Monday 23 April 2012

Večera stranka Igre

Uređenje igre nakon večere party je popularan način za uživanje i doradu stranke. Ponekad se igre igraju pred večera, dok je u nekim slučajevima, ove su raspoređeni nakon večere. Igre su posebno uživaju djeca koja često dobivaju dosadno u takvim večera stranaka. Definitivno igre nisu Središnji događaj večeri, tako da ih organizira s pravom, s obzirom na vrijeme je bitno. Pa izradu jednostavnog večeru vrlo sadržajan i znamenit za sve je jednostavno s nekim zabavno igre. Pa neka je premjestiti na znati o neke igre večeri za odrasle i djecu.
Večera stranka Igra Ideje
Pronađite Match; Trebate neke običan ili halo naljepnice za ovu igru. Napravite popis nekih poznatih parova. Morate napisati imena tih parova nasumice na naljepnice. Kao gosti dolaze ili kada počnete igrati igre večeru treba ići i pokrenuti zabada naljepnica na svakog gosta natrag. Kao što je to učinjeno morate reći 'Start pronalaženje utakmicu'. Sad svi gosti će miješati i pokušati naći svoje utakmicu u obliku desno nekoliko. Svatko može pomoći jedni drugima samo reći tko su oni. Umjesto poznatih parova možete imati zanimljiv varijacije u igrama. Kao par uredske potrepštine, ime autora i knjige, ime izvođača i umjetničkog djela, igrač je ime i njegov / njezin tim imenom i još mnogo toga. Pročitajte više na skupinu igre za odrasle.
Poruka Ploče; Uzmi male komadiće kartice-papira. Počnite s pisanjem izraz ili jednostavnu izjavu na svaki komad. Upišite jednu ispod svakog gosta tanjur. Pobrinite se da je to neobično i gubitka. Kao što je, "bio sam tjedan dana oteli leđa '. Kad sve dođe na stol, zamolite ih da pročitate napomenu ispod njihove ploče. Ovo mora biti tajna i stoga, ne treba čitati naglas. Pitajte ih da ga pamtiti dobro. Sada igra počinje sa razgovor. Tijekom razgovora, oni morati probati i taj izraz skliznuti u razgovor. Pa, trik je da nitko ne smije shvatiti da. Ako netko svoje države fraze i netko to shvati, osoba koja je shvatila mora ukazati i reći frazu. Ako je pravo gost koji je uhvaćen je izvan igre. Oni koji koriste fraze i nitko ne shvaća su pobjednici. Ovo je definitivno jedan od zanimljivih piknik i društvene igre.
Pogodi Spice, morate barem 10 različitih začina, svaka u zasebnom plastični kontejner za igru. Spremnici trebaju biti pokrivena bijelom papiru ako pokažu ime. Također, mora postojati 3-4 rupice na poklopcu, tako da gosti mogu miris začina. Broj začina 1 - 10. Dajte rad svakog gosta. Započnite donošenje začina. Kada svatko dobije jedan začin on / ona može mirisati i napiši svoj broj i ime na papiru. Tada dolazi sljedeći začina, opet svaki gost će pogoditi i napiši ime ispred začina broj. Nakon što svi začini su prošli je vrijeme da se računati na bodove. Nabavite plahte i provjerite tko je najviše točnih odgovora. Ova osoba je pobijedio. Vjerujte mi, ovo je najbolji party igre za žene.
Ne križa noge, Ovo je jedan od zabavno večeri igre za djecu i odrasle, kada svatko čeka da drugi učiniti pogrešku. Dajte svaki jedan salveta. Čim netko prijeđe noge, onaj koji ga uhvatili, dobit će svoje salveta. Sada, ako osoba ima više od jednog salveta križevi noge, on / ona će izgubiti sve salvete onom tko ga uhvati. Na kraju, onaj koji ima najviše pobjeda u igri ubrusom. Pa, većina od nas imaju naviku križanja nogu čak i dok sjedi i dok stoji tako da je ovo sigurno će biti igra zabavna party! Pročitajte više o zabavne igre za odrasle.
These večeri igre su sigurni da pružaju uzbuđenje u stranci. Promisliti i isprobati razne adaptacije ove igre koja se može još više zanimljivo igrati. Postoji niz takvih party igara koje možete odlučiti i za svoj party ugodan događaj.

No comments:

Post a Comment