Monday 16 April 2012

Hot Stone masaža

Na vrućim terapija stone masaža, voda se grije kamenje se postavljaju na ključne točke tijela, koji pomažu tijelu da se opustite i ona također otvara meridijane u tijelu. Meridijani su energetski putevi u tijelu i postoji dvanaest glavnih meridijana. Kada postoji neravnoteža u protok energije kroz tijelo, ona se manifestira u obliku bol, bol i pospanost. Hot masaža kamena može pomoći u ublažavanju napetosti i bolove u mišićima popustiti. Korištenje grijane kamenje za masažu seže do antičkih vremena, ali nedavno su postali vrlo popularni i vrlo mnogo u potražnje u većini lječilišta.
Kamenje se koristi u hot stone masaža su izrađeni od bazalta koji je tip stijena koji je vrlo učinkovit u zadržavanju topline. Kamenje koje se nalaze u rijeci se koriste kao ovih stijena su smoothened uz tok rijeke, a bez bilo kakve nepravilnosti i grebena. Kamenje zatim su uronjeni u vruću vodu dok ne dođu do određene temperature. Ovo kamenje zatim su postavljeni na određene točke na leđa, bedra, dlanovima i između prstiju. Topline i toplina iz kamena, opušta tijelo koje zauzvrat olabavljuje umorne mišiće i pruža olakšanje od bolova. Terapeut zatim koristi grije kamenje za masažu mišića i može se također koriste različite ulja za masažu za dubokih tkiva manipulacije.
Hot Stone masaža koristi; Hot stone masaža terapija ne samo da liječi fizičke bolove, ali to je također odličan način za postizanje mentalnih wellness. Hot stone masaža je duboko terapeutski i pomaže osobi da se opustite na najviše najdubljoj razini. Ovdje su neke prednosti hot stone masaža. , Hot stone masaža je korisno za bol donjeg dijela leđa i bol. , I da toplina iz kamena je također poznat pomoći ublažiti bol za osobe koje pate od artritisa. , To stvara umirujući učinak na živčani sustav i poboljšava cirkulaciju krvi. , Hot stone masaža terapija je također vrlo korisno za osobe koje pate od nesanice. ; Topli kamen terapija masaža može mirno nemirna duha i uma može ići u dubokom meditativnom stanju. To je vrlo koristan za osobe koje pate od stresa, anksioznosti i depresije. , Hot stone masaža također pomaže da biste dobili osloboditi od toksina iz tijela. Ti bi željeli znati više o prednostima masaža terapija.
Hot Stone masaža tehnike; Ovdje je korak po korak vodič o tome kako dati masaža vrućim kamenjem. Prvo očistite kamenje s blagim dezinficijensom i toplinu kamenja tako da ih stavite u lonac pun vode. Stavite ih u vrući lonac za atleast pola sata i pazite da temperatura kamenja ne prelazi više od 125 F. čine osobe koje ćete masažu licem prema dolje na stol za masažu. Postavite grije kamenje na sredini stražnja loza, na stražnjem dijelu koljena, u samom centru tele i na natkoljenice na obje noge. Nakon što su kamenje ohladi i mišiće na nogama imaju raskliman do, primijeniti bilo dobro ulje, a koriste najveći kamen da ga lagano klize po površini kože. Koristite srednje duboki pritisak na moždani udar mišiće na nogama u pokretu prema gore. Sada mjesto prilično veliki grijani kamenje na donjem dijelu leđa, na dužini kralješnice akord i na i oko ramena. Uklonite kamenje, primjenjuju ulja i slijediti isti zmajem moždanog udara za masažu mišića leđa i ramena. Toplina iz kamena, u kombinaciji s masažom povećava cirkulaciju krvi, a također stvara osjećaj blagostanja.
Pročitajte više na:; Masaža Valjak, Hot Stone masaža terapija; Prednosti Terapijska masaža, hot stone masaža terapija ima vrlo smirujući učinak na um i jedan je od najljepših tretira za tijelo. Primjena vruće ulje na tijelu omogućuje kamena na vrlo glatko kliziti preko kože i opušta mišiće. Ako ne želite platiti pretjeran cijena u spa centru možete kupiti setove hot stone masaža koji su dostupni na tržištu. Hot stone masaža je savršen način da se opustite i pomladiti svoje tijelo i isto tako dobiti osloboditi od bilo kakve bol i bol.

1 comment:

  1. Koliko dugo traje ovakva vrsta masaže te osjeća li se neka bol. masaža relax

    ReplyDelete