Monday 16 April 2012

Kako privući Guy

Tup udarac! Tup udarac udarac! Tup udarac! Vaše srce je započela svoje ritmičke brzom plesa opet, i nastavit će to učiniti svaki put kad priliku uvid u njega. Svaki put ustaje iz svoje sjedalo i prolazi pored vas, njegov slatki miris zadržava dugo nakon što je otišao. Peeping iz ureda iza biljke koje ga promatrati sve po sobi kao on sjedi za stolom i žvače svoje pero duboko u misli - ljubav udario izraz na licu. Mislite da je on Brad Pitt reinkarnirao i vaši prijatelji mislite da trebate naočale ASAP. Izbjegavate li ga okrenut jer je posljednji put kada ste gotovo nabasao na njega, on je rekao Bok! .. A ti otišao ...Err .. moj .. err ... zatim staviti glavu dolje, i hodio daleko. Tako da je jasno draga moja djevojka, koji pate od akutne znakova zaljubljena, pomiješana s straha od odbacivanja. A tko kaže da si sama? Milijuni pametne, uspješne, lijepe žene vani postati kit kada je riječ o pitanjima ljubavi. Oni mogu imati postavljen svjetski rekord u akademici, ali oni imaju zilch ideje o tome kako privući dečko.
Pročitajte više na:; Je li On privlači me, Kako znati je li Guy privlači vas, ne bi ga bilo lakše ako su predmet o tome kako privući čovjek vam se sviđa? Moglo bi ste pošteđeni sve one besane noći, pomogao da lakše disati i zaustaviti rukama znojenje toliko. Ali ne, život nije tako jednostavno. Pa sad što? Li mu se sviđa, ali ne znam što učiniti. Znate preambuli ustava i kemijske formule za kiselo mlijeko napamet, ali ne znate kako da privuku dečko. To je gdje ćemo doći! Lucky za vas, mi smo se s zajamčena formule koje vam mogu pomoći svladati vještine kako privući dečko. Saznajte ove i nikada nećete biti žrtva 'toplina i pokrenuti'!
Savjeti za privlačenje Guy
Da li je znaš?; Važno je da je tip vam se sviđa ili naći slatka, barem zna svog postojanja. Dva od vas svibanj ne biti poznanika koji su Razgovor na dnevnoj osnovi, ali to ćemo učiniti sasvim u redu, čak i ako naiđete na međusobno u teretanu ili čestih isti kafić zajednički dnevno. Ako ga ne znam uopće, probajte i upoznaju ga preko zajedničkih prijatelja, ili se pridružiti isti hobi klase da je preuzeo. Zatim probati i razgovarati s njim.
Napraviti prvi korak, Protivno uvriježenom mišljenju ljudi ne uvijek željeli napraviti prvi korak. Oni su toliko uplašeni od odbijanja kao žene su. Šanse su da je pokušao i nije uspio skupiti hrabrosti razgovarati s vama. Pa kako vas privući sramežljivi momak? Budite prvi koji će pristup i razgovarati s njim. On će biti zahvalni za to i poštovanje još mnogo toga.
Pročitajte više na:; Kako znati je li sramežljivi momak voli vas; Kako Pitajte Guy Out; Trajni prvi dojam; Budite sigurni da trajan prvi dojam! To je ono što on će vas zapamtiti kad misli od vas. So nositi laskavu haljinu, mrlja na neki parfem i staviti neki napor u obličje dobar. Dajte mu nešto neodoljiva da se sjetite.
Razgovor poslovanja; Početak razgovora koje su zajedničke za dva od vas. Možda oboje volite čitati ili gledati akciju pomake. Veer razgovor oko teme od zajedničkog interesa i on će se sjetiti da je za je činjenica. Ova ideja radi kada ste nervozni, jer to nije teško govoriti o nečemu što vam se sviđa, za razliku od govorimo o nečemu što je od interesa za vas. Tako da možete lako ćete biti u mogućnosti to držati tlo i čine trajan dojam.
Dobiti njemu to Talk, Dečki vole da razgovaraju o stvarima koje su interesira postavljati pitanja o svom poslu ili bicikl koji je vlasnik i on će se govoriti satima. Sve što trebate učiniti je mu opskrbu s pozitivne odgovore. To će potaknuti njegov ego, jer on će se sjetiti da je vas koji ga je vodio da se osjećaju tako dobro o sebi i stoga on će početi povezivati ​​osjećaj dobar osjećaj sa vama.
Budite sigurni, Povjerenje u žena je veliki uključite za muškarce. Radi ništa s povjerenjem vam daje da je mnogo rub nad drugima. Sastanak ženu koja može držati svoje u razgovorima i zna kako koristiti svoje čari žensku je pravi užitak biti s. Dakle nemojte se naježen dolje kada ste narudžbe za piće ili navodeći svoje mišljenje, čak i ako oni ne odgovaraju njegovom. Pročitajte više o dating savjete za žene.
Budite svoji, uvijek budi ono što jesi, bez obzira što. Ne lažna osobnost ili stil samo da bi ga impresionirati. To nije fer ni od vas, posebno ako želite da se odnos na dubljoj razini. Lažni strana na kraju će izaći i to će biti bolno i neuredan se nositi s tada.
Bare svoje snage, probajte i pokazati mu svoje snage. Naglasiti svoje pozitivne osobine. Ne žive na negativna iskustva kada se samo počinju znati jedni druge. Usredotočite se na prikazujući svoje dobre točke kao što možda svoje pjevanje, za što ga odvesti na jednom karaoke baru i neka se vidi da. Ako imate jedinstvenu snagu kao što je jahanje on će biti potpuno psyched znati zabava stranu od vas.
Govor tijela, kako privući čovjek postaje lako kad znate kakav govor tijela morate slikati, tako da mu se sjeća. Smile puno. Budi vesela i sretna. Trčanje prstima preko usana ili lice da se njegova pozornost tamo. Flip kosu, razgovor u senzualan glas i upuštati se u neke blage flert ako možete upravljati da. to top off oblačiti ubiti i mirisa velik i to neće biti lak zadatak za njega da ste dobili iz njegova uma.; Pročitajte više na:; Znakovi govor tijela atrakcija, potpisuje Guy voli, Kako da biste dobili tip da Like You, ključ o tome kako privući momak je da se kompletan paket. Budući da je fizički atraktivan pomaže, ali ne možete nositi na dugo. Uz svoj izgled, slikati your knock out osobnost, kao i da neće biti ni na koji način da možete odoljeti. Pokušajte ove korake danas i možete poljubiti one zbogom znojenje ruku ...Stop bulji kao ludi manijak ..Odustanite pjevanje sentimentalan ljubavne pjesme u kupaonici ..Zaboravite skrivanje u, oh da dobijete drift! Idi vani djevojka i zabavite se! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment