Friday 13 April 2012

Obitelj Stvari zabavno raditi

Mi svi vole provesti vrijeme s obitelji i zabavite se. Međutim, ako svi članovi obitelji zajedno planiraju nešto novo, uzbudljivo i inovativni, mogu imati velik vrijeme zajedno. Uspomene, povezane s ovim trenucima dijele zajedno, uvijek će ostati sa svim članovima obitelji za cijeli život. Obitelj zabavne aktivnosti ili zabavu učiniti stvari s obitelji također može pomoći da bi članovima obitelji emocionalno, blizu jedan drugoga. Ono zabavno učiniti kada dosadno, koja se spominje u sljedećem paragrafu će vas voditi u pravom smjeru.
Fun Stvari učiniti s obitelji
Family Fun Stvari učiniti: Organizirajte pjevačkom natjecanju, pjevanja natjecanje među članovima obitelji može biti jedan od najboljih obiteljska zabava aktivnosti koje možete uživati. Možete napraviti dvije momčadi koje imaju jednak broj sudionika. Vi bi također trebali dati priliku mladim djeci da sudjeluju i izlog svoje vještine pjevanja. Možete imenovati jednog člana obitelji kao sudac koji bilježi niz bodovi za svaku skupinu i osigurava da pravila su slijedili. Jedan član tima započinje pjesmu i član druga ekipa mora zapjevati pjesmu počevši od posljednjih riječi pjesme just pjeva. Ako on ju pjeva pravilno, onda tim dobiva pet bodova, au slučaju da on ne pjeva, onda jedan bod se oduzima od bodova tima. Možete imenovati jednog člana svakog tima kao lider ili kapetan koji odlučuje strategije. Možete dati lijep nagradu za momčad koja pobjeđuje konkurenciju. Takva konkurencija može biti pun trčanje i zabavu za cijelu obitelj.
Family Fun Stvari učiniti: Posjetite svoju omiljenu mjesto za odmor, a najbolji način da provedete kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji članova planirate obiteljski odmor na mjesto koje svi vole. Najmlađi u obitelji može preuzeti inicijativu i plan hotel rezervacija putnih karata i sve koji se odnose na putovanje. Jednom kada dođete do mjesta za odmor, možete putovati lijepe i egzotične lokacije, kliknite fotografije, igraju svoje omiljene otvoreni i zatvoreni sportski, idi za kupanje, jesti fine restorane i trgovine na većini događa mjesta u gradu. Angažiranje u svim tim aktivnostima sa svojim ljubljenim članovima obitelji će biti velik ideja.
Family Fun Stvari učiniti: Upuštati se u kreativnim aktivnostima; Doing kreativne stvari kao što su slikarstvo, skiciranje, kiparstvo, pisanje kratkih priča, skladanje pjesama, izrada čestitki i kreativne predmete od plastike ili drveta bi biti dobra ideja za zabavu na obitelji. Možete prikupiti sve materijale potrebne za izradu ove stavke i popraviti vrijeme kada su svi članovi obitelji su slobodnim činiti sve to sve ili jedan od obrtničkih obitelji i zabavna. Te aktivnosti mogu biti zabavne kada imate festival kao što su Božić dolazi gore. Možete napraviti ukrasni predmeti za svoj dom kako bi izgledao odlično. Da biste to učinili zadatak brzo možete dodijeliti dužnosti na članove obitelji koji su dobri u poseban oblik umjetnosti. Ako imate obitelji dobili zajedno onda kopanje neke informacije o obitelji noći aktivnosti koje vam mogu pomoći u što više zabave mogu biti korisni. Ili možete doći, time što je kreativan, nove ideje obitelj aktivnosti koje možete podijeliti s prijateljima i nas.
Family Fun Stvari učiniti: Idi za duge vožnje, možete imati puno zabave s Vašom obitelji koje ide za duge vožnje u automobilu. Možete posjetiti lijepo mjesto u blizini zaustavljanja između za zalogaje i čaj. Tijekom vožnje, pitajte sve odrasle na pogon i na taj način svi vi možete imati puno zabave. Više na:; Family Fun Night Ideje; Obiteljska kuća večernje aktivnosti: "Ovo su neke od zanimljivih obiteljskih zabavnih stvari za napraviti, ali također možete doći do vlastite ideje. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment