kvadratnom metru, i to na mjesto-gotovih može biti približno $ 6 do 8 dolara na kvadratnom metru.
Predinstalacijsko izdataka; Taj faktor je ono što eventualno može dodati do cijene znatno. Dodatni rad potreban za pripremu izvornog poda ili uklanjanja, premještanja ili deinstalirati namještaja, kao i potrebu za stavljanje podu na neravnoj površini može doprinijeti ukupna cijena od tvrdog poda. Ako želite dobiti namještaj iselili iz mjesta, možda ćete morati platiti nešto više prema cijeni odlučuje agencija koja je rukovanje posao. Ako želite ukloniti sadašnje podnice, možda ćete morati platiti po stopi od oko 0,25 $ za četvornih podnožju. Niveliranje poda mora biti učinjeno, ako je potrebno da bude instaliran na neravne površine, što bi moglo koštati oko $ 2 u $ 3 po linearnom stopala.
Instalacija i rad pristojbe; troškovi radne snage variraju od naselja do naselja, dakle, ukupni trošak od tvrdog poda također će se razlikovati. Trošak može se razlikovati ovisno o agenciji ste availing usluge iz. Troškovi rada što obično uključuju rad treba biti učinjeno i koliko sati će ga odvesti na kompletan projekt. Tipični troškovi radne snage u rasponu od $ 30 do $ 45.
Pročitajte više na:; tvrdo pod troškova Uvođenje; troškove bojanja Parket: "Ovo su neke odrednice tvrdo podnice troškova instalacije. Prije hiring izvođača, provjerite da li ga pitati da break down troškova pojedinačno, tako da mogu ispravno procijeniti ukupni trošak projekta.

No comments:

Post a Comment