Tuesday 10 April 2012

Kako da biste dobili leđa

Dakle, vaša djevojka upravo je prekinula s vama, što vam sve jadno i usamljeno. Iako je čovjek, možda ne priznajem da ga odmah, ali to je što se osjećate nisko i tužno. To je razlog zašto ti se sjedi i čitajući ovaj članak, zar ne? Pa sada da ste sami, a vi joj nedostajati a. ..LOT .. i želite znati kako da biste dobili leđa, mislim da, kao žena ja, ja ću biti u mogućnosti da vam pomogne. Evo nekoliko savjeta o tome kako da biste dobili svoj bivši djevojkom natrag. Pročitajte više o dating savjeta za muškarce.
Savjeti o tome kako Get Your Ex djevojka Natrag
Prije nego što ste se na načine kako bi joj leđa, želio bih pitati, što je dovelo do raspada na prvo mjesto? Obično postoje dva razloga za razbiti. Prvo, ili imate varao na njoj ili su napravili neki drugi neoprostivo pogreška. Ili, ona je izgubila interes za vas i želi znati / datum drugih dečki. U svakom od tih scenarija, sljedeće savjete o tome kako pobijediti svoju ljubav natrag, posao.
Ne Zakona o potrebitima, znam reći ćete da budući da joj nedostajati toliko, da se osjećate kao svoj poziv prema gore ili sastanak njoj, ali ja bih predložiti ne učiniti bilo. Ako djevojka je pokrenuo razbiti, to znači da ona ne treba predah od vas. Dakle, ako pokušate joj u susret ili njezin poziv u takvoj situaciji, ona je dužan odbiti sve vaše inicijative, plus ćete izgledati vrlo očajan i potrebitima joj, dakle, što joj pobjeći od vas čak i više.
Cut sve veze s njom, vrlo važan savjet o tome kako da biste dobili leđa joj je da zatrem sve izvore kontakt s njom za oko dva do tri tjedna. Nije poziv ili kontaktiranja nju učinit će vas joj nedostajati još više, zar ne? Ako je to istina onda ako ona zaista ljubio vas u nekom trenutku vremena, ona će propustiti vaše prisutnosti, vaše riječi i vaš zagrljaj previše. Tako je odsijecanje veze s njom, vi ste zapravo daje joj vremena da shvate, koliko je važno da ste u svom životu. A ako ona ne propustite ili je počeo dating drugih dečki, a zatim prijatelj, jedan objave za Vas ... ona je premješten na. No, rizik od rezanja sve veze s njom je vrijedno uzimanje, za vas kao i da joj analizirati vaš odnos.
Analizirajte svoj odnos; U međuvremenu, razmislite o tome što je otišao izvrnut sa vašeg odnosa. Napravite popis stvari koje vaš bivši koristi za voljeti oko vas, kao i popis stvari koje su joj pasti za vas. Ako imate varao na nju i to je razlog za break-up, cut sve veze sa djevojku koju varao svoju djevojku na. Pročitajte više o tome kako biti dobar dečko.
Nastavi Kontaktirajte; Nakon otprilike tri tjedna, napraviti casual poziva na svoju djevojku. joj da ste se zove samo reći hi i provjeriti da li je ona bila sve u redu nakon raspada. Najučinkovitiji savjet o tome kako da biste dobili leđa joj ne odmah reći da joj žele natrag ili reći stvari kao što joj nedostajati i ti svoju ljubav. Najvjerojatnije, ona će biti lijep i da će razgovarati s vama. Pozovi nemarno još nekoliko puta, recimo na alternativni dana. Ako imate zajedničke prijatelje, plan grupe izlaske s njom i svojim prijateljima.
Učiniti ono što ona voli, joj Upoznajte se za kavu ili čaj, samo kao prijatelji. Kad god joj u susret, učiniti stvari koje ona voli, kao što je, ako je vaš volio viceva, držati neke dobre one spreman ili ako joj se svidio da ju tretiraju kao princezu, pull stolice za nju ili otvoriti vrata za nju. Pročitajte više o smiješne stvari za reći za djevojku.
Ispričavamo se, nakon što smatrate da je opet postao prijateljski s vama, ispriča joj ako je razlog za raskid je varao na svom dijelu. Ako želite znati što reći kako bi joj leđa, JA će predlagati samo da bi se razgovor jednostavan i originalan, znači da kad se ispričavam, a devet od deset puta, znajući žene, to će biti dobro primljena.
Pitajte ju na spoj, a posljednji savjet o tome kako joj se vratiti kada vidite da vam je oprošteno i spreman je da vam se vrati kao prijatelja, ne pada u prijatelja zoni. Pitajte ju na jedan dan umjesto. Ako ona kaže da, onda vaša strategija je radio, ako ona kaže ne ... onda moj prijatelj je vrijeme za vas da se presele na previše.
Pročitajte više na:; Kako osvojiti Girl's Heart, kako privući Djevojka, Kako da biste dobili djevojka Like You, Ovo su nekoliko savjeta o tome kako da biste dobili leđa. Nadam se da oni rade za vas ... oni sigurno radila za mog dečka!

No comments:

Post a Comment