Monday 9 April 2012

Paluba Building Savjeti

Palube može biti definirana kao drvena platforma u prilogu vašem domu koji je izgrađen iznad površine tla uz pomoć podrške postove. Možete mu pristupiti od kuće ili uz pomoć vanjskih stepenica. Ona ima nekoliko prednosti, glavni jedan bitak u mogućnosti to sakriti nesavršenosti dvorište i modificirati svoje neupotrebljiv površinu u jedan upotrebljiv. Paluba je prošireni dio vašeg doma i može se koristiti kao mjesto za rekreaciju, gdje se možete opustiti s obitelji i prijateljima. Palube zgrade savjeta koji smo diskutirali u ovom članku pomoći će da se struktura čvrsta i sigurna i dodati svoje trajnosti.
Savjeti za planiranje Paluba Building
Prvi korak gradnje palube je dobiti dozvolu od lokalnih vlasti. Kada se vaše palube zgrade projekt je u fazi planiranja, check out s normama i propisima za izgradnju palube u vašem području. Ako je građevinska dozvola je potrebna, zatim se primjenjuju za iste sa crtež predložio izgradnju strukture ili bilo koje druge potrebne dokumente. Ako se plan skladu s lokalnim koda, koju će dobiti dozvolu. Provjerite jeste li držati dopušteno strukturu i ne donose o promjenama na palubi planova i dizajna, kao i zgrada inspektor je vjerojatno da će posjetiti Vaše gradilište. Ako je bilo neslaganje nalazi onda oni svibanj otkazati cijeli projekt i da ćete završiti patnje gubitak novca i vremena.
Savjeti za izgradnju na palubi
Paluba zgrada je jedan takav home poboljšanje projekta koji se može provesti čak i ako nemate odlične stolarija vještine. Ovdje su neke lako slijediti palube zgrade savjete:
Savjet # 1: Držite dizajn palube vrlo jednostavna kad se radi na svoju vlastitu. Komplicirano dizajn učinit će vas frustriran i vi svibanj čak osjećati kao napuštanje projekta kada je na pola puta je to učinjeno.
Savjet # 2: Uvijek kupiti tlak tretira klade za izgradnju palube, čak i ako su skuplji. Non pritisak tretiraju drvo je jeftiniji, ali obično ne traje više od 5 godina. Tako je u dugoj vožnji naći ćete ga više izdržljiva, da ne spominjemo jeftinije.
Savjet # 3: Dok kupnju građevinskog materijala za palube, da ih napraviti te kupiti neki dodatni i držati ga na stranu. Ako postoje bilo kakve greške ili veličine nekoliko komada klade poći po zlu, onda možete koristiti one rezervne one.
Savjet # 4: Nagib zaklade treba biti takva da je bilo vode na palubi odvodi daleko od kuće. Kada postavite drvo, držati zakrivljen prstena klade na vrhu. To neće dopustiti voda stajali na palubi i time sprječavaju truljenje drveta.
Savjet # 5: Za oblikovanje na palubu, provjerite ploče se koriste u dobrom stanju i nemaju oštećenja kao plijesan zaraze, dijeli na krajevima, trulež ili insekata rupa.
Savjet # 6: Provjerite postoje li određene smjernice u zgradi kodovi o vrsti vijaka koji će se koristiti. U tom slučaju, možda ćete morati slijediti pravila i koristiti posebne pocinčani vijci ili vijci od nehrđajućeg čelika. U drugim slučajevima, ne koristite neprevučeni vijka koji imaju tendenciju da se gristi drvo i oslabiti zglobova.
Savjet # 7: Nemojte pokušati eksperimentirati previše s palube stepenice dizajna. Držati ga jednostavno. Napravite koraci stepenicama širok. Ovo ne samo da će napraviti palube atraktivan izgled, ali se može koristiti za sjedenje svrhe. Dobijte više informacija o tome kako izgraditi palube stepenice.
Savjet # 8: Ograde djelovati kao pribor za palubu i također pomaže pružiti osobit pogled na palubu. Međutim, ograde su važni s gledišta sigurnosti, kao dobro. Ako palubi visoku razinu je da provjerite da instalirate viši tračnica na palubi. Za više, pogledajte kako to uvesti koga u službu palube pružnice.
Savjet # 9: Nakon zgrade na palubi, morate osigurati da je zaštićen od sunca, vjetra i snijega. Ne primijeniti bilo koju boju jer će oljuštiti ni u kojem trenutku. Umjesto toga, odlučiti za vodu odbijajući konzervansa dostupni na tržištu. To će služiti vaše potrebe palube zaštite.
Ako pratite savjete palube zgrade pod uvjetom ovdje, ja sam siguran to će učiniti na zadatak mnogo lakše za vas. Budući da uključuje puno pričvršćivanje i vijak od palube zajednice, dobiti pomoć od svoje prijatelje i članove obitelji za posao. Rasporedi za određeni broj vježbi kako bi se osiguralo svaki ima svoj drill i naći ćete da je posao će dobiti preko na mnogo brži tempo.

No comments:

Post a Comment