Saturday 14 April 2012

Domaći Mouse trap

Miševi su jedna od najtežih štetnika da biste dobili osloboditi od. Postoji mnogo lijekova da biste dobili osloboditi od miševa, međutim, vrlo malo njih stvarno rade! Na primjer, konfekcijska miš zamke tvrde da su njihova zamke su najbolji u hvatanje miševa, da je u samo nekoliko sati, međutim, čak i nakon mjesec dana ne možete vidjeti čak i nokat na miš u zamku! Ready-made štakor zamke su također vrlo skupe i složene strukture, pa ako gotove miša trap pauze ili nešto, da ne mogu ni popraviti ih. Najbolji način je da miš sami zamka. Postoji vrlo malo koristi od domaće miša zamku, kao što uvijek možete napraviti izmjene u svom domaće zamku, ili možete napraviti novi u bilo koje vrijeme, ali najbolje od svega je da ne morate provesti cent on njima! Ako se pitate kako napraviti domaće miša zamku, pomaknite se prema dolje kao i uputama za tri miša zamke su dati u nastavku. Pročitajte više o deratizacije.
Humane Mouse Trap, humane miš trap je najbolja opcija ako želite objaviti miša poslije zahvat. Izrada humani miša zamka je prilično jednostavan, kao što vam je potrebno samo nekoliko stvari kao što su karton, maslac, stolica, itd. Potražite drvene ili kartonske cijevi, čak i cijev toaletni papir će učiniti! Samo pazite da je cijev je dovoljno velika za miša da stane u. Oblik cijevi u tunel previjanjem jedan kraj nje. Sada uzmite mali stol ili stolac i mjesto na području pustoš. Cijev kojom si sada bi trebao biti stavljen na stol, stavite ga na takav način da ¼ cijev je na stolu, a ostatak visi off. Stavite kantu pod viseći dio cijevi. Sada stavite neki mamac kao što su sir, kreker mrvica ili sjemena u miša zamku. Sve što trebate učiniti sada je čekati i gledati! Nemojte ostati u blizini zamka stalno kao što su miševi sigurni da miris opasnosti. Držite ovaj humani miša zamku preko noći, miševi su mnogo više besplatne i bezbrižan tijekom mračnih sati! A kad se krivac zapeti, ostavite ga u daleko prostor, ali zapamtite da je protuzakonito da slobodno štetnika mještani parkovima ili uzgajališta. Pročitajte više o tome kako da biste dobili osloboditi od miševa u vašem domu.
Domaći Mouse Trap - Kanta, ovo je jedan od najpopularnijih zamku koja dobro radi za štetočine poput miševa. Za izradu ove trap će vam trebati pet galon kanta (plastika), rampa, a stiropor ploče i najduži dio vješalica kaput žice. Započnite čineći dvije male rupice sa strane kantu, samo pod otvaranje spremnika. Sada mjesto tanjur naopako na ušću kantu. Jedan kraj ploče treba nalijegati na rubu kantu, na pola puta između bušenih rupa. Sada napraviti rupu u ploči i umetnite jedan kraj žice vješalica u rupu ploče, polako umetanje cijelog žice kroz ploču. Nastaviti s procesom dok žica izlazi kroz drugi kraj ploče. Nemojte ići do vrha ploče kao ploče može slomiti. Napravite drugu rupu ploče inča udaljen od njegova ruba. Neka kaput žice kroz izbušene rupe u kantu. Nakon što su učinili s tim, ispunite kantu s 2-3 cm vode. Sada mjesto krut stan kartona na obje strane kantu, oni će raditi kao rampu. Ako nemate kartona, čak možete koristiti palicama. Sada širenje puno maslaca od kikirikija na površini ploče okrenute prema vodi. Okrenite ploču tako da non-baited područje ploče počiva na rubu spremnika. Stavite maslac od kikirikija na drugoj strani ploče također. Vaš rad je sada učinjeno. Miš će se popeti ovu zamku domaće miš za sir i dobiti bačena u vodu. Pročitajte više o tome kako ubiti miševi.
Domaći Mouse Trap - Poison, ako ne uspijete uhvatiti miševi bilo koji od gore navedenih načina, tek onda bi trebalo posegnuti za otrovom. Za izradu otrov domaći miš trebat će vam sljedeći sastojci:, 1 šalica vode, ½ šalice instant krumpira, 3 žlice gips u Parizu; Izmiješati sve gore navedene sastojke u starom tune može. miješati s žlicom stare, nakon što su učinili s miješanjem odbaciti žlicu. Neka gips u Parizu otvrdne. Miševi će zamijeniti smjesu za hranu i jesti. Nakon što jedu smjesu da će patiti od zatvora koji će dovesti do njihove spore smrti. Pročitajte više na kako uloviti miš.
Iznad su neki od požara sigurni načina da rade domaći miš zamke. Siguran sam da uz pomoć bilo koje od gore navedenih domaći miš zamke, bit ćete u mogućnosti da biste dobili osloboditi od miševa iz svog doma. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment