Sunday 29 April 2012

Mulberry Tree Identifikacija

Native na toplo umjerena i suptropska područja Azije, Amerike, Afrike i Europe, duda stablo je jedna od 10-16 vrsta listopadnog drveća koji pripada rodu Morus. To je možda jedini rod koji je toliko složen kada je riječ o klasifikaciji, s više od 150 vrsta imena na popisu, ali većina botaničari zeroed dolje na samo 10-16 vrsta samo. Zajedno s generičkim informacije dud stablo, ja također navedene neke vrste kako bi se olakšalo lako razumijevanje o dud stablo identifikaciju i njegove vrste.
Mulberry Tree Opis
Sve vrste duda su listopadnog drveća različitih veličina, 30 metara do 85 metara. As mlada stabla, oni rastu i sami uspostaviti vrlo brzo, ali nakon nekoliko godina rasta puževa tempom. Duda Listovi su veliki, jednostavni, naizmjenično raspoređeni, lobed and izrezuckan na margini. Duda je narasla za voće i kao svake vrste medvjeda voća s izrazitim mirisa i okusa, to je naširoko koristi za izradu pite, torte, vina, kolača preljevima i cordials, a mogu se jesti svježe ili sušene. Duda stabla su dioecious ili jednodomni, te u proljeće kada razviju novi listovi, više muških cluster i specijalista ženski klaster cvijeća snose na malim, vitka, neprimjetan bodlji, odvojeno. Oni su vjetar stranooplodnog, ali neki kultivari nisu. The dud voće, kao što su maline, je sastavljen od više voća. Nakon što su cvijeće stranooplodnog, oni počinju da nabubri, a svaki od njih po dospijeću dolaze zajedno da nalikuju pojedinca koštunice. Duda voće agregat voće. Sljedeće su neke vrste stabala duda.
Crveni Mulberry Tree Identifikacija: botanički poznat kao Morus rubra, crveno stablo duda obično naraste do 70 metara i može nositi dobar plod do 70-75 godina, ovisno o njegovu stanju. Listovi su često veći od ostalih vrsta, tupim zubatih i često lobed. Njihova gornjoj strani je grubi i donje, dlakav. Plodovi su obično duboko crveno. Crvena duda je porijeklom iz istočne Sjedinjene Američke Države.
Bijeli dud stablo Identifikacija: bijeli dud botanički poznat kao Morus alba, a uveden je od svog zavičaja Kine u ranom kolonijalnom puta, svilena buba za kulturu. Bijeli dud Listovi su tanki, sjajan, i vrlo svijetle zeleno (skoro bijele, otuda i ime) u boji, mogu biti lobed ili UN-lobed. Oni nose slatke plodove u bijeloj, ružičastoj ili crnoj boji.
Kineski Mulberry Tree Identifikacija: Porijeklom iz Kine, kineski dud je više od velike širenje grm nego drvo. Može narasti do 30 metara i širenje 20 stopa. Grane su upletena s velikim sjajan lišća. Kao mlada biljka treba puno brige u smislu zalijevanje, gnojenje i podršku iskolčenja. Plodovi se nosi može biti ružičaste ili purpurne. Kao što se može dodati zanimljiv dodir krajolika, nekoliko bezuspješnih sorte ove vrste su razvijeni. Kineski dud stablo botanički poznat kao Morus australis.
Pročitajte više na dud stablo činjenicama i listopadnog drveća činjenice.
Dud stablo identifikacija je relativno lako za ljude koji imaju osnovno znanje o biljnom carstvu. Za druge, gore navedene članku opisuje kako prepoznati različite vrste stabala duda. Dud voće, za razliku od drugih voća, može uživati ​​tijekom dugog vremenskog razdoblja, kao što su sazrijevati tijekom dužeg razdoblja. U većini slučajeva, boja ploda ne može se koristiti za identifikaciju vrste duda stabla. Duda stabla mogu biti osposobljeni i oblika kako bi ih se pojaviti više grmovit ili kao drvce, a oni izgledaju lijepo kada je u punom cvatu s crvenom, bijelom, ružičaste ili crne ribizle ispuniti stablo.

No comments:

Post a Comment