Wednesday 18 April 2012

Kako očistiti Stroj za pranje rublja

Čišćenje stroj za pranje rublja je jedna od bitnih zadaća na čišćenje kuće popis. Iako vam ne mogu to učiniti često, morate pronaći nešto vremena za to jednom u četrnaest dana. Pranje rublja u stroju ostavlja prljavštinu i mrlje u unutrašnjosti stroja, zidova ili kutova. Također, miris iz neočišćeni stroj za pranje rublja mogu utjecati i neće miris svježe kako bi trebao, nakon što je prati. Postoje različiti načini za čišćenje stroj za pranje rublja. Iako možete jednostavno odlučiti za komercijalne proizvode za čišćenje, postoje neke jednostavne i jeftine načine čišćenja stroj za pranje rublja bez tih. Učenje kako očistiti stroj za pranje rublja je korisno i potrebno. Dakle, neka je premjestiti na znati, kako se čisti stroj za pranje rublja.
Kako očistiti Stroj za pranje rublja
Kako očistiti Stroj za pranje rublja: Korak 1; Prvi korak kako očistiti stroj za pranje rublja je početi sa svojim eksterijera. Počnite čišćenje vanjske površine stroj za pranje rublja. Možete uzeti vlažnom krpom oprati da to učinite. Završi brisanjem površine sa suhom mekom krpom ili papirnate ručnike kako bi se izbjeglo vode maraka. Također možete napraviti otopinu za čišćenje pomoću jednaka dijela tople vode i octa. Očistite uglovima, strane, eksterijera cijevi, cijevi i ostale vanjske dijelove stroja. Kada se to učini, vaš stroj je siguran da izgleda kao novi, ali unutarnje površine treba očistiti sada.
Kako očistiti Stroj za pranje rublja: Korak 2; Prije svega, trebate očistiti područja pokraj vrata stroja. Možete obrišite unutarnji zidovi kade, donje, unutrašnje rubove vrata i oboda unutar vrata pomoću navedenih rješenja. Imajte na umu da se obično prljavštine okuplja u ovom području. Također, koristite ribati ili mala četka do ugla i uske praznine. Vlage lako prikuplja ovdje i mogu dovesti do rasta plijesni. Kada se to učini, možete nastaviti s čišćenje perilice kade.
Kako očistiti Stroj za pranje rublja: Korak 3; Postoje različiti načini za čišćenje perilice kadom. Neka nam vidjeti svaki od njih detaljno. Prije nego što odluče za bilo koji od ovih, provjerite je li vaš stroj je prazan i unplugged. ; Ispunite stroj za pranje rublja s toplom vodom i maksimalan kapacitet (najveća opterećenja postavka). Dodajte 2 šalice soka od limuna na ovu vodu. Sada pokrenite stroj kroz kompletan ciklus pranja i ispiranja. Ovo će pomoći riješiti hrđe i prljavštine graditi-gore. Nakon toga, to će biti prazan. Sada, ispunite ga s toplom vodom i trčanje s ispiranje i centrifugiranje postavljanje. , A sada, možete koristiti ocat i soda za pečenje da biste dobili osloboditi od miris i temeljito očistili. Dok je Vaš stroj je prazan, ispuniti u vruću vodu na svoj maksimalni kapacitet. Dodajte 3 šalice destilirane bijelog octa i ½ šalice sode bikarbone. Zatvorite vrata i ostavite da nesmetano for 30-45 minuta. Većina strojeva imaju 'potopiti' postavku, koja se može koristiti u ovom slučaju. Nakon toga, pokrenuti ciklus pranja i ispiranja. Sada možete dodati vruće vode i završiti ispiranje i centrifugiranje imati čistu bez mirisa stroj. , Jeste li pitate, kako se čisti stroj za pranje rublja s bjelilo? Evo kako možete koristiti bjelilo za čišćenje mrlja. Napunite toplu vodu, pomiješana s 2 šalice bjelilo, u stroj za maksimalan kapacitet i ostavite ga nesmetano za jedan sat, a vrata zatvorena. Sada, započeti pokrenuti ciklus pranja i ispiranja. Zatim, dodajte vruću vodu i završiti čišćenje ispiranja i centrifugiranja. ; Kako očistiti Stroj za pranje rublja: Korak 4; Uklonite deterdžent i tkanina omekšivač dispenzer. Potopiti ih u kantu punu tople vode. Nakon sat vremena, prljavština će popustiti na svoju vlastitu. Možete koristiti mali kist za uklanjanje tvrd build-up. Sada, uklonite ih i obrišite koristeći papirnate ručnike. Također možete koristiti Q-tips za uklanjanje prljavštine, ako je potrebno. Ponovno instaliranje tih dijelova ispravno u stroj, nakon što se suši.
Pročitajte više na:; Stroj za pranje rublja Rješavanje problema, kako se Stroj za pranje rublja rada; to učiniti sami (DIY) Stroj za pranje rublja popravak, pa, kako se čisti stroj za pranje rublja definitivno nije težak zadatak. Sve što trebate učiniti je očistiti ovaj važan kućanskih aparata redovito kako bi se izbjeglo nakupljanje prljavštine i tvrdokorne mrlje.

No comments:

Post a Comment