Wednesday 25 April 2012

Romantični piknik Ideje

Izleti su sjajan način da glavu nekim osamljenoj lokaciji, daleko od svakodnevne poslove, daleko od svakodnevne rutine monotoni, daleko od naših obitelji i prijateljima, samo da se jedni s drugima i, zapravo, ljenčariti okolo i uživati ​​jedni druge tvrtke. Nekoliko odmor i piknik u godinu, gdje je par dobiva ponovno zapaliti i njihova kemija, dovoljno zadržati romantiku živ. Kao i za parove koji su tek počeli off u vezi, piknik može biti vrlo dobar način da se obveznica i biti intiman s međusobno. Piknici može biti zabavna i romantična, pod uvjetom da su planirane kreativno. Ovdje su neke od najromantičnijih izletište ideje, koje par može uzeti u obzir pri planiranju romantični bijeg. Pročitajte više na romantičnim ideje i savjete.
Creative Romantični piknik Ideje
Romansa u Brod, jedan od jednostavne romantični piknik ideja je da se vaš volio jedan na romantičnu vožnju brodom. Sve što trebate učiniti je pronaći u blizini potoka ili jezera, iznajmiti brodić, ponesite nešto vino i dobru hranu, kupiti cvijeće, a vi ste spremni za avanturu. Ako možete planirati this piknik u noći, gdje su obje od vas se drži i pričaju jedni s drugima, dok gledate u zvijezde u isto vrijeme, to će biti još bolji. Jedna riječ iako oprez, dok planiranje kao piknik bi bili sigurni da je vrijeme jasno i vruće, a ne prohladno.
Romansa u Woods, Još jedna romantična piknik ideja je da se plan u šumi. Možete rezervirati brvnara za boravak u šumi, koja se usred puno stabala i zelenila. Možete uzeti vaš partner o džungli stazi u jutro, i provesti dan govori i drži je za ruku. U noći, možete osvijetliti kamina u kolibi i staviti neki soft romantičnu glazbu. Jedan od mnogih romantičnih piknik ideja je da se plan večeru u krevetu sama. Uključite afrodizijak namirnice poput čokolade, tartufa, vanilije, badema, šlag i orasi u večeru, a hrani se međusobno s njima. Kasnije, možete priviti zajedno u dekicu i možda gledati romantičnu film zajedno. Pročitajte više na romantičnu večeru ideje.
Romantika uz more, na moru, pogotovo kad sunce zalazi, ili ako je pun mjesec noći, čini se kao najromantičnije mjesto. Kada se planira piknik na morskoj strani, tražiti plaže koje su osami. Na taj način ćete dobiti vrijeme provesti sama u svakoj drugih tvrtki. Jedan od najromantičnijih ideja piknik na plaži je primijeniti sunčajte se jedni na druge i uzeti sunce kupka držeći jedni druge ruke. Plivanje zajedno i daju jedni druge masaže su neke druge načine, jedan par može zajedno provesti vrijeme na plaži. Ako su dvije voljeti pustolovnih sportova, a zatim ide u za ronjenje, jedrenje para ili para zmajem, je još jedan zabavan romantičan način trošenja vremena na morskoj strani.
Pročitajte više na:; romantični ideje za parove, Romantični Datum Ideje za bračne parove, Dating Ideje: Romantični Datum Ideje: "Ovo su neke od romantičnih piknik ideje koje mogu napraviti par piknik posebnim i nezaboravnim. Međutim, ako nemate vremena za otići na neko drugo mjesto za piknik ili imate djecu koju ne možeš ostaviti na miru, onda možete planirati romantični piknik u svojoj kući sama. Sve što trebate učiniti je dogovoriti za beba sjedi za djecu za jedan dan, stavite baldahin ispod stabla u svom vrtu, pripremiti se za neke hrane i vina te iznenađenje vaš partner.

No comments:

Post a Comment