Friday 20 April 2012

Kako Hang Zavjese

Windows su uglavnom žarište bilo koju sobu. Međutim, oni svibanj ne uvijek pokazati lijepa slika eksterijera ili oni svibanj ne biti dobro sebe izgraditi. Dakle, zavjese su mora, ako želite sakriti određene arhitektonske ili unutrašnjosti nedostataka. Zavjese su također bitan kako bi osigurali Vašu privatnost i zadržati svoj dom iz peeping Toms oči. Budući da, zavjese zauzimaju znatan prostor zid, oni zapravo mogu promijeniti izgled vaše sobe. Dakle, ako ne imati bilo koji home pregradnja planova na umu, ali bi željeli dati brzo popraviti u vaš dom, onda jednostavno vješanje nove zavjese dovoljan. Evo nekoliko savjeta o tome kako objesiti zavjese sebe kao profesionalac.
Kako Hang Zavjese: Savjeti
Uzmi mjerenja; Bez obzira da li se odlučite na kupnju readymade zavjese ili ih dobiti prošiveni, trebat će vam točna mjerenja za iste. Tako se mjerne vrpce i početi mjerenja iz lijevom kutu okvira prozora. Na grubi papir, nacrtati mali skica vašeg prozora i označite visinu i širinu svoga prozora.
Nakon što ste visinu i širinu svoga prozora spremna, odaberite mjesto gdje želite svoj štap ići. Preporučuje se da ste riješili štap visoka kao što je moguće stvoriti privid visokog stropa. Također, krajevi šipke treba produžiti barem 8 do 10 inča iz okvira prozora, na obje strane. Označite sve mjerenja na grube skice, tako da možete uzeti ga u zavjese shop.
Kupi Zavjese; Odaberite zavjese tkanina koja dobro ide uz ostatak svog dcor. Ako se ide za readymade zavjese, vlasnik trgovine može vam dati zavjese po Vašoj mjerenja. Međutim, treba imati na umu da je to šivajući uzorak zavjesa koji određuje dužina zavjese tkanine. Ako ćete imati mnogo nabora, onda očito će vam trebati više krpom. Za francuske naborima, ako imate 54''krpom, te kraj gore sa 25''inča zastor s naborima. Sukladno tome, odrediti ogrnuti za zavjese. Također kupiti kuke, šipke i ostali pribor.
Jedan savjet u vezi visine zavjese jest da, uvijek biste trebali uzeti u obzir tkanina zavjesa, a odlučujući duljine. Svila zavjese najbolje se drže dugo s lokve na podu, dok je, obična zavjesa izgledati odlično kada su samo dotakne pod. U svakom slučaju, provjerite je li vaše zavjese ne završavaju nekoliko cm iznad poda. Ako ste se opredjeljuju za teške zavjese tkanine, provjerite je li vaše podržava su dovoljno jaka da nose teret zavjese. Više o tome kako šivati ​​zavjese.
Hang Zavjese; Ovo je završni korak vješanje zavjese. Izbušite rupe na željenu visinu i staviti štap držača na zidu (Vaše skica može doći u ruci opet). Škripac kukom na svaki nabor ili pehar i objesi zavjese na štap. Podići štap i osigurati svoje završava u mjestu, na štap držača.
Pronađite više informacija o zavjese na:; Bay Window Zavjese, Zavjese za francuski vrata, beaded zavjese, a to je sve o tome kako se objesiti zavjese sebe. Ako želite objesiti zavjese bez štap, vjerojatno biste trebali vjerovati profesionalni koji mogu raditi taj posao bez oštećenja vaše zidove ili prozorskim okvirima.

No comments:

Post a Comment