Friday 27 April 2012

Kako da biste dobili Paint Od tepiha

Tepih podnice daje svakoj sobi, jesu li male ili velike, vlastiti poseban izgled. Tepisi se koriste u dnevni boravak, blagovaonica, spavaća soba i drugih pokriva područja od kuće. Održavanje i čišćenje tepiha s vremena na vrijeme može biti prilično zadatak, jer većina tepisi su vrlo teške i imaju vrlo visoka vjerojatnost dobivanja prljave kao što su oni raširena na podu. Osim redovitog održavanja, tu bi moglo biti mrlje na tepihu koji može biti još više zamorno za čišćenje. Vina, boje, namirnica, i sl., ako ne i očistiti u vrijeme, kada je mrlja još svježa, može biti vrlo teško da biste dobili osloboditi od. Ovdje je korak mudar način kako da biste dobili boju iz tepih, tepih i vratiti natrag na svoj izvorni izgled. Pročitajte više na tepihu sredstvom za uklanjanje mrlja.
Kako da biste dobili Paint Od Carpet When mrlja je svježe
Korak 1, po mogućnosti, raditi na prolivene boje mrlja, kada je još svježe. Pokušajte upijajući dodatni boje sa tepiha namakanjem boje sa komadom tkanine.
Korak 2: u zdjelu, napraviti otopinu vode i deterdženta. Uzmite malo vate i potopiti otopinu deterdženta s njim, nakon toga ga utrljajte na mrlju boje. Ako to učinite odmah, u roku od nekoliko minuta od spilling boje na tepihu, mrlje bi trebao dobiti lako ukloniti, samo ispijanje boje.
Korak 3; oprati mrlju površine čistom vodom i pustiti da se osuši. Vi svibanj koristiti usisavač da ga suho brzo.
Pročitajte više na:; čišćenje tepiha rješenja; Čišćenje tepiha metode, Kako da biste dobili Paint Od Carpet When mrlja post
Ako je mrlja je stara ili ako to ne bi ukloniti deterdženta i vode rješenje, a zatim sljedeća alternativa za uklanjanje mrlja tretira boje mrlja s club soda i sol.
Korak 1; Uzmite soda klub i izlijte na boje mrlju. Treba paziti da se na njega sipati samo na mrlju, a ne da se širi oko njega, kao što to može pokvariti tepih čak i više.
Korak 2; trajati oko jednu žlicu soli i staviti ga na mrlju. Sada, utrljati sol zajedno s club soda na mrlju.
Korak 3; Ostavite smjesu soli i soda klub na mrlju oko petnaest minuta. Zatim uzimajući komad tkanine, izbrisat boju mrlja i smjesu, off tepih.
Korak 4; Nanesite mješavinu deterdženta i vode na umrljana područja tepih. Kasnije čišćenje tepih sa običnom, mlakom vodom da biste dobili osloboditi od mrlje boje kao i ostatak soli, club soda i deterdžent.
Ostale metode dobivanja Boja Od tepiha
Neke druge načine uklanjanja boja mrlje se natječete aceton ili noktiju poljski remover koji sadrži aceton na mrlju i primjeni vodikovog peroksida na bojen tepih. Aceton može jednostavno izli na mrlju, a zatim lijevo za oko pet minuta. Kasnije, mrlja mora biti izbačen i očistiti deterdžentom i vodom rješenje. Vodikov peroksid je da se utrljava na mrlju boje, nakon čega slijedi ribanje od stained tepih područje i nalijevanje gore mrlju sa komadom tkanine. Ove metode mogu biti vrlo učinkovit, posebno za tvrdokornih mrlja boje. Međutim, budući da oba podrazumijeva korištenje jake kemikalije, tepih je na opasnost od gubitka boje ili teksture when očišćena kroz ove metode.
Pročitajte više na:; Carpet Kako očistiti mrlje; Kako ukloniti Paint iz tepiha, nadam se da sada znate kako da biste dobili boju iz tepih. Pored ove metode, postoje profesionalni za čišćenje tepiha usluge koje možete iznajmiti da biste dobili osloboditi od mrlje boje, pogotovo ako je tepih je vrlo skupo. Brz i jednostavan je alternativa liječenje boje mrlju na tepihu sa svim namjene čišći i odmastite proizvodi dostupni na tržištu.

No comments:

Post a Comment