Friday 20 April 2012

Automatsko navodnjavanje bilja

Danas postoji vrlo malo domove koji nemaju biljke, vanjsku i unutarnju one. Postoje mnoge biljke entuzijasta, koja bi na kupnju različitih sorti i završiti s nema vremena da se brine o tih biljaka. Jedan od glavnih aspekata postrojenja skrbi zalijevanje, što mora biti učinjeno redovito za zdrav rast biljaka. Dok se neki ljudi hranjen gore sa upotrebu zalijevanje, drugi nemaju dovoljno vremena za ovaj zadatak. Automatski sustavi navodnjavanja mogu biti od velike pomoći za takve ljude. Možete napraviti neke jednostavne domaće sistema za automatsko navodnjavanje biljaka ili kupiti najprikladnija jedan iz širokog raspona sustava dostupnih na tržištu. Pomaknite se prema dolje za više informacija o automatskom sustavu biljka zalijevanje.
Što je automatsko navodnjavanje bilja?
Kao što znate da instalirate automatsko navodnjavanje sustav, možete to učiniti daleko sa zadatkom zalijevanje biljaka ručno. Postoje razne vrste sistema za automatsko navodnjavanje biljaka, koje pohranjuju vodu i opskrbu biljke s potrebnu količinu vode. Ove vrste se razlikuju od jednostavnih za većinu sofisticirane sustave i morate odabrati najprikladnija jedan za vaše biljke. Postoje mnoge vrste sustava navodnjavanja, dizajniran za unutarnju i vanjsku biljaka u saksiji, kao i cvjetnih vrtova. Ukratko, takvi sustavi brinuti vode zahtjevima biljaka i potpuno eliminira priručnik zalijevanje. Međutim, morate ispuniti vode u nekim sustavima, kao i kada to zahtijeva i postaviti timer, ako sustav ima bilo kakve.
Vrste sustava za automatsku dojavu bilja Zalijevanje
Kao što je spomenuto gore, ti sustavi u rasponu od jednostavnih do sofisticiranih one. Možete čak napraviti navodnjavanje sustav od materijala za kućanstvo svrhe. Jedan od osnovnih domaće automatsko navodnjavanje biljka sustav može se sa plastičnim spremnicima. Očistite kontejneri i napraviti dva i pedeset osam rupice na dnu. Sada, napunite spremnike s vodom i stavi ih u blato, pored biljka. Ako je tlo mokro, vrlo malo količinu vode će biti apsorbirana i kako ga dobiti suho, više voda će procuriti iz spremnika. Sada, znate, kako to napraviti automatski waterer biljka. To je jedan od osnovnih načina, ali, možete napraviti različite vrste automatskih uređaja biljka zalijevanje s različitim drugim materijalima. Pročitajte više o vrtu pribor.
Čak i komercijalnih sustava navodnjavanja dolaze u različitim vrstama. Tu su samostalni sustavi, koji dolaze s posudama, rezervoara za vodu, itd. rezervoara vode također su dostupni u različitim izvedbama i uzorcima. Takvi sustavi svibanj ili svibanj ne imati vremena. Ovi sustavi se pobrinuti za potrebe za vodom pojedinih biljaka. Postoji više postrojenja sustava navodnjavanja, koji se mogu brinuti za određeni broj biljaka, istovremeno. Ovi sustavi čine rezervoari vode, cijevi koje se opskrbljuje vodom iz spremnika za pojedine biljke i kaplje priključeni na kraju svake cijevi. Za vrt, sprinkler i kapanje sustava s timeri su na raspolaganju. U nekim sofisticiranim one, čak i tlo senzori se koriste, tako da zalijevanje ce biti učinjeno, kad god, u prizemlju dobiva suhom. Dok su neki zalijevanje sustav radi na bateriju, neki drugi koristiti moć iz struje. Postoje jednostavne one previše, koji rade pod utjecajem gravitacije. Svaka vrsta biljka zalijevanje sustav ima svoje osobine, koje moraju biti shvaćeni, prije investiranja na njemu. Odaberite jednu, koja je najprikladniji za vaš zahtjev.
Sad, imate osnovnu ideju o automatskom sustavima biljka zalijevanje, što može biti vrlo korisno za one koji nemaju vremena za svoje biljke i vodu i za one idu na godišnji odmor. Iznad svega, automatski sobnu biljku sustavi navodnjavanja mogu biti od velike pomoći u očuvanja vode previše.

No comments:

Post a Comment