Monday 23 April 2012

Valentinovo Izreke

Oh, kad bi izabrati i pozvati te moje, ljubavi, kako si svaki dan My Valentine! ~ Thomas Hood.
Ja vjerujem da je ljubav posebna dovoljno da se izražava svakodnevice. Ja u potpunosti suglasni s točke gledišta to razlog zašto bismo trebali obuzdati sebe da pokazuje neodoljiv emocije u samo jedan dan. Ali ovdje je stvar, imamo nekoliko ostale dane koje smo skloni slaviti, posvećena posebna osoba i stvari kao što je Majčin dan, Očev dan, gazda 'dan, pa čak i čokolade Dan. U nekim zemljama čak i 'fast food dan' je lionized. Dakle, ako možemo slaviti nešto kao trivijalnim kao junk food, što zapravo nam štete, zašto ne možemo posvetiti samo jedan dan u najčišći i većina bezuvjetno mišljenje ikad?
Valentinovo ne kandidirati za izražavanje našu strast za samo 24 sata i zanemarivanja našim partnerima za ostale 364 dana. Nego to je da je jedan dan gdje naši napori dati priliku isticati u očima naših ljubavnici. Da je jedan dan koji je sve za ljubav, za raspoznavanje daleko sve paučine svjetovnih briga i dopuštajući samo čist i nelogična emocije da se sjaji kroz. Sada postoji ništa krivo s tim! Dakle, da li Valentinovo nastalo zbog rimskog svećenika zove St. Valentine uistinu poslao notu da svoju voljenu 14. veljače, 269 AD, prije nego što je odrubljena glava, potpisivanje off kao iz svog Valentine, ili kao što su Saint Valentinovo povijest story koja kaže da njegova posveta gnostički svećenik, Valentinius u Aleksandriji, koji se zalagao za svetost braka ili pretjerano plod Geoffrey Chaucer mašte predstavio u Parlamentu Foules, Valentinovo daje nam cijeli dan kako bi proslavili slave ljubav! A da je ono što osjećam. Ali ako niste potpuno u skladu sa mnom onda možete pročitati neke od najpoznatijih Valentinovo citati, vidjeti što je veliki umovi u povijesti imaju za reći o tome. Uživajte!
Najbolji Valentinovo Izreke
Slatka Valentinovo Izreke, Zaista dirljiv, pročitajte ih je razumjeti zašto oni čine za najbolje Valentinovo ikad citati! Možete pronaći neke druge lijepe utterings o ljubavi u francuskom ljubavi citati.
JA pravedan ljubav učiniti posebne stvari za moju ženu na Valentine's Day. Kao i otvoriti vrata joj kad ona stavlja sve rublje u stroj za pranje rublja, ili utikač i izvadite utikac iz vakuum jer ona se seli iz sobe u sobu čišćenje. Dečki, to je tim malim zamišljen stvari koje možete učiniti kako bi imati brak kao što je moja. ~ Anonymous.
Srce ima svoje razloge zbog kojih razloga ne zna ništa o. ~ Blaise Pascal in Pensées.
Kako na zemlji si ikada idući u objasniti u smislu kemije i fizike tako važan biološki fenomen kao prvi ljubav? ~ Albert Einstein.
Poljubac je lijep trik dizajniran po prirodi da se zaustavi govor kad riječi postanu suvišne. ~ Ingrid Bergman.
Mora, ponuda the Morn budan!; Sad Winter sada opada,, Svaka ptica Zar odabrati drug,, Ovaj dan svetog Valentina.; Za to dobar biskup miloga, Ustani i dopustite nam da vidimo, što će se ljepota, da nam dodjeljuje Fortune. ~ A Valentinovo pjesmu Michael Drayton.
Ljubav je ono što omogućuje ženi da pjeva, a ona krpe do poda nakon suprugom je išao preko njega u njegovoj staji čizme. ~ Hoosier Farmer.
Funny Valentinovo Izreke, ovdje su neki smiješan citati za Valentinovo, koje bračni kao dobar ljubav citati kao dobro, izrekao je wittiest cinici svijeta.
Ja ne razumijem zašto je Amor je izabran da predstavlja Valentinovo. Kada razmišljam o romantiku, posljednja stvar na pameti je kratak, bucmast dijete dolazi kod mene s oružjem. ~ Anonymous.
Morate hodati pažljivo u početku ljubavi, trčanje preko polja u svoje ruke ljubavnika može samo doći kasnije, kada ste sigurni da neće smijati ako putovanje. ~ Jonathan Carroll u izvan psa muzeja.
Valentinovo je kada je puno oženjeni muškarci su podsjetili što je loše pucao Cupid doista jest. ~ Anonymous.
Danas je Valentinovo. Ili, kao što muškarci vole nazvati, iznude danu. ~ Jay Leno.
Ljubav - divlji pogrešno, iako jako poželjno kvar srca koji slabi mozak, uzrokuje iskru oči, obraze sjaj, krvnog tlaka ustati i usne nezgoda. ~ Anonymous.
Htjela sam da to stvarno poseban na Valentinovo, pa sam vezan moj dečko gore. A za tri čvrste sata gledao sam ono što sam htjela na TV-u. ~ Tracy Smith.
Prava ljubav je poput duhova, svi koji govori o, a nekoliko vidio. ~ La Rochefoucauld.
Jedan mora uvijek biti u ljubavi. To je razlog nitko ne bi trebao oženiti. ~ Oscar Wilde.
(Napomena joj vrtlar) Podrum miriše loše. Potražite mačka poops, mijenjati legla. Sretan Valentinovo. ~ Martha Stewart.
Što god ona bila, ljubav je prekrasna i dan, jer je većina strašan ukusno! These Valentinovo citati jamčiti za to. Blagoslivljajte duša sveca koji je utro put za ljubitelje ispuniti svoje partnere s velikom mukom na Valentinovo. I ja također slažete s Ogden Nash gdje on kaže,
Tvrdim da nije, Još jedan sveti, tako velik kao Valentinovo.

No comments:

Post a Comment