Friday 13 April 2012

Pilana Kat Završna obrada

Pilana podnice je većina željene izbor za podove, za one koji žele dodati eleganciju i klasa u svojoj kući. Međutim, nakon novosti razdoblje od tvrdog drveta poda istekne, često dobiva pokrivene ukrasnim prostirki i tepiha. To ga čini nemoguće da se brine za tvrdo podnice. Ako ste upravo preselio u novu kuću i našli tvrdo podnice u lošem stanju, te moć ištanje to oživjeti svoje ljepote, koji je bio skriven pod tepih godinama. Pilana katu popravka je odličan način dodavanja ljepotom i šarmom natrag na tvrdo podnice. Međutim, za završnu obradu tvrdo etaža može biti obeshrabljujući zadatak, a može potrajati nekoliko sati. Ako ste oduševljen o tome radi sebe ili želite spremiti za završnu obradu Parket trošak, onda je sljedeće savjete o tome 'kako bojanja Parket sebe "može vam pomoći. Više o tome kako očistiti tvrdo etaže.
Pilana Kat Završna obrada: Vaš DIY Vodič
Kako bojanja Parket je jednostavan proces, te je uključeno tri osnovna koraka-brušenja, bojanja i dorade. Međutim, prije nego što su postavljeni na bojanja svoj tvrdo kat, trebate utvrditi je li vaš katu je dobar kandidat za završnu obradu. S vremena na vrijeme, podu možda postati porozan i progib, u takvim slučajevima, zamijenivši zajednice je jedino rješenje. Međutim, ako vaš kat samo zahtjeve svjetlo za održavanje, zatim za završnu obradu može biti opcija. Vi svibanj morati dogovoriti za nekoliko opreme i materijala za završnu obradu svrhu. To su:; Široki metlu, šmirgla različitih krupica (36 do 100), Rukavice, valjak s dugom ručkom, Kat voska ili poliuretana završiti, četke, masku protiv prašine, mrlja od drveta, Krpe, Kat Sanders i edger; Trgovina vakuuma; Korak 1: Izvođenje radova; Brisanje sobi sav namještaj i pomesti očistite ga s širokim metlom. Tepisi bi trebao biti uklonjen i na katu treba provjeriti za nokte ili tepih čavlići koje su projicirane van. ih funta dolje i na razini površine. Najam Sander po Vašem izboru iz trgovine opreme za iznajmljivanje. Drum Sanders su najbolji za ovaj posao, ali oni su teški i teški za upravljanje. Osim toga, morate ih stalno kretati za strah od overworking određenom području.
Orbitalni Sanders su praktičniji za korištenje, ali budite sigurni da znate kako ih koristiti unaprijed. Nosite masku za vaše prašine i isječak papirom granulacije, odnosno najviše 36, za Sander. Početi raditi Sander u smjeru drveta žitarica i držati ga u pokretu. Koristite edger za dijelove gdje Sander ne može doći. Vakuum prašinu s trgovina vakuum i ponovite postupak s papirom granulacije od upaljača, odnosno 60 godina. Isto tako, rad Sander na katu sa sve lakši krupica, 60 - 80 do 100.
Korak 2: bojanje; Ovo je dodatni korak. Ako vam se sviđa postojeće boje od Vaše tvrdo podnice, a zatim vam svibanj preskočite ovaj korak i idite na korak 3.. U slučaju, da želite dati potpuni makeover na svoj podnice, vi svibanj uzeti u obzir da je bojenje. Kupite mrlja po Vašem izboru i nanesite malu količinu to na kutu sobe s krpe i ostavite da se osuši. Dok kupujete mrlja, kupi onaj koji je više ili manje slične prirodne boje vaših podova. Jednom ste zadovoljni s bojom mrlju, možete ga primijeniti na ostatak sobe. Koristite četkom, ako želite imati teže kaputi. Vi svibanj dati više slojeva, dok ne postignete željenu nijansu. Međutim, pobrinite se da neka prvi sloj osuši prije nego što se primjenjuju sljedeći.
Korak 3: Završno; Dopusti mrlja potpuno suha prije nego što su spremni primijeniti dorada proizvoda. Poliuretan je najbolji finisher za tvrdo podnice. Shake dobro prije upotrebe i primijeniti ga s valjkom ili četkom. Daj glatka, čak i pokretima kako ne bi bilo ostaviti tragove dorade proizvoda na podu.
Pročitajte više na:; Savjeti za čišćenje Parket, drveni pod za čišćenje, drveni pod Care - Kako Briga za tvrdo etaže, Pilana kat za završnu obradu može biti zamoran zadatak, a vi svibanj morati susresti neke nepredviđene probleme. Ako niste sigurni dovoljno o tome dovršetak, uvijek osloniti na stručnu pomoć.

No comments:

Post a Comment